Uyumayan Müritler Buraya!
-
niko bak ole tarz sarkilar seviosan bunu da dinle ,sau_nightmare bu sana da ii gelir aşk derdine, dinle bak.nasil parca ama?ooh bu arada kahvede yaptim kendime muhabbet de ii gidio,ulan aslında birazdan yakında simit fırını var sıcak cikarirlar,varmı taze sıcak simit isteyen?
sarkinin link:
-
elektirikler gitti a.q
-
gece kusu müritlerde varmis bizim gibi tey tey tey:) selamlar hojalar. yardiralim söyle gece karanligini:) peki madem gec yationuz hojalar kacta kalkiyonuz siz :)
-
MaviBere bunu yazdı:
-----------------------------niko bak ole tarz sarkilar seviosan bunu da dinle ,sau_nightmare bu sana da ii gelir aşk derdine, dinle bak.nasil parca ama?ooh bu arada kahvede yaptim kendime muhabbet de ii gidio,ulan aslında birazdan yakında simit fırını var sıcak cikarirlar,varmı taze sıcak simit isteyen?
sarkinin link:
http://www.wikiupload.com/download_page.php?id=142234
-----------------------------
Hocaaaaaaaaaaa nptınnnnn :) a.Q çok eskiii şarkı laaa bak birden nostaljik tramva geçirdim amk. :) Olm varsa ver baska bole eski şarkılar yaaa :) bekliyom haaa :) -
ulaaaaaaan millet uyudu heralde ses verin müritler :p
-
uff uuffff sarkıya bak niko bunu da al bak super taş plak zamanlarından nukhet duru -ben gene sana vurgunum,cok duygusal guzel bişi,ulan senin parcaya bakiom dye butun eski klasikleri indirecem ha.bunu da mutlaka dinleyin guzel.tugrul bu senlilk bi parca aslında ha,bak niko aslında senin dediin parcayi nukhet duru soluyo da olabilir ha neşe karaboceke yuklenme,
http://www.wikiupload.com/download_page.php?id=142236
nukhet duru-ben gene sana vurgunum
-
MaviBere
sana bu gece uyku uyumak yok olm :) bu parçayıda hatırladım amk. süper yaaa..
bu arada ben gülden akraböcek demiştim ama neşe karaböcekle karıstırmışta olabilirim :) walla hocam dediğim gibi emin değilim zaten olabilir nukhette olabilir yani.. Sen bulabildiğklerini yolla hacı bu şarkılarda züper :) -
yaw forumun amkoyduk msn eklede icine etmeyelim bu arada rene de yattı herhalde,rene hocam tahribat late night lounge konusunda ciddiyim yaw ole bişi yapalim.niko pm ine bak
-
ekledim nerdesin :)
-
hello