folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ütopyalarımızı Paylaşalım Bakalım Nasıl İlginçlikler Olucak

Ütopyalarımızı Paylaşalım Bakalım Nasıl İlginçlikler Olucak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tugra
    tugra's avatar
    Erkek
    Herkesin sırasıyla saygılı sadakatli ve sevgi li olduğu bi dünya isterdim kimsenin kimsenin namusunda, toprağında , malında mülkünde gözü olmadığı , saygının herşeyden önünde olduğu bi dünya..

anlamayana Davul Zurna Saz ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek
    Bu Yalan Dünyada,yalan mutluluk isterdim...

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TRTC34
    TRTC34's avatar
    Erkek

Merhaba,

Ben hep insanları güldürürüm. Öyle projeler öne sürerim ki herkes bana güler. Sizi de güldüreyim bari. Eminim ihtiyacınız vardır.

Geçenlerde ülkede yaşanan son durumları konuşuyorduk ve ben de aklımdan geçenleri ve bir süredir düşündüklerimi anlattım. Konuşma, daha doğrusu tartışma son derece asık suratlı sürerken benim ütopik önerimle herkes kahkahaya boğuldu.

Batma noktasına gelişimizden bankaları hortumlayanlar kadar sıradan insanların da, yediden yetmişe hepimizin sorumlu olduğunu söyledim. Cinayeti işlemek kadar, cinayete tanık olup bir şey yapmamak da suç bence. Devletin öncülüğünde bir toplumsal arınma programı düzenlemek gerekiyor. Buna da Türkiye'nin tüm kent ve kasabalarındaki meydanlarda kürsüler kurularak başlanmalı. Ve hepimiz, o kürsülere çıkıp suçlarımızı haykırmalıyız.

Mesela ben şöyle bir konuşma yapardım: "Evet, ben banka hortumlamadım, kimsenin hakkını yemedim, rüşvet almadım. Ama bunları duyduğumda, haberlerde izlediğimde hiç bir şey yapmadım. Değil sesimi yükseltmek, herhangi bir tüketici köşesine bile iki satır yazmadım. Yapılabilecek en basit, en tehlikesiz eylemleri bile yapmadım. Başbakanlığa bir faks bile çekmedim. Ve her şeyi ertesi gün unutup, sabah yeni pisliklere uyandım... Ey insanlar ben işte böylesine aptal biriyim...."

Ve her zamanki gibi herkesi güldürdüm. Ama ben ütopyalarıma inanıyorum. Onları seviyor ve ciddiye alıyorum. Nasıl? Sizi de güldürebildim mi?

Sevgiyle,                     Hosuma gitdi koydum benimle alakasi yok ..A.L.N.T.D.R

Chicagoan TRTC34
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek
    zorlauye bunu yazdı:
    -----------------------------

Merhaba,

Ben hep insanları güldürürüm. Öyle projeler öne sürerim ki herkes bana güler. Sizi de güldüreyim bari. Eminim ihtiyacınız vardır.

Geçenlerde ülkede yaşanan son durumları konuşuyorduk ve ben de aklımdan geçenleri ve bir süredir düşündüklerimi anlattım. Konuşma, daha doğrusu tartışma son derece asık suratlı sürerken benim ütopik önerimle herkes kahkahaya boğuldu.

Batma noktasına gelişimizden bankaları hortumlayanlar kadar sıradan insanların da, yediden yetmişe hepimizin sorumlu olduğunu söyledim. Cinayeti işlemek kadar, cinayete tanık olup bir şey yapmamak da suç bence. Devletin öncülüğünde bir toplumsal arınma programı düzenlemek gerekiyor. Buna da Türkiye'nin tüm kent ve kasabalarındaki meydanlarda kürsüler kurularak başlanmalı. Ve hepimiz, o kürsülere çıkıp suçlarımızı haykırmalıyız.

Mesela ben şöyle bir konuşma yapardım: "Evet, ben banka hortumlamadım, kimsenin hakkını yemedim, rüşvet almadım. Ama bunları duyduğumda, haberlerde izlediğimde hiç bir şey yapmadım. Değil sesimi yükseltmek, herhangi bir tüketici köşesine bile iki satır yazmadım. Yapılabilecek en basit, en tehlikesiz eylemleri bile yapmadım. Başbakanlığa bir faks bile çekmedim. Ve her şeyi ertesi gün unutup, sabah yeni pisliklere uyandım... Ey insanlar ben işte böylesine aptal biriyim...."

Ve her zamanki gibi herkesi güldürdüm. Ama ben ütopyalarıma inanıyorum. Onları seviyor ve ciddiye alıyorum. Nasıl? Sizi de güldürebildim mi?

Sevgiyle,                     Hosuma gitdi koydum benimle alakasi yok ..A.L.N.T.D.R

abi seni buraya zorla mı üye yaptılar :)

http://yigitdemirag.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    ütopik hayallerin olmadııg bir dünya :D

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cous
    cous's avatar
    Erkek

birbirini tanımayan insanların iç içe olduğu halde hiç bir tereddüt etmeden osurabildiği bir dünya.. küresel ısınmadan yaşanmazdı heralde ^^

cous. GraLL..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scaryhim
    scaryhim's avatar
    Erkek
    cous bunu yazdı:

birbirini tanımayan insanların iç içe olduğu halde hiç bir tereddüt etmeden osurabildiği bir dünya.. küresel ısınmadan yaşanmazdı heralde ^^

zuhaha..

bütün kadınların aysun kayacı bütün erkeklerin ben olduğu bir dünya :Z:Z

Tarikatın Avukatı alicancicek@gmail.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SeNoRa_SeReNo
    SeNoRa_SeReNo's avatar
    Dişi
    herkesin en önmli zmn, dogru en önmli kişi, ve en önemli olayı buşdugu bi dünya.... osmanlı devletindeki gibi.. sadaka taslarına koyulan paradan herklesin ihtiyacı kdr aldıgı ihtiyacı olmayanın almadıgı.. birbirinin malında gösü olmayan insanların oldugu....birbirini kırmayan birbirini seven.. ve sen cirkinsin sen güselsin sen yakısıkolısın yada degilsin bu tür ayrımların olmadıgı bir dünya..cünkü; insanlar kendi tiplerini kendileri asla secmesler....hastalıkların olmadıgı dünya olsa bile hepsinin tedavisi bulunan bi dünya yaptıgımıs hatayı geri sarıp düseltebilecegimis bi dünya.. isterdim...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    entrika
    entrika's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    EŞİT AĞIRLIKTAN BİLGİSAYAR BÖLÜMÜNE GİRİLEN BİR DÜNYA  :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi
    sevgi barıs kardeşlik bide herkesin birsuru parası ossun bide herkes mutlu olsun =)

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
Toplam Hit: 8823 Toplam Mesaj: 62