Uyananlar
-
redblooded bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar utanarak söylemek istiyorum ki ben bi arkadaşımla bu deryaya kapıldım. Nedeni ise yazdan beridir iyibey ve bidturk.com dan ebay alışverişi yurtdışı e ticaret hakkında bilgiler alıyordum. Adamları samimi buluyordum. Hatta bu sayede gittigidiyordan para kazanmaya başlamıştım. Buraya kadar herşey güzeldi. Daha sonra 1 hafta süren bir mail kampanyası ile bize bu affiliate sistemini anlattılar. Biraz araştırdım mantıklı geldi. Para kazanılabilir olarak gördüm. Tabi birazda güzel hayallerin ve kredi kartı borçlarının etkisiyle gerçekleri göremiyorsunuz. Dün uyanış günü dedikleri saat geldiğinde domain aldırarak kendilerinin de kazanacağını anlamamıza rağmen giden 33 dolar olsun (67 dolar /2 kişiyiz) dedik ve hostu satın aldık. Eğer verecekleri bilgi işimize yararsa sorun yok dedik.
Fakat o saatten sonra yolladığımız hiçbir maile cevap alamadık. Confirmasyon maili falan diyolardı onları aldıklarına dair hiçbir açıklama gelmedi. Sonra hostu arkadaşın hesaptan aldığımız için benim hesaba işte yoğun istek üzerine ilk 100 e giremeyen ön kayıt yaptıran üyelerimizede üyelik verceğiz 18 aralığa kadar uzattık diye mailler geliyordu. Hesap almadan önce her maile hemen yanıt veren adamlar adeta toz olmuşlardı. Bugünde iyice araştırdım ki bu iş zaten yaş bi iş verecekleri eğitiminde internetten bulunabilceğini öğrendim. Ayrıca yönlerdikleri hosting sitesinden her üyelik başına 32 dolar kazandıklarını da:)
Sonuç
Bugün aldığımız host sitesine girdik bir e ne görelim host uçmuş. Hemen myhosting e mail attık. Bize zorla aldırdıkları host sitesi olan myhosting.com namuslu çıktı. bunların bize uygulattıkları uyananlar adlı indirim kuponunu iptal etmişler. Myhosting sitesinin söylediği ise bir günde normalden fazla alışveriş olduğu ve risk yönetim sistemlerinin tüm hesapları iptal ettiği ve hesap sahiplerine paralarının geri iade edilceğiydi. Şükür ki paramızı kurtardık. Bu da bize ders olsun. Helal paraymış geri geldi paramız. İnsanların duygularını sömüren bu insanlara lanet ediyorum. Bu sefer kötüler (dolandırıcılar kazanamadı)
-----------------------------Geçmişolsn arkadaşlar,
Bnce bu dolandırıcıları ispatlamak için bu işe girmiş arkadaşlar varsa her yere yazmak gerekiyo şerefsizlere gün doğmasın. Hosting firması mı o gün ki kayıtları iptal etmiş yoksa şikayet edenlerinkinimi iptalediyor bilgilendirelim herkezi.
-
o zmn size google dnsnin de katkılarıyla hüseyin turandan uyandım sabah ile türküsünü göndeeriyoruz :) http://www.youtube.com/watch?v=Oul-f85BCMg&feature=related
-
şimdide sitede şöle bir yazı yazıyor.
UYANANLAR.COM Kayıt Dönemi Sona Ermiştir.
Egitimler 24 Aralık 2009'da baslayacaktır.
MyHosting firmasıyla sıkıntı yasayan arkadasların ücretsiz egitim hakkı saklı kalmaktadır. -
iyibey den tanıdıgım
bidturkten takip ettigim
güvendigim Gökhana bunu
hiç yakıstıramadım
eğitimlerine dahilim kayıtlıyım
bakalım 24unde egitimleri basladıgında
baska bır yanlısları olmaz umarım
ben hala kendısıne guvenmekle bırlıkte
yapılanı hoş bulmadıgımı bılmenızı ısterım.
vaadettıklerını öğret
helalı hos olsun aldıgın para
seneyede rio karnavalı fotolarını goster bize -
dostum bende para yatırdım bunlara ne yapmam gerekiyor iptal etmek için şöyle bir mail geldi ne yazıyor bilmiyorum
ear burak palaoglu,
We recently received a cancellation request for the hosting services for gercekpara.net and wanted to let you know that this process is now complete. You may be receiving this message due to a request to upgrade or downgrade your service, or you have let your services lapse and payment has not been received.
Customer ID: ......
Domain Name: gercekpara.net
Date: 12/19/2009 1:33:27 PM
As part of the cancellation process, your website contents and related services are removed from our hosting servers. In the case of an upgrade or downgrade, those services are moved to your new hosting account by our Technical Support team. This process does not affect your domain name registration.
myhosting.com keeps a backup of your files for 72 hours after an account has been terminated. If you believe this cancellation is in error, please contact our Customer Support team for assistance. In addition, if you wish to activate a new hosting service with us, we can help you restore your website. A list of our packages and services can be found at: -
ipatal talebiniz işleme alındı. gercekpara.net icin aldıgınız barındırma servisi icin işlem yapıldı. Ödeme alınmadı. bu iptal sürecinde yeni bir hesap alırsanız içeriklerinizi ona taşıammız için bize ulaşın. hesap içindeki dosyalarınızı 72 saat sonra sileceğiz.
şeklinde özetle arkadasım.
hesabın kapatıldı paran iade edildi anlıyacagın. hepımızın basına gelen bu.
sıte anlasma yaptın dedıgı fırmayla bı anlasma falan yapmamaıs oyle gıbı gostermıs. alıserıs yapmaya yonlendırmek ıcın.
komısyon almak ıcın. buda myhost un kurallarına ayrıkı. oyuzden onlar tarafından gonderılen alıcıları ıptal edıp
paralarını gerı verıyolar.
durum bundan ıbaret.
-
çok teşekkür ederim. fakat para hesabıma geçmedi gözüküyor şuan
-
odemenızı kartlamı yaptınız
paypal ılemı?
-
kredi kartıyla yapmıştım
-
Myhosting firmasıyla telefonla görüştüm 5 iş günü içinde kredi kartlarına paraları iade edecekler. Myhostingden host alan arkadaşların içi rahat olsun. Türkiye müşteri hizmeterini arayıp gerekli bilgiyi de alabilirsiniz;)
Her yaptıkları açıklama çelişkili. Yalan dolan üstüne. Yok görkemli düğün yok ev araba yok yurtdışı tatil vs bu kadar zengin olan adam oturup bu işlerle uğraşmaz. İlk öğrencimiz dediği ilker tipsizi 2009 yılında arkadaşları(gökhan ve okay)nın maddi gücünde yükselme gördüğünü söylüyor. Gökhan ve okay ise ilk videolarda 2007 yılından itibaren zengin olduklarını işi bıraktıklarını söylüyo. Bi başka yerde 2009 da işi bıraktığını söylüyor. Şerefsiz bunlar yeni gönderdikleri maillerede kanmayın. Şimdi de hostgator ile anlaştık diyo. Kimle anlaşıyosun ya. 10 dolar indirimmiş ne indiriyon. Myhostingle anlaşma yaptık dediler gördük. Arkadaşlar bu adamlar maillere falan cevap vermiyolar. Bu adamlara kimseyi zengin etmeyecek. Yalancı oldukları apaçık.