Uyananlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burakbesyo
    burakbesyo's avatar
    Erkek

çok sağol dostum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ChuKuN
    ChuKuN's avatar
    Erkek

Son zamanlarda bende bu kişiden mail almaya başladım, en son dün gelen mailde marketing sistemini açıklıyordu, bir girip bakayım neymiş dedim, verdiği linke girdiğimde 2007 de başlayıp ps li tatiller(!) ile devam eden videosunu izledim ve google' da ismini arattım, ardından r10.net te kendisi ve sitesiyle ilgili konuya ulaştım, yaptıkları açıklamalar bir yana, son olarak burda da verilmiş olan linkteki, ilk öğrencileri olan "İlker" in hayatının değişimini(!) izledim.

Kimlerin gözüne çarptı bilmiyorum ama, İlker' in bahsettiği o ödemeler var ya, şu ay şu kadar, sonraki ay şu kadar 200 lira falan, ve en son, şu an içinde bulunduğumuz ay olan son ay da, 100 200 ve 855 tl lik ödemeler aldım, dediğinde, videoda geçen dekontların tarihine bakın, en az 3 aylık bir süreçten bahsetmesine rağmen, tüm dekontların tarihi 16.12.2009. :) ilginç değil mi?

sizden ricam, 

Sayın McOrco,

www.r10.net üyeliğim yok, şu anda aktif bir websitem olmadığından davetiye başvurusunda da bulunmadım.

sizden ricam, bu tespitimi (gerek görmeniz üzere videoyu sizde inceleyip) r10.net te de paylaşmanız.

www.r10.net ve www.tahribat.com yönetim ve üyelerine teşekkürlerimi ileterek, iyi günler diliyorum. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

ChuKuN bunu yazdı:
    -----------------------------

Son zamanlarda bende bu kişiden mail almaya başladım, en son dün gelen mailde marketing sistemini açıklıyordu, bir girip bakayım neymiş dedim, verdiği linke girdiğimde 2007 de başlayıp ps li tatiller(!) ile devam eden videosunu izledim ve google' da ismini arattım, ardından r10.net te kendisi ve sitesiyle ilgili konuya ulaştım, yaptıkları açıklamalar bir yana, son olarak burda da verilmiş olan linkteki, ilk öğrencileri olan "İlker" in hayatının değişimini(!) izledim.

Kimlerin gözüne çarptı bilmiyorum ama, İlker' in bahsettiği o ödemeler var ya, şu ay şu kadar, sonraki ay şu kadar 200 lira falan, ve en son, şu an içinde bulunduğumuz ay olan son ay da, 100 200 ve 855 tl lik ödemeler aldım, dediğinde, videoda geçen dekontların tarihine bakın, en az 3 aylık bir süreçten bahsetmesine rağmen, tüm dekontların tarihi 16.12.2009. :) ilginç değil mi?

sizden ricam, 

Sayın McOrco,

www.r10.net üyeliğim yok, şu anda aktif bir websitem olmadığından davetiye başvurusunda da bulunmadım.

sizden ricam, bu tespitimi (gerek görmeniz üzere videoyu sizde inceleyip) r10.net te de paylaşmanız.

www.r10.net ve www.tahribat.com yönetim ve üyelerine teşekkürlerimi ileterek, iyi günler diliyorum. 

r10 konu linkini veriverde paylaşalım :)

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek

bok' u görmesende kokusunu alabilirsin.

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

Kumanaga bunu yazdı:

www.uyananlar.com

ama öncelikle Videoyu izleyin.

http://www.uyananlar.com/okaytug.html

bana sorarsan uyutuyorlar :\

Cigu bigule :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek

Tekme Tokat Kafa Göz ...

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aryan
    Aryan's avatar
    Erkek

aklıma quest.net in dolandırıcılığı geldi.. puhahahha

Sigarayı bıraksam diyorum; tamamen sana başlasam... Sen daha çabuk bitirirsin işimi, böyle çok yavaş ölüyorum... // üzüldüm ben; üzdü
Toplam Hit: 11949 Toplam Mesaj: 58