Uyananlar
-
-
:) merak uyandırmak istemişler
-
ok uyandık tmm.
bütün reklamlar birbirine benziyor.hepsi farklı olduğunu %100 gerçek olduğunu söylüyor.kolay para vaadi çok insanı sürükler...
ayda 100 bin tl kazanmak isteyen var mı ?
o zaman ay a gidn zuahahahaha...
-
17 aralığa kadar sürekli mail atıp uyandırcaklarını söylüyorlar. sahte geldi bana.
açık adreslerinide yazmışlar.
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------
17 aralığa kadar sürekli mail atıp uyandırcaklarını söylüyorlar. sahte geldi bana.
açık adreslerinide yazmışlar.
-----------------------------maillist topluyorlar
-
denyolar!
-
Merak Ettim Lan Şimdi :W
-
olacak iş değil nasıl dehşete kapıldım şimdi.... kısa sürede milyarlar kazanmak demek.. vaaayybeee ! hem de yazılım falan bilmeye de gerek yok hatta hiç bi şey bilmeye gerek yok.. nasılsa onlar söyleyecek..bulun bi tane zengin kız evlenin..
-
la videyou baraka dan kolpalamışlar asdsfdfg
-
bunlar spamci ak. mail formu aweber.com a gidiyor.
-
bu cocugu bılıyorum
kısam metrajlı dızılerde oynamısdı...
arada cıkyıor kız arakdasıyla kafede oturan ve kıza bısey anlatan o sırada gozu tvdekı habere takılan sonra kza bıseyler anlatan sonra kahvce tabagına su doken ıcıne 3 tane kurdanı ortadan krıp koyan bıraz su koyınca ınce noktalardan bırlsen kurdanlar sonra yıldız oluyordu sonra ıse.. bu elını kesıp tabaga koyuyordu vs vs...
bunlar tekel olusturmya calııyorlar nasılmı? sadece bızım mallarımız alınsın zıhnıeyetlı bır urun sanırm
mesela herballife urunlerı yada yenı reklamı yapılan aloha veralı vsler işte boyle bısey yanı
ılk basta sepetı kendıne alıyorsun ve senı oraya davet eden adama 50 papel kazandıytorsun sonra use ama bu meblag ortalama 350 euro bısey!! adamlar dıyorkı 350 yuroya takılma dıyorlar? ya nasıl takılmam dedım beın o akdar poaram yokki dedım
ve baan cevap olarak ılerde cok akzanıcaksın dedı ya kardesım benım param yok ıssızım dedım vereblıyorsanız bana bır ıs verın dedım..
suratları asıldı..
ya bunlara baska bısey demıyorum benn......