folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Uyumayan Müritler Buraya!

Uyumayan Müritler Buraya!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Gidin yatın olm ya...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ekleyin beni toplanyalım herkezi

newzumsuk@mynet.com

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

abü üni.lere ikinci öğretim acan zihniyeti zükiym :D okul aksam 5te baslıo 10da btior eve geldim ettim 11 bütün sabah uyuyom aq gecede böle mal gibi ayakta kalıom

ama hayatımdan menunum sabah millet derse giderken uyumak gibisi yok :D

Amphetamine Logic.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    fenerist07 bunu yazdı:
    -----------------------------

abü üni.lere ikinci öğretim acan zihniyeti zükiym :D okul aksam 5te baslıo 10da btior eve geldim ettim 11 bütün sabah uyuyom aq gecede böle mal gibi ayakta kalıom

ama hayatımdan menunum sabah millet derse giderken uyumak gibisi yok :D

-----------------------------

benden farkın yok hangi zihniyet 2 yıllığı kabul ederki işşte meslek lisesin diye sana bu değeri veriyolar oysa türkiyenin geleceğini ekonomisini meslek liseleri kalkındıracakbi fabrikada bi makina bozulsa hemen yabancı ülkeden adam getirirler onun oteli yemeği sıçması işemesi vesaire maliyeti var la bizim türk insanını çalıştırsanabiz gerizekalımıyız onca uçak parası veriyosun ben bu okula başlayalı 2 yıl oldu hayatımda kıza teklif etmemişim hepsi bozuk mal okulun arka yerlerinde tikişiyolar öpüşüyolar yani malı götürüyolar bi kere kameraya çekecektim hoca geldi yakalandılar kaçtım videoyu alcak diye tikişen tikişene hepsi bozuk mal sağlam yok nerde var banada söyle saldıralım yada bize rast gelmiyor iyi aile kızı bulduk ama oda istemiyor ayrıldık artık kafayı kullanacan  okuldan kıza teklif edilmez burda deşilmiştirah bide rte anayasa değişikliğinde 2 yıllıkarı kaldırsaydı öyle bişey olsaydı çok iyi olurdu 2. sınıfız ama bu sene okul bitmeyecek seneye artıkkim varki hemen okulu bitirsinünivde bide 2 yıllıkta çok zor herkesin illaki uzar benim ev yakın en azından alttan olan dersleri gündüz telafi ediyorum eve gidiş geliş 50dk filan yürüyerek gidiyoruz hergün akşamda yine git gel ettimi 2 saat 2 yıllık diye bir okul tanıyan varsa banada söylesin okul değil ruhhane peh peh pehvalla okulu bitiremessem bırakacam yabancı ülkeye gidecem ne lan adamlar 5 yıl da anca diploma veriyolar biz 2 yıllık okuycaz diyemi geldik yoksa 5 yıl ?bide gündüz değil gece gündüzler 2 kat para veriyor bk yemiyesiceler xıllarım yumurta yerken ağzınıza girsin emiiiiii

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

abü meslek liselerine haksızlık yapılıor haklısın

ben anadolu lisesi cıkıslıyım zamanında meslek lisesinde istediim bölümler vardı anadoluyu kazandıım halde gitmek istedim ama sosyal baskı bu ya olmaaz anadolu lisesine git adı var meslek liseside ne falan filan

simdi dokuz eylülde bulduk kendimizi iktisat okuyoz sistemin değiştiği seneye denk geldik girdikten sonra öğrendimki benm puanım buranın 1.öğretiminede yetomuş :D hala babama sölemedim 1 milyar harç ödüom aq yıllık peder 1.sini kazandıım halde 2.sine gittiime öğrense kan alır götümden :D

ama ben seviom ikinci öğretim hayatını sonuc olarak aynı diploma,diplomanda iö falan yazmıor ben uyumak istiom abi :D zaten sabah kafa calısmıo benm gece calısıo öss yede hep gece calısırdım :D

gece muhabbetleri baslıor yavastan :) 

Amphetamine Logic.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    aq iyiki baslıo dedik yatmıs millet :D

Amphetamine Logic.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    wat 4 itibari ile ayakta olan muridwar mıki ? :D

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    ben :D

Amphetamine Logic.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası