Uykumda Konuşuyomuşum-Hayretlerim Şaşdı-
-
hacılar bikere benimde başıma geldi garip bişey :D abim dediki uykunda 3lük basket attım diyosun :|
-
exploit bunu yazdı:
-----------------------------
anubisx bunu yazdı:
öle deyince aklıma geldi biz ailecek havuza gidelim demiştik girişte bi adam üzerimizi ve çantayı kontrol ediodu ben anneme demiştim sesli hafiften anne c4 ü sakladın demi die adam bi garip bakmıştı ne gülmüştüm ama :d
alakasız..
ama benzeri var :)..
Stada giriyorum
Polis : üzerinde patlayıcı var mı.
Ben : Dinamit var alıymusunuz sokabiliyomuyuz ?
Polis kolumu tutar ve çevirir.
Ben : has... yavaş lan..
..
mevzuu patlar =)
-----------------------------hee heee tabi.
ben de gördüğüm her görevliye domal derim, domalırlar. ben bile inanamam önümde şekilden şekile girdiklerine, ama naaparsın hayal gücüm kuvvetli işte.
-
@ Fuzz
hacı tamam sallıyozda senınkı dehset-ül wahset yani oha bile diyemiyorum :D :D
-
tahir bunu yazdı:
Katılıyorum bende kitap okuyorum rüyamda hatta nefsim kandırıyo sabahları tam kalkacam yatarak namaz kılıp uyucaktımki bi bakmışım kılmamışım uyanmamışım nefsim bana öyle gösterdi kalktım abimde 12 yaşlarında dışarı çıktığı bile oldu ve şimdide arada bi konuşuyo yaşıda şimdi 22 ama ne konuşuyo anlamıyom :S
hoca sen Türkiyedemi yasiyorsun?cümlelerini okurken inan çok zorluk çekiyorum?
-
2007 mayıs 24'üne kadar uykum çok derindi tabi ondan önce aşk acısı yoktu a.q :d nese benim uyur gezer anılarım çok bikaç tanesini anlatim :D
yaşım 12:
gece herzamanki gibi uyumaya gittim...dedim ya uyur gezerim die hiç unutmam o gece bizim evde eskiden vitrin vardı vitrin de de annemin annesinden kalma eşyalar vardı yadigar diyelim :D vitrinin kapagını açıp bi güzel işemişim üzerlerine sabaha karşı babam su içmeye kalktıgında farketmişti beni vitrinin kenarında uyurken tabi annem de manzarayı görünce bi yandan gülüyo bi yandan ağlıyo :D :D
yaşım sanırım 14 falan tam hatırlamıyorum:D :
keraat vakti uyumayı çok severim böle insan kalktıgında bi garip oluyo ya o yüzden:D
nese o gün okuldan gelmiştim bi uyim dedim ozamanlar da bizim evde soba vardı dogalgaz yoktu...ben uykumdan kalkmısım dolapda asılı olan pantalonumu almısım sobanın üstüne koymusum :D ve salonda ki koltukda uyuya kalmısım gözlerimi açtıgımda babam bana küfür ediyordu :D bi yandan da tutusan pantalonu söndürmeye çalışıyordu :D
yaşım 18 :D üniversitedeyim öğrenci evinde tabi :D :
o gece baya içmiştik ve eve geldigimizde de batak atmıstık...o yorgunlukla da yatmıstım ben hemen...nese yer yatagımda mısıl mısıl uyurken birden bi üşümeyle uyandım :D gözlerimi açtıgımda evin balkonunda buldum kendimi arkadaşlarımda mal gibi beni izleyip makara yapıyorlar atcaktım kendimi az kala :D
işte böle 3 tanesini anlattım :D artık öle hallerim olmuyo hatta sabahın köründe kalkıp haberleri izlemeyi huy edindim :D
SELAMETLE...
-
msdead bunu yazdı:
-----------------------------tahir bunu yazdı:
Katılıyorum bende kitap okuyorum rüyamda hatta nefsim kandırıyo sabahları tam kalkacam yatarak namaz kılıp uyucaktımki bi bakmışım kılmamışım uyanmamışım nefsim bana öyle gösterdi kalktım abimde 12 yaşlarında dışarı çıktığı bile oldu ve şimdide arada bi konuşuyo yaşıda şimdi 22 ama ne konuşuyo anlamıyom :S
senn derdin adamın Türkçesiyle değil gibi geliyor bana ya neyse :/ -
mizahi bunu yazdı:
msdead bunu yazdı:
-----------------------------tahir bunu yazdı:
senn derdin adamın Türkçesiyle değil gibi geliyor bana ya neyse :/
-----------------------------neymis derdim :S
-
tahir bunu yazdı:
hay snn nefsinebaydı snn su nefs falan filan muhabbetlerin be :|
valla verem oldum burda ben :|
-
bende konuşurdum iki yıl önce ama fazla değil, +18 şeyler söylerim diye korkuyordum. :S
genelde bazen erken kalkacak olursam. kalkmış okula gitmiş, veya işe gitmiş oluyorum. sonra bi uyanıyorum.ki daha evdeyim. geç kalmışım :D
-
yaaa gece ses kaydını yaptıp hiç bişi konuşmadım
ALLAH ALLAH korkuyom lan
yok yok var bişiler bu gece bi daha yapcam