Üye Olmak İçin Linke Tıklayınızı Nasıl Aşabiliriz
-
Arkadaşlar üye olmadan nasıl görebiliyoruz önceleri google açtığımda önbellek diyordum görüyordu ama şimdi oda işe yaramıyor
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar üye olmadan nasıl görebiliyoruz önceleri google açtığımda önbellek diyordum görüyordu ama şimdi oda işe yaramıyor
-----------------------------sayfa güncellendiğinde o özellikde çalışmaz yapıcak bişey yok :) ha bi kaç program var kayıt bölümünü kendileri dolduruyolar
-
www.bugmenot.com
-
ben bugmenot u da engelledim =)
seveseve üye olacaksın =)
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------ben bugmenot u da engelledim =)
-----------------------------lan ziyaretçiye kapatıyorum linkleri üye oluyo küfür edip kaçıyo amk :D
-
JohnD bunu yazdı:
lan ziyaretçiye kapatıyorum linkleri üye oluyo küfür edip kaçıyo amk :D
-----------------------------İyi yapıyor :) O sitelerin alayına hiç kullanmadığım mail adresi ile üye oluyorum. İşimi görüp çıkıyorum bir daha da girmiyorum zaten.
-
kardeşim amacın yoksa yani adminsen ki ben okul sitesinde yapmıştım öğretmenleri banlıyordum öğrencileri açıyordum küfür ediyorduk konularda gizli oluyordu üye olmak gerekiyordu bi iki ibnemsi varlık hocalara gidip ss çekip veriyolardı hoca bana gelip ne ln bu diye sorduklarında hayroşla neymiş hocam derdim onlarda ellerindeki kağıtları gösterirlerdi bende zehehe hocam bende aynısının daha fenasını psde yaparım aklınız şaşar kanmayın bunlara diyordum ve konuyu siliyordum :| bunun için işe yarayabilir ama yok normal forumlarda üye olunuz falan zart zurt kapak oluyorum o eklentiye bi ton küfür ediyorum sülalesine gidiyporum başka siteden arıyorum başlığı kopyalayıpta.
hem bütün konuyu gizlemek seo açısından pek iyi değil gugıl konuyu okuyamıyo. eskiden gugıl botlarına açıktı o eklentiler şimdi kapandı :|
kısacası lanet olsu8n o eklentileri üye kazanmak için kullananlara :| canları cehenneme fuckibg of :|
-
google botlarında açık yok site yöneticisi istese bota linki göstermez botu istediği yerlere sokar
JohnDbende üye olabildiklerine dua ediyolar :) onun için pek sıkntı olmuyo binde bir
-
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------ben bugmenot u da engelledim =)
-----------------------------lan ziyaretçiye kapatıyorum linkleri üye oluyo küfür edip kaçıyo amk :D
-----------------------------ben tüm linklere için üye olup tüm sülalesin elden geçirenlerdenim =)
-
Arkadaşlar ben siteye üye olmak istemiyorum sitedeki linkleri görmek için uğraşıyorum varmı başka yollar alternatifler,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Arkadaşlar ben siteye üye olmak istemiyorum sitedeki linkleri görmek için uğraşıyorum varmı başka yollar alternatifler,
-----------------------------hocam olmaz o iş fazla kasma seni guest olarak görüyo sistem ve linkleri engelliyo orada scripte verilmiş bi emir var oda onu yapıyo bunun için ilk önce scriptin ölüsünü çiğpnemen gerekiyo oda bi link için çok zor üye ol daha iyi. bi arada dj ben dana küfür etmiştim :| çok önemli bişi arıyodum bulamadım senin site çıktı gugıldan üyelik istedi birkaçgün sora sendenüyelik istedim aldım bu seferde yazıyı kopyalayamadım sinir oldum çok küfür yiyosun bence :|