Üsküdar'da Bir Camii Ve İlluminati
-
NmC bunu yazdı
Yüce Rabbim elin masonuna bile cami yaptırıyo :)))
Mizansen böyle yapılır işte :))
Zeytun-i tarafından 27/Eki/12 10:12 tarihinde düzenlenmiştir
O değilde hocam ben bir toplum olarak bunların var olmasından yada olmamasından ziyade her zaman ilke olarak öncelik olarak biz nerdeyiz ne konumdayız önce onu tartışırım.
Tamam o mason bu mason, şu illimunati, önce bakarım biz kendimiz güçlenmek için ne yaptık ?
Bakıyorum, sömürgeyiz,
Bakıyorum asimilieyiz,
Bakıyorum gaflete düşmüşüz,
Bakıyorum onlara benzemeye çalışıyoruz,
Bakıyorum onlara özeniyoruz,
Bakıyorum önümüzde ülke olarak o kadar taş varki toplu harekete geçemiyoruz,
Bakıyorum ölü toprağı serpilmiş üstümüzde,
Bakıyorum hiç kıpırdamadan hala didikleniyoruz,
Bakıyorum ve yinede boş ver diyemiyorum çünkü bu hal benim içimi kemiriyor.
+ bende biraz mizansen yapim, bir karikatür paylaşacağım orda yemekle iligili iyi yedik muhabbeti dönen bir sofra var ordaki iyi yediği ben bize yapılanlara karşı söylenmiş gibi algılayıp baktığımda üstümüze başımıza harbidende iyi yedik ha diyesim geldi.
+ Bir söz ;
Bize bir nazâr oldu,
Cumamız pazar oldu,
Ne olduysa bize hep,
Azar azar oldu. -
bayaa bayaa illü bu yav
-
O nasıl cami lan uzay mekiği gibi.
Minareleri görünce yüzüklerin efendisindeki ikiz kule aklıma geldi, tepelerinden enerji dalgası çıkartıp yukarıyla bi bağlantı kurmayı mı hedefliyorlar anlamadım ki.
-
islamiyetin böyle bağıra bağıra sürekli yaygara koparmasının ve insanoğlunu sürekli geriye, ilkel çağlara dönderme, çağdaş medeniyeti yok etme, kadınları eşya olarak görme ve korku toplumu yaratma çabalarının yanında,
gizliden gizliye bir başka bir oluşumun da islamiyetle taşak geçmesiyle gerçekten orgazm benzeri duygular yaşıyorum.
her ne kadar masum bir yahudiyi bile öldürebilecek bir potansiyelim olsa da , islamiyetin de dünya için hazırlamaya çalıştığı gelecek gün be gün ortada. onların karşılarında her ne kadar sürekli nufusu azalan bir batı olsa da hala mükemmele yakın bir teknoloji ve zekayla islamiyet toplumlarıyla taşak geçtikleri aşikar.
tam şu anda birden bak ikileme düştüm. islamiyetin çağdaş hayattan ve özgürlüklerden götürdükleri ortada.
ee yahudi sikiklerin de ne yapacağı belli değil amk. dünya savaşlarını açar kapatır sürekli düzen değiştirir siktiklerim.
umarım anarşizmin en yüksek toplum modeli bir gün çıkagelir de dinlerin ve varolan tüm düzenlerin amına koyar.
insanlık rahat eder. amin.
-
osirise uzanan eller kırılsın a.q.
http://www.youtube.com/watch?v=1Lo7RHYtdlU biz de bunun hastasıyız. ucuza büyü muska bozulur
-
korkarabatak bunu yazdı
islamiyetin böyle bağıra bağıra sürekli yaygara koparmasının ve insanoğlunu sürekli geriye, ilkel çağlara dönderme, çağdaş medeniyeti yok etme, kadınları eşya olarak görme ve korku toplumu yaratma çabalarının yanında,
gizliden gizliye bir başka bir oluşumun da islamiyetle taşak geçmesiyle gerçekten orgazm benzeri duygular yaşıyorum.
her ne kadar masum bir yahudiyi bile öldürebilecek bir potansiyelim olsa da , islamiyetin de dünya için hazırlamaya çalıştığı gelecek gün be gün ortada. onların karşılarında her ne kadar sürekli nufusu azalan bir batı olsa da hala mükemmele yakın bir teknoloji ve zekayla islamiyet toplumlarıyla taşak geçtikleri aşikar.
tam şu anda birden bak ikileme düştüm. islamiyetin çağdaş hayattan ve özgürlüklerden götürdükleri ortada.
ee yahudi sikiklerin de ne yapacağı belli değil amk. dünya savaşlarını açar kapatır sürekli düzen değiştirir siktiklerim.
umarım anarşizmin en yüksek toplum modeli bir gün çıkagelir de dinlerin ve varolan tüm düzenlerin amına koyar.
İslam senin çağdaş(!) hayatından ne götürmüş.İslam sen sağlam müslüman iken senin o taptığın Avrupalılar'a seni 1000 yıl boyunca padişah kıldı.Alman Kralı'nı bir mektupla hapisten tahtına çıkarabilen bir sistem.
Bozuk kafalılığını İslam'a mı mâl ediyorsun.Hiç karaktersizliğin insanın kendi şahsından kaynaklandığı gelmiyor mu aklına.90 yıldır dönüşeceğiz diye yemedin halt ve hak kalmadı.Sorunun İslam'dan değil kendinizden kanynaklandığını anlamanız için de mi 1000 yıl...
-
HuwelAsK bunu yazdıkorkarabatak bunu yazdı
İslam senin çağdaş(!) hayatından ne götürmüş.İslam sen sağlam müslüman iken senin o taptığın Avrupalılar'a seni 1000 yıl boyunca padişah kıldı.Alman Kralı'nı bir mektupla hapisten tahtına çıkarabilen bir sistem.
Bozuk kafalılığını İslam'a mı mâl ediyorsun.Hiç karaktersizliğin insanın kendi şahsından kaynaklandığı gelmiyor mu aklına.90 yıldır dönüşeceğiz diye yemedin halt ve hak kalmadı.Sorunun İslam'dan değil kendinizden kanynaklandığını anlamanız için de mi 1000 yıl...
güzel başlamış lakin sonunda ters bağlamışsın, 90 yıldır dönüşeceğiz diye yemedin halt ve hak kalmadı.Sorunun İslam'dan değil kendinizden kanynaklandığını anlamanız için de mi 1000 yıl...
Osmanlı İmparatorluğunda yıkıldığı tarih itibariyle okuma-yazma oranı yüzde kaçtı? İmparatorluk sanayi devriminden neden faydalanamadı? Anadoluda kaç farklı mezhep ve aşiret vardı? bunları bir öğren de ondan sonra 90 seneye laf at (: Elmalılı Muhammed Hamdi Yazır da eli öpülesi adamdır, sayesinde İslamı doğru düzgün öğrenebildiniz.
-
illimunati din ayrımı mı yapıyor ? ilk kuruldugunda ağırlıklı olarak hristiyanlığa baş kaldırış diye konu almış dan brown melekler ve şeytanlar kitabı.yani içinde müslümanlar da olabilir başka dine inananlar da.masonlukta ilk kural da tanrı inancının olmasıdır bildiğim kadarıyla.
-
feSih bunu yazdı
illimunati din ayrımı mı yapıyor ? ilk kuruldugunda ağırlıklı olarak hristiyanlığa baş kaldırış diye konu almış dan brown melekler ve şeytanlar kitabı.yani içinde müslümanlar da olabilir başka dine inananlar da.masonlukta ilk kural da tanrı inancının olmasıdır bildiğim kadarıyla.
Din ayrımı yapmadığını, kullanacağı adamları çocukluktan yetiştirip belirli yerlere yerleştirip koruyup gözettiğini duyarız da ne kadar doğrudur tartışılır. Misal Adnan O. Yahudilik ve Masonluk diye bir kitap yazmış ve güya masonları deşifre etmiştir ama ne tezattır ki kendi kullandığı 2 isim de yahudi peygamberlerine ait olup kendi yaşam şekli de garip farklılıklar içermektedir. Yine enteresanı aynı kişinin her din grubunun lideriyle çok rahatça görüşüyor olmasıdır.
-
MaviGozluDev bunu yazdıKutikula bunu yazdı
o değilde tasarımı çok iyiymiş be