Uykusuz Kalmalıyım!!!
-
elma çok güzel uyku açar hocam denedim işe yarıyor.. kahve pek işe yaramaz ancak hiçbişey katmaayacaksın belki.. yani şeker süt tozu süt felan hiçbişey katma acı şekilde iç doping yapar.. sigara iç bide.. sigara içince uykun gelsede salak gibi olursun ama uyumazsın.. öğrenciykene böyle yapıodum sabahlara kadar otururken..
-
bitane kafein hapı at ohh kebab aq :D istesende uyuyamassın :D
-
arkadaşım senin mesleğini ben de yaptım bir süre.Bu iş yeme içme ile alakalı değil tamamen alışma ile alakalı,kahve kazanının içine de düşsen uykunu kaçıramazsın,uykuya alışana kadar neredeyse hiçbişey çözüm değil.Eğer çıkabiliyosan ara sıra bahçede koşu falan yap bir süre idare eder seni.Ben bellboyken böyle yapardım,uykum gelince otelin bahçesinde deli gibi koşardım gece vakti,uykum bi süre gelmezdi.İlk başlarda çok zor olur ve gün ağarmasına bir-iki saat kala çok uyku basar insanı.Buna mecbur alışacaksın.
Sana tavsiye nasıl olsa gece boş oluyorum diyerek ders çalışayım,kitap okuyayım,pc başında internete gireyim deme,gece bişeyler okumak çok uyku getirir.Gözlerini yormamaya bak.Çünkü lens kullananlar da çok uyumak ister,gözleri yorulduğu için.
sana bir tavsiye daha alışana kadar müzik dinle ama en sevdiğin müzikleri.Sevdiğin müziklere içinden eşlik ettiğin için beynin daha fazla çalışır uykun gelmez.
Bir tavsiye daha oralarda meydancı,bellboy,bahçıvan...bul birini çek kenara sohbet et,o zaman da pek uykun gelmez.Sonra bellboyun varsa gönder mutfağa,güzel bişeyler kapsın gelsin,hem yyiyin hem sohbet edin.gerçi çalıştığın otele de bağlı bunlar.
Günü kapatırken de uykulu olmamaya çalış,hata yaparsın,uğraşırsın sonra.
Ayrıca gündüz ki uyku kaliten de çok önemli,çok iyi dinlenmiş olman lazım.Eğer yattığın yerde gürültü varsa eczaneden kulak tıkacı al çok ucuz bişey,yerleştir kulaklarına,kulağına iyi oturmuşsa kafana kurşun sıksalar duymazsın:)))
-
5 ay geceleri ayakta kaldım uykuyu en güzel kaçırma yolu gözlerini ısıt ellerini birbirine sür ellerin ısınsın sonra gözlerie koy ısınsın uykun açılır ama tabiki bunlar geçici çözümler alışırsın zamanla ama gece uyumak gibisi yok.
-
yeşil elma
-
gündüz istersen,eve gelir gelmez yat uyu ve ise gidinceye kadar kalkma,yinede faydasi olmaz :)
gündüz uykusu bi boka yaramaz hacim,ben 1,5 sene gece calistim,iyi bilirim.
sabah 4 ile 5 arasi uyuklayacak ve saman gibi olacaksin,ondan sonra düzelirsin.
taaki alisincaya kadar..vücud alismadan olmaz.
-
nerde çalışıyon il ilçe nasıl biyerde yani...
-
gündüz en az 6 saat uyu. geceleride bırak uykun qelsin. kısa bir zaman sonra artık qelmicek uyuma sakın devam
-
machine head, slipknot , tool öneriyorum sana. tak kulaklığı gerisini düşünme
-
hocam işe başlayalı 1 hafta oldu.birgün geceye verdiler birgün gündüze.uyku düzenim alt üst oldu.artık 2 gündür gecedeyim.artık gececi olmam kesinleşti.eve gidemiyorum.yattığım yere alışamadım.sık sık uykum bölünüyor.9-10 saat uyuyorum gündüzleri.yinede gece çok uykum geliyor.gripin olayını bende duymuştum.denemek lazım.kahve içmeyi de deniyeceğim bakalım.bazıları sigara iç demişler.daha ağzıma sigara sürmedim.içmem.çok zorlanıyorm.Allah bana yardım etsin.sizde tavsiyelerde bulunmaya devam edin.işe yarama ihtimali olan herşeyi denemeye hazırım.