folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Uzay Kuvvetleri 2911 Sinemalarda ( Türkiyenin İlk 3D Animasyon Filmi )

Uzay Kuvvetleri 2911 Sinemalarda ( Türkiyenin İlk 3D Animasyon Filmi )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    elcondor bunu yazdı
    Darkfeo bunu yazdı

yaptıkları animasyonu sikiyim yapmasalar daha iyiydi.. Dj_DooM3 adlı müridin yaptıkları bunların yaptığı animasyondan bin kat daha iyi.

Bu zihniyet bu ülkeye zarardan başka birşey getirmiyor, Türk 'den bi bok olmaz, Türk bir şey yapmaz, vs. vs.... Destek olunmazsa elbette bir şey yapılamaz, daha sadece bir kaç kare görüp skiyim sokuyum.. varsa imkanın yaptır aynısını (daha iyisini demiyorum bak) seni de alkışlayalım...

Bu forumda Türk'lere ve Türk'lerle ilgili konulara küfür etmek gelenek haline gelmeye başladı, bilmem başkasının dikkatini çekiyor mu?

Bana cevap yazarak yorulma, Türk' lerle ilgili başka bir meseleye küfür etmek için enerjini sakla...

Katılıyorum sana.

Yaptıkları animasyonu sikeyim Dj doomunkiler daha iyi diyorsunda Dj Doomun yaptıklarıyla bununkisi arasında dağlar taşlar var.Bizim millet bilmediği konuda ne kadar yorum yapıyor.

Dünyada mantık; Yapamıyorsan yapana yardım et.

Türkiyede mantık; Yapamıyorsan yapanınkininde yık.

u235 tarafından 18/May/14 23:53 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

destek amacıyla bilet alıyım fakat fime gitmeyim diye düşünüyorum.. 

eve gidip pepe izleyim ..

nasıl?

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

Bütün Milletler uzaya gittikten sonra mı dünya lideri olacağız? :) şimdi normalde yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı felsefesi ile büyüdük ama ice age ler wall-e ler up lara (aslında kısaca pixar a desek daha doğru olur)  alışan bünyelere bu biraz zorlama olur. Mesela Allah'ın Sadık Kulu Barla da animasyondu epep gişe de yaptı ama duygusal(!) sebeplerden o da. 

Yerli imkanlar illaki desteklenmeli ama ne bileyim sen ben o ancak, yeni nesil bunların yüzüne bile bakmaz.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Destek amacıyla bilet alalım almasına da bu adamlar belli ki gelip geçici insanlar. Yani biz bu işi yapacaz devamını da getirip Türkiye'de, gerekirse dünyada bu sektörün liderliğine oynayacaz diyen tiplere benzemiyorlar.

İşte Türkler de 3d film yapabilir mesajı vermek için sadece bir defalığa mahsus yapılmış bir hareket gibi geldi bana.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Abi adamlar yapar bok gibi deriz beğenmez yerin dibine sokarız.

Yapmazlar amk amerikası yapıyor biz niye yapamıyoz der kendi kendimizi yeriz.

Tamam ilk film kötü olur saçma olur vs ama en azından destek vermek lazım diye düşünüyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Türk film sektörünün gelişmesi için bu filme gitmeyin,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

İzlenir, izlenir ama önce korsan, iyiyse sonra sinemada izlenir. Sebebi:

1- Biraz araştırdım Yönetmen egoist yalancı herifin teki çıktı. İlk falso ve güven yitimi buradan oldu. Kimse kusura bakmasın ama yalancı insanlara prim vere vere bu haldeyiz...

2- Animasyon filmi yapmışlar eyvallah, animasyonlarda aslolan şey düşünceyi aktarabileceğin atmosferi yaratabilmektir. Dikkat gerçekçilikten bahsetmiyorum "ATMOSFER" yok. Fragmandan görüldüğü üzere atmosfer sıfır...

3- Birinci ve ikinci sebepler çoğu izleyici için yeterlidir. Arkasına bakmadan filmden uzaklaştırır adamı. Ancak benim için en önemli şey senaryodur yani Türk Sineması'nın en önemli sorunu... Eğer kaliteli bir senaryo ve anlatım varsa o zaman destek olurum. Bunuda izeyecek ve göreceğim.

Bunun dışında kimse kusura bakmasın sırf doğduğumuz coğrafyalar yakın diye beş kuruş paramı çöpe atmam, gider şarapçıya veririm en azından mutlu olur...

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Sektörün içinde birisi oalrak söyleyeceğim türk milletinin milliyetçiliğini kullanarak bakın animasyon yaptık destek olun ayakalrıyla parayı kırıp kaçacak adamlar bunlar. Keşke beni haksız çıkarsalar ama yani şu filmi adamlar g.tüyle yapıyorlar ki zaten şu filmi gidip en gelişmemiş ülkedeki adama bile izletsen biryerleriyle güler.

Adamların 90larda yaptığı cinematiclerdeki grafik ve akıcılık bile çok daha iyi bundan.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

abi niye türk işi diye herkes daha hiç bişi ortaya çıkmadan yerin dibine sokmuş filmi ? türküm diye gezeni vardır bunların arasında allah bilir

black implies white, self implies other, life implies death.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

hayatında 1 gram üretememiş insanların, üreten insanları taşlaması ne kadar da komik? 

iyi ya da kötü, sonuçta bir şeylerin olması sevindirici.. kötü olsun ama bizden olsun ben bu görüşteyim.. çünkü yıllardır hep başkalarında var bizim yapmamıza gerek yok mantığıyla hareket edildi, sonra da bağımlı ülkeyiz denildi.. bu mantıkla hareket edersen evet öylesin.. 

belki çok talep olursa bu işlere girmek isteyenler için bir umut ışığı olur ve daha iyi şeyler çıkar.. anlamıyorum o kadar saçma sapan filmler rekorlar kırıyor milyonlarca insan gidiyor, bunlar insanların gözüne batmıyor, ama farklı bir şey denenince, köstekleniyor.. yanlış bir zihniyet bence..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 8463 Toplam Mesaj: 51