Üsküdar'da Bir Camii Ve İlluminati
-
benim eski mahalle vay be
-
MaviGozluDev bunu yazdıKutikula bunu yazdı
o değilde tasarımı çok iyiymiş be
-
u235 bunu yazdı
benim eski mahalle vay be
:D gel gezdireyim seni el tarıki :D
-
yapmayın bu kadar ya :D caminin eski halinin arazisi oydu zaten. üçgen biçiminde. o üçgen olan yerde arabalar duruyordu aşağı dpğru olan kısım. şimdi komple arsayı kullanmışlar. girişte de seccade deseni var bu kadar vbasit?
-
eskişehir osb camii piramit şeklinde
hani illa bi illuminati aranmak zorunda değil bu muhabbetler yokkende var dı bu cami ha değişik bi tasarımının illaki bi sebebi vardır ama araştırmak lazım
neyse bi bakın diye resmi atıyorum bunu buldum
-
BosphorusPasha bunu yazdı
yapmayın bu kadar ya :D caminin eski halinin arazisi oydu zaten. üçgen biçiminde. o üçgen olan yerde arabalar duruyordu aşağı dpğru olan kısım. şimdi komple arsayı kullanmışlar. girişte de seccade deseni var bu kadar vbasit?
aga 3. ve 4. fotoğrafı görnedin galiba :|
-
Tasarım çok güzelmiş, elimde olsa bundan sonra cami ihalelerini illuminatiye verirdim :|
-
wert bunu yazdıBosphorusPasha bunu yazdı
aga 3. ve 4. fotoğrafı görnedin galiba :|
büyük ihtimalle üçgenin içindeki yuvarlakda kurandan bi ayet yazıyor. yapışınca görüüz hocam gider bakarım ben :) her Allahın günü önünden geçiyom zaten.
-
şöyle düşün cami genelinde keskin hatlara sahip tasarım olarak e kapının yanınada oval birşey koysalar tasarım olarak pek iyi gözükmezdi bu yüzden de keskin kenarlı birşey üçgen koymuş olabilir tasarımcı arkadaş(lar)
-
cami tasarımında keskin hatların kullanılmaması gerek yüzyıllardır bu böyledir oval ve yuvarlakımsı tasarımlar , yuvarlak tasarımlar bir noktadan başlayıp aynı noktaya dönmeyi yani tanrıdan gelip tanrıya gitmeyi simgeler yani kim tasarlamış la bunu dünyadan bi haber