Uyumayan Müritler Buraya!
-
yoklama verelim TIGER_07 burda hodjam :p hergece olduğum gibi
-
Deca hocam sana zahmet Joost'ta bulduğun sağlam kanalları buraya bi yazabilir misin?
-
bugun ne yapalım yaw,niko amk verdiin sifrelerle kuruttun lan beni:Pingilizce yazalimmi la sabah uyanacaklar bakacaklar bu ne la?
-
Abü joost işi kota olduğu sürece yalan bizlere :) ne zaman toytoynet bize joost beleştir ey ahali der , o zaman açarım :) arada davet yolluyorum o kdr:)
-
Siz yine kota derdiniz olsada izliyorsunuz :) 256 ile hiç izlenmiyor.Telekoma kafam girsin diyorum özetle
-
DecaMeroN bunu yazdı:
-----------------------------Abü joost işi kota olduğu sürece yalan bizlere :) ne zaman toytoynet bize joost beleştir ey ahali der , o zaman açarım :) arada davet yolluyorum o kdr:)
-----------------------------
o da doğru ya,bugün burda bağlantı problemi vardı,7 saat sürdü..Aradım 444 0 375 i,diyalog şöyle;Ben=B
Türk Telekom Angutu=TTA
B:Bağlantı yok burada
TTA:Telefon numaranızı ya da ADSL hizmet numaranızı alabilir miyim?
B: 0446 hede hödö hödö
TTA:Bilgilerinize ulaşmaya çalışıyorum karatahta Bey
TTA:Bulunduğunuz bölgede arıza çalışması var şu an
B:Ne zaman bağlantı sağlanır
TTA:En kısa sürede..
B:Çatttt
Ulan en kısa süre ne demek böyle bir zaman tanım mı var?Neye göre,kime göre en kısa?Özel oryantasyon eğitimi mi veriyor size TTElekom böyle angut cevaplar verebilmeniz için??
Var mı böyle Türk Telekom Angutlarıya ilginç diyaloglarınız?
-
Nası uyuyayım aq sabaha kdr bitirmem gereken 3000 kelimelik research paper'ım war takıL !
-
Olm şifre isteyen varsa pm atsın bi kaç saat sonra alır şu an downloadım war sayfaye reflesleyerek kastırmak istemiyom.Sörf yaparken zarar geliyor filmlere,partlar CRC hatası veriyor vs.. :) Hangi sitenin şifresini istiyorsanız yazıp pm atın ezandan önce gelmiş olur ;)
-
haydaaa makina tozuttu laa benim saten bi işe yaramıo taka parada yok değiştiremiom siz naponuz gece niz nasıl geçio
-
ahalit-ül tahribat el muridil yahşi yarasa taifesini en içtn dileklerimle salamlıiim ilk önce bi de soriim abi şifre dediğimiz ne şifresi açık konuşalım :P