Uykusuz Kalmalıyım!!!
-
muridler yeni bir işe girdim.mesaim akşam 8 de başlıyor sabah 8 de bitiyor.sorun şu ki gece 4 gibi çok uykum geliyor.gündüz yeteri kadar uyuyorum.gece dinç olmam için gündüz kaç saat uyumalıyım.bunun dışında neler yapabilirim.önerilerinizi bekliyorum.
-
sıara iç
-
hacı sanırsam işin çokta yorucu değil çünkü aktif olsaydın o saatte bile ayık olurdun,kişiden kişiye değişir ama günde 6-8 saat arası uyku idealdir. Bu arada 12 saat mesai çok fazla beee
-
kahve ic. veya kola nin icine nescafe koy
-
mecburiyetten çalışıyoruz hacı.napalım 12 saat çok ama başka alternatifim yok şuan.
bakalım kahveye dayaniyim yarın nekadar faydası olacak.
başka önerisi olan yokmu.
-
bende akşam 9:30 sabah 10 çalışıyorum pc başında sabah nasıl oluyor anlamıyorum
-
hocam kahve başta uykunu kaçırır. bünyen kafeine alıştıgında uykunu getirmeye başlar haberin olsun.
edit: ne işle meşgulsün hacım eleman açığı varsa bende girebilirm. burdan gece işçsi arayanlara duyurulur :D
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------hocam kahve başta uykunu kaçırır. bünyen kafeine alıştıgında uykunu getirmeye başlar haberin olsun.
edit: ne işle meşgulsün hacım eleman açığı varsa bende girebilirm. burdan gece işçsi arayanlara duyurulur :D
-----------------------------nerdensin.eleman açığı var.resepsiyonist im.
-
degree bunu yazdı:
-----------------------------
sıara iç
------------------------:)
-
ben 13 saat çalışıyorum :) ilk günlerde normal. haftaya alışırsın. kahve hiç bi işe yaramaz. sürekli kahveye yumulma yani. soda limon gripin şeker (çay şekeri) dördünü karıştır iç. etkisi olacaktır. uyku düzeni bozulduğundan yemek falan da yiyemezsin. onun için de uykun gelir. arada sırada bi redbull iç.
-
günde 12 saat çalışmak bişi degil 3kişi gündüz 3 kişi gece 12 saat 12 saat çalışıyorduk
gündüzcüydüm gündüz 8 akşam 8 , hiç yorulmuyor uykum gelmiyordu taki gececi olana kadar
gece işler neredeyse %90 daha az istedigin kadar otur oldugu halde insana uykuçöküyor dayanamıyorsun
(24 saat lik haftada 1 gün yapılan tam gün işte nasıl dayandıgımı ben bile bilmiyorum )
çözümü gündüz bişiler atıştırarak , gece de nescafe ve vcd den film olarak bulmuştuk x)
işimi seviyordum taa ki dallamaları işe aldıkları o güne kadar kavga ettik çektim gittim