Uyumayan Müritler Buraya!
-
Gidin yatın olm ya...
-
ekleyin beni toplanyalım herkezi
newzumsuk@mynet.com
-
abü üni.lere ikinci öğretim acan zihniyeti zükiym :D okul aksam 5te baslıo 10da btior eve geldim ettim 11 bütün sabah uyuyom aq gecede böle mal gibi ayakta kalıom
ama hayatımdan menunum sabah millet derse giderken uyumak gibisi yok :D
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------abü üni.lere ikinci öğretim acan zihniyeti zükiym :D okul aksam 5te baslıo 10da btior eve geldim ettim 11 bütün sabah uyuyom aq gecede böle mal gibi ayakta kalıom
ama hayatımdan menunum sabah millet derse giderken uyumak gibisi yok :D
-----------------------------benden farkın yok hangi zihniyet 2 yıllığı kabul ederki işşte meslek lisesin diye sana bu değeri veriyolar oysa türkiyenin geleceğini ekonomisini meslek liseleri kalkındıracakbi fabrikada bi makina bozulsa hemen yabancı ülkeden adam getirirler onun oteli yemeği sıçması işemesi vesaire maliyeti var la bizim türk insanını çalıştırsanabiz gerizekalımıyız onca uçak parası veriyosun ben bu okula başlayalı 2 yıl oldu hayatımda kıza teklif etmemişim hepsi bozuk mal okulun arka yerlerinde tikişiyolar öpüşüyolar yani malı götürüyolar bi kere kameraya çekecektim hoca geldi yakalandılar kaçtım videoyu alcak diye tikişen tikişene hepsi bozuk mal sağlam yok nerde var banada söyle saldıralım yada bize rast gelmiyor iyi aile kızı bulduk ama oda istemiyor ayrıldık artık kafayı kullanacan okuldan kıza teklif edilmez burda deşilmiştirah bide rte anayasa değişikliğinde 2 yıllıkarı kaldırsaydı öyle bişey olsaydı çok iyi olurdu 2. sınıfız ama bu sene okul bitmeyecek seneye artıkkim varki hemen okulu bitirsinünivde bide 2 yıllıkta çok zor herkesin illaki uzar benim ev yakın en azından alttan olan dersleri gündüz telafi ediyorum eve gidiş geliş 50dk filan yürüyerek gidiyoruz hergün akşamda yine git gel ettimi 2 saat 2 yıllık diye bir okul tanıyan varsa banada söylesin okul değil ruhhane peh peh pehvalla okulu bitiremessem bırakacam yabancı ülkeye gidecem ne lan adamlar 5 yıl da anca diploma veriyolar biz 2 yıllık okuycaz diyemi geldik yoksa 5 yıl ?bide gündüz değil gece gündüzler 2 kat para veriyor bk yemiyesiceler xıllarım yumurta yerken ağzınıza girsin emiiiiii
-
abü meslek liselerine haksızlık yapılıor haklısın
ben anadolu lisesi cıkıslıyım zamanında meslek lisesinde istediim bölümler vardı anadoluyu kazandıım halde gitmek istedim ama sosyal baskı bu ya olmaaz anadolu lisesine git adı var meslek liseside ne falan filan
simdi dokuz eylülde bulduk kendimizi iktisat okuyoz sistemin değiştiği seneye denk geldik girdikten sonra öğrendimki benm puanım buranın 1.öğretiminede yetomuş :D hala babama sölemedim 1 milyar harç ödüom aq yıllık peder 1.sini kazandıım halde 2.sine gittiime öğrense kan alır götümden :D
ama ben seviom ikinci öğretim hayatını sonuc olarak aynı diploma,diplomanda iö falan yazmıor ben uyumak istiom abi :D zaten sabah kafa calısmıo benm gece calısıo öss yede hep gece calısırdım :D
gece muhabbetleri baslıor yavastan :)
-
aq iyiki baslıo dedik yatmıs millet :D
-
wat 4 itibari ile ayakta olan muridwar mıki ? :D
-
ben :D
-
Ben varım mürid dediğin uyumaz :P
-
hala msndeyiz 6-7 kişi hatta 8 kişi