folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Uydu Hack‘ Lenebilirmi ?

Uydu Hack‘ Lenebilirmi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

Noneyim bunu yazdı:
    -----------------------------

vukuat bunu yazdı:

uydu hacklenebilir yeterli donanımın olduktan sonra ancak.

fakat netür bi saldırıdan bahsediyorsun mesela tv yayınlarına erişmek için broadcast satalite link kullanarak yayın yapılan transponderin  şifrelerini bulduktan sonra 10 15 saniye yayın yapabilirsin yada bi canlı yayın aracını kaçırıp denemelere başlayabilirsin.

yada bi tafics alıp türksat 2a ya baglanıp dünyaynın her yerini arayıp abi ben uydu hackledim diye telefon açabilirsin.

yada bir adet uydu modem alıp uydu internet hizmeti veren serverlara baglanıp kullanıcıların hesaplarını ele geçirebilirsin.

bunlar uzak ihtimal donanım ları temin etmen biraz para gerektirir.

uydunun mantıgı bir veriyi yer yüzündeki bir noktadan başka noktalara aktarma hizmeti saglamak yani uyduyu hacklemek yerine uyduya veriyi gönderen noktakarı hacklersen zaten uyduyu hacklemiş olursun umarım başarılı olursun.

:D:D

uyduda ne kadar yazılım var ki hacklensin.. en fazla yönünü değiştirirsiniz, olay uyduya kendi yayınını yayınlatabilmekte..

:) O kadar basit olsa transpondera bağlanmak hocam ben çoktan hallederdim :( Uplink'i kurduğumuzda bile kendi canlı yayınımızı yapana kadar canımız çıkıyor. Türkiye üzeri sinyaller aşırı kalabalık.

Gel bili bili gates
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

hack yapamayacaz madem kendi yöntemlerimizi kullanalım sapanla falan vuralım aq.

100 tane serum lastiğini 2 bina arasına gerelim traktör kamyon falan asılıp taş atalım,

vuramasak da milli imkanlarla silah denemiş oluruz...

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kralsam
    kralsam's avatar
    Erkek

antivir-US bunu yazdı:

hack yapamayacaz madem kendi yöntemlerimizi kullanalım sapanla falan vuralım aq.

100 tane serum lastiğini 2 bina arasına gerelim traktör kamyon falan asılıp taş atalım,

vuramasak da milli imkanlarla silah denemiş oluruz...

Hocam süpersin gülmekten karnıma sancılar girmeye başladı :D :D :D

Üzülme...!!! İstediğin Bir Şey Olmuyorsa, ya Daha İyisi Olacağı İçin yada, Gerçekten de Olmaması Gerektiği için Olmuyordur. (Hz Mevlana)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Fatih bunu yazdı:

dünyada örneği görülmüş mü?

Aşırı derecede bende onu merak ediyorum,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

kullanmış oldugumuz internet eve gelene kadar birton makinadan geçiyor örn: kts.     serverlarda online müdahale mevcut bunları alcatel gibi firmalar üstleniyor ki sızmak cok zor. :)  fakat direk bağlantı diye birşey söz konusu değil cünki 1 tanesine ulaşmak icin en azından istanbul bölgesi icin söylüyorum  ist(avrupa)  ist(kadıköy)  marmara(kırklareli) marmara(tekirdağ) bu tip bir ağ dağılımı söz konusu ve bu hatlar birbirine uydudan değil direk fiberle bağlılar ondan ona ondan ona sekemeyeceğimiz icin şimdilik imkansız gibi görünüyor

öteki trlü kendi evimizden kendi imkanlarımızla diyorsan eğer evet ağ açılabilir ama onunda bir koruma modülü olduğu icin cok cok cok zor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Pessimistic bunu yazdı:

HolyOne bunu yazdı:

Hacklenirmi bilmiyorum fakat uydular dünyadan çok uzakta değiller. teleskopla görülebilenleri var.

bence lazerle ısıtılarak indirilebilirler, nerdeyse vakumlu bir ortamda oldukları için soğutma uzayda en büyük problemdir, ısıyı iletecekleri bişey yoktur etraflarında

Bizim gökyüzü tarayıcılarını o zaman sabitleyip şöyle birkaç gün tutsak üzerlerine indiririk ? :|

hayal gücü sağlam bilim sıfır :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

varmı indirecek yusuf ? :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Balyoz99 bunu yazdı:

HoneyBadger bunu yazdı:

Uydudan ziyade benim fantezim UAV kaçırmak :D Bi kaç tur attırırdım ben onlara gebze semalarında :D

3 yıl önce Irak'lı direnişçiler internetten 29.90$'a satın aldıkları sniffer sayesinde UAV'lerin gönderdikleri görüntüleri aylarca izledikleri ortaya çıkmıştı. UAV ve yer istasyonları arasındaki trafik genellikle şifrelenmediğinden dolayı kolayca takip etmek mümkün ama araya girmek çok zor.

Yer istasyonlarının Windows XP / 7 kullandığı ve bu istasyonlara daha önce çeşitli zararlı yazılımların bulaştığı gerçeğini göz önüne alınırsak direk hava aracını hacklemek yerine istasyona dadanmak daha kolay görünüyor.

Tamamdır başlıyorum bu işe artık :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Bu ne demek oluyor arkadaşlar yarı-bağımsız bilgisayar kontrollü sistemlerdir,

http://tr.wikipedia.org/wiki/Yapay_uydu

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 13716 Toplam Mesaj: 60