Ütopyalarımızı Paylaşalım Bakalım Nasıl İlginçlikler Olucak
-
teknolojinin günlük yaşama girmediği, hayvanlar gibi yaşanan bir dünya...
-
Hz.Omerın Adaletının Devam Eddıgı Bı Dunyaa Isterdım Heralde , Herkezın Esıt ve Adıl bır Bıcımde yonetıldıgı ...
-
cnr437 bunu yazdı:
-----------------------------herkesin linux kullandığı bi dünya hiçte fena olmaz hani :D
hee bi de cıbıl cıbıl gezincek herkez bööle, önüne gelene dalcan ((:
-----------------------------
kısmet oılursa yuklerız be caner abi ama bana ondan once death note lazım :D full bolumlerı :D acaba bir link bırakırmısn :D -
İnternetimizin japonya kadar hızlı olması :D
-
götümün gülebildigi bi dünya hiçte ütopik degil bence...
-
sen ne artis adamsın insan böyle cins kelimelerden bahsedince önce anlamını söyler açıklar. Öyle yeni bi kelime ögrendim diye artislik yapmaya çalışma hayatta en nefret ettigim insanlardır böyle acayip bi kelimenin anlamını bi yerde duyar ve şimdiye kadar o kelimeyi kullanmadan sürdürdüğü hayatını bundan sonra hep o kelimeyi kullanarak sürdürmeye çalışır ve günlük hayatta yerli yersiz kullanmaya başlar iki haftaya kalmaz anlamını da unutur. Bu anlattıklarım sefillik ve çaresizlik alametleri
-
ıssız bir adada Robinson cruso gibi yaşamak isterdim.bir de en büyük fantazilerimden birisi ; zamanda yolculuk yapıp eski çağlarda yaşayan insanlara medeniyet götürmek isterdim.Bütün buluşları doğal olarak ben yapardım.Sayıları matematik fizik kurallarını ben kordum.
-
TugrulBaba bunu yazdı:
birleşmiş bir türk dünyası. Asya minörden çin seddine kadar.
federal yapıda hilafet merkezi. Kuzey ırakta olabilir. Türk bir halife.
hem birleşmiş bir türk dünyası hemde büyük bir islam aleminin resmi lideri türkiye.
pkk yandaşı kürtlerin sudanın güneyinden hak iddia etmesi.Ve topluca afrikaya göç etmeleri.
kuvvetli bir silah sanayii ve ağır sanayi.
uzay çalışmaları, ayın tarafımızca tamamen işgali. Uydu savaşlarında yenilmezlik.
-----------------------------ben tuğrulbabanın dediği kızılelma ülküsünün gerçekleşmesini çok isterim ama dış türklerle bir türlü birleşemiyoruz. bu gerçekleşmeyecek zor görünüyor ama Ziya
Gökalp'in dediği gibi bu güzel hayalin kime zararı vardır.
ikinci olarak adam akıllı bir komünizm istiyorum. bu ülkeyi 50 yıldır yiyen, dini istismar eden sağ zihniyetin tersine biraz da sol zihniyet gelsin kardeşim.yalnız
görülmüş bir komüznim değil yukarıda dediğim gibi bir yandan kızılelma ülküsüne de kutsallarımızı da bir kenara itmeden ama yine komün düzende olmalı. başka
bir şey işte bu dediğim şairin dediği gibi ;
Başka türlü bir şey benim istediğim
ne ağaca benzer, ne de buluta
burası gibi değil gideceğim memleket
denizi ayrı deniz,
havası ayrı hava...
-
Kızılelma ve Turan ülküsü sadece bir zaman meselesi.Amma velakin kominizm gerçekten bir ütopya.Tam konuya uymuş yani
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------götümün gülebildigi bi dünya hiçte ütopik degil bence...
en iyisi senın gotunun sakız cığneye bıldıgı bir dunya :D