Üyelerin Profilleri Ziyaretçilere Kapatılsa Nasıl Olur?
-
Malumunuz tarikat felsefesi amme hizmeti, öyle sadece üye olanlar linkleri görebilir falan mesajları ile karşılaşmıyoruz, yani siteye üye olmayanlar yada olamayanlar karşılaşmıyorlar. biz neyi görüyorsak onlarda onu görüyor. Tamam buraya kadar hem fikirim.
Ama üyelerin profilleri gizlense ziyaretçilerden? bu hem gizlilik ilkesi bakımından gayet hoş olur hemde bazı kişiler açığa çıkmak istemez (ben dahil) bunlar gizlenmiş olur. Mesela giriyorum birisinin profiline tıklayarak adam ne konusu açmış görebiliyorum. hadi oluyor bazı konularda muhabbet gereği yada ne bileyim işte bir şey gereği nereliyiz ne iş yaparız yada bazı zamazingoları açıklıyoruz. ee adam da girip tahribata çok kolay üye aramadan nicki bulup benim konulardan yazdığım mesajlardan falan filan deşifre edebilir. Tamam deşifre edecek olan her türlü eder de en azından bunu kımıl zararlarının önüne altın tepsiyle sunmanında bir anlamı yok diyorum.
Önerdiğim şeyler kısaca;
-ziyaretçiler üye araması yapamasın
-yine ziyaretçiler üyelerin profillerini göremesin.
bunlar için de üye olmayan göremez diyebiliriz. sonuçta bizde amme hizmeti değiliz hani :)
-
buraya "evet kapatılsın, ne bu gizliliğimiz kalmadı." yazacak her 10 kişiden 9u feysukta falan en özel yaşamını paylaşıyor ve listesinde hiç görmediği bir sürü kişi ekli...
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
buraya "evet kapatılsın, ne bu gizliliğimiz kalmadı." yazacak her 10 kişiden 9u feysukta falan en özel yaşamını paylaşıyor ve listesinde hiç görmediği bir sürü kişi ekli...
-----------------------------iyide milletin feysbukta kalpli baksırlarını paylaşmasından bize ne?
-
niye hocam milletten gizli saklımız neyimiz var.kim neyi görürse görsün
-
senin olmayabilir ama hocam herkes apaçık yaşamayı sevmiyordur belki :)
-
yiğidin malı ortadadır...
-
Profile girmeye gerek yok ki. Google'da atılan postlara ulaşmak 10 sn almaz. Profil kapatmak sitenin felsefesi açısından uygun değil.
-
Hocam profilini kapattım diyelim,
googlea yazdığın mesaj 10 dakika sonra ulaşıyor...
bi google araması ile acılabilir...
ama belli bilgilr belki kapatılabilir bi düşünelim...
-
evet mesela iletişim bilgileri falan kapatılabilir. en azından açtığımız konuları falan göremesinler profilimize tıklayınca. en azından kimseye kişisel bilgilerimizi altın tepside sunmamış oluruz. işin açığı ben burada bazı paylaşımlar yapmaya çekiniyorum. biliyorum ki sonrasında başım ağrıyacak. haa tahribat müridini satar demiyorum bunuda böyle anlamayın
-
bulmak isteyen aninda bulur zaten, bir arkadasin yaptigi croowle var olmadi site:tahribat.com free_mans diye arat...
illada profili gormek istiyorsada uye olur davetiye bulmak o kadar zor olmasa gerek
-
Hocam konuları her türlü alırlar :)
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q="Konu+Free_Mans+tarafından"+site:tahribat.com&start=0&sa=N