Uydu Hack‘ Lenebilirmi ?
-
Uydudan ziyade benim fantezim UAV kaçırmak :D Bi kaç tur attırırdım ben onlara gebze semalarında :D
-
bi kaç arkadaşlar uzay istasyonuna kadar gidip silahlı baskın yapmak daha mantıklı geliyo.
fotoğraftan anlaşılan kapıda güvenlik görevlisi yok gibi görünüyo.
peki yaptık diyelim uyduyu nereye götürecez,sanayiye indirip parçalayacaz mı yedek parça için :)
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------
Pessimistic bunu yazdı:
-----------------------------Sağlam bir sosyal mühendislikle önce yönetim şifreleri öğrenilip sonra ağlarına sızıp kontrol panellerine dalınabilir. Ama direk uyduyla bağlantı zor.
-----------------------------
hacı kontrol paneline sızdın diyelim bi bok anlaşılmazki :D
-----------------------------Anlaşılır la bu kadar adamız çözeriz heralde sistemin işleyişini :D
-
uydu hacklemek site hacklemeye benzemez la :|
frekans bozabilir vb. şeylerde yapılabilir :| -
Uyduya shell atmak :D
-
Ne bileyim adamlar yıldızların resimlerini çekiyorlar dünyaya gönderiyorlar nasıl çekiyorlar resimleri nasıl gönderyorlar dünyaya ne bileyim hdd leri nasıl bu veri kayıp olmuyormu dünyaya gelirken bunun gibi onlarca soru var,
-
HoneyBadger bunu yazdı:
-----------------------------Uydudan ziyade benim fantezim UAV kaçırmak :D Bi kaç tur attırırdım ben onlara gebze semalarında :D
-----------------------------gebzeli değilmi herkes manyak arkadaş :D
-
bkz: esegin aklina karpuz kabugu dusurmek
-
ABD tek tuşla tüm global interneti kapatma gücüne sahip iken
hayal ürünü kalıyor bence
-
interfector bunu yazdı:
-----------------------------HoneyBadger bunu yazdı:
-----------------------------Uydudan ziyade benim fantezim UAV kaçırmak :D Bi kaç tur attırırdım ben onlara gebze semalarında :D
-----------------------------gebzeli değilmi herkes manyak arkadaş :D
-----------------------------şehir değiştirmen damarlarında gebze kanı aktığını değiştirmez çekirge -,-