Uyku !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brK
    brK's avatar
    Erkek

Bende güneşi görmeden uyuyamıyorum :S deliricem yakında

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

brK bunu yazdı:
    -----------------------------

Bende güneşi görmeden uyuyamıyorum :S deliricem yakında

Güneşi görenlerin sonu iyi olmuyor hocam :D:D(ŞAka espri::D)

Bu işim espriside.

Bende uyksuuzluk yaşadım benim en iiy yöntemim yatağa uyanır uzanmaz sadee uyuduğumu hayal etmek. hayal ederke arada parazitler oluyor ama. Hep aynı şeyi hayal ediyorum uykuda hayal et kendini hocam. ilk 15 dakka kasılıyorsun bazen ama son bi anda nasıl uyuduğunu bilemiyorsun:d

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

hocam bende hayatında yapmadığın değişik şeyleri yapıp gece yatarken onları düşün mutluluk içinde uyuyabilirsin düşünürken ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

ben bu sorunu 5 yıldır sürekli çekiyorum arkadaş ama dönem dönem dediğin gibi bazen aklıma ilaç kullanmak falanda geliyo yasal uyuşturuculardan ne deniyodu onlara tam hatırlayamadım şimdi baktım ilaçlara isimlerine falan birsürü seçtim seçtim ama hiç kullanmadım gidip almadım çünkü aklıma hep fight clubdaki sahne geliyo uyuyamadığı için doktara gidiyoya eleman doktorda diyo ona 'senin ihtiyacın olan normal sağlıklı bir uyku' .seninde benimde ihtiyacım olan tek şey normal sağlıklı bir uyku o kadar.peki nasıl normal ve sağlıklı bir uyku uyuyabilirim?  ilk önce gece 12 ile 3 arasındaki saatte uyuyor olacaksın bunun için en gec 11 de falan yataman lazım ama 11 de yatıp yatakta mal gibi bi sağa sola dönüp uyuyamıyosun bazen geri kalkıyosun lan bi nete bakayım şuna bakayım falan diyosun tv ye bakıyosun falna bi bakıyosun saat gene  5 olmuş bunu nasıl aşabiliriz peki? çok basit

Erken kalkacaksın! sabah altı bucukta kalkacaksın hem anadolu deyimiyle uyandığın günün bi bedi bereketi olacak hem gece 11 de yatınca uyuyabileceksin.tek yapman gereken bu dostum inan bana sabah 6 veya 6 bucuk gibi uyan hayatında çok şey değişiyor.

hatırladım antidepresan deniyodu onlara.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    zihnini boşaltman lazım birader.. bi kaç taktik var benim yaptığım ama nasıl anlatayim ? burda yazsam herkes güler.. o yüzden pm atasın.. yardımcı olmaya çalışırım..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:

Stres, sikinti, keder, dert, ozel hayat, vs.

Uyutmuyor arkadas...

Donem donem bircogumuz cekiyor bu uykusuzluk sorununu da , uyumak icin koyunlari saymak disinda ne gibi yontemler kullaniyorsunuz.Kimyasal kullanmadan.

hemşerime ben cvp vereyim  1  gece sabahla ogün akşam 11 de yat  sabah 8 de kalk  8 de kalktığın akşam 11 de uykun gelecektir istemesende gelecektir :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

Spyware__007 bunu yazdı:

ComputerWolf bunu yazdı:

Stres, sikinti, keder, dert, ozel hayat, vs.

Uyutmuyor arkadas...

Donem donem bircogumuz cekiyor bu uykusuzluk sorununu da , uyumak icin koyunlari saymak disinda ne gibi yontemler kullaniyorsunuz.Kimyasal kullanmadan.

hemşerime ben cvp vereyim  1  gece sabahla ogün akşam 11 de yat  sabah 8 de kalk  8 de kalktığın akşam 11 de uykun gelecektir istemesende gelecektir :)

kesinlikle:D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

Öncelikle uyku'nuzu düzene sokun. Bir gün 11de yatayım 7de kalkayım, bir gün 5de yapayım 12de kalkayım gibisinden olmasın düzene sokun. Karanlıkta yatın

Vücudunu melatonin'den mahrum bırakmayın. Melatonin hormonu beyinden gece 23:00 ile 05:00 arası salgılanıyor. Bu saatler'de yatıyor olmanız çok iyi olur. 21.00-07.30 saatleri arasında kalan zaman içinde uyumak daha faydalıdır.(edit: yani 9 dan önca 7.30dan sonra yatmasanız iyi olur diyorum)

Bütün gün pc başında kalarsanız tabi uyuyamazsanız spor yapın..

Beslenmenize dikkat edin.. Yatmadan önce yağlı, rahatsız edebilecek şeyler yemeyin.

Birde uyurken derdinizi sıkıntınızı düşünmeyin:), uykunuzu kaçıracak şeylerle uğraşmayın

gözler kapalı şekilde anlınıza bakın :))

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paradox
    paradox's avatar
    Erkek

hacı 2 posta git bak nasıl uyuosun :D hatta bi gün sonra öğlene kadar yatarsın amk. En doğal ve en kolay uyku

Toplam Hit: 6517 Toplam Mesaj: 40