Uykusuz Kalmalıyım!!!
-
expresso 24 saat uyumuşsun gibi dinç tutar :)
-
bilie_jean bunu yazdı:
-----------------------------
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------hocam kahve başta uykunu kaçırır. bünyen kafeine alıştıgında uykunu getirmeye başlar haberin olsun.
edit: ne işle meşgulsün hacım eleman açığı varsa bende girebilirm. burdan gece işçsi arayanlara duyurulur :D
-----------------------------nerdensin.eleman açığı var.resepsiyonist im.
-----------------------------istanbuldayım hacım. öğrenciyim.
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------bilie_jean bunu yazdı:
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------hocam kahve başta uykunu kaçırır. bünyen kafeine alıştıgında uykunu getirmeye başlar haberin olsun.
edit: ne işle meşgulsün hacım eleman açığı varsa bende girebilirm. burdan gece işçsi arayanlara duyurulur :D
-----------------------------hocam unut sen bu işi öğrenciye göre değil.ve ankarada.
-
bilie_jean bunu yazdı:
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------bilie_jean bunu yazdı:
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------hocam unut sen bu işi öğrenciye göre değil.ve ankarada.
-----------------------------hacı bende + iş olarak resepsiyonistim. akşam 5 sabah 10 çalışıom anasını satim :D ebemi görüom amma bi türlü gece uyumayı beceremedim.
iş durumuna gelince maaş iyiyse o tarafa transfer olabilirim :D ne kadar veriyor.