Uzay Kuvvetleri 2911 Sinemalarda ( Türkiyenin İlk 3D Animasyon Filmi )
-
RotKerim bunu yazdı
ingilizce fragmanda yönetmen Micheal Derun yazıyor. Türkçe fragmanda Şahin Derun yazıyor. Adamın adı mikail olsa neyse diyecem de, ne alaka micheal? ikiside orjinal youtube sayfasından frangmanlar.
Yanlış hatırlamıyorsam babası türk annesi yabancıydı tam terside olabilir.
-
Sserkan bunu yazdıRotKerim bunu yazdı
ingilizce fragmanda yönetmen Micheal Derun yazıyor. Türkçe fragmanda Şahin Derun yazıyor. Adamın adı mikail olsa neyse diyecem de, ne alaka micheal? ikiside orjinal youtube sayfasından frangmanlar.
Yanlış hatırlamıyorsam babası türk annesi yabancıydı tam terside olabilir.
Adam iki ismini de kullanrak iki topluluğa da hitap ediyor vay be :D
-
Gta V'deki karakterler bile daha gerçekçi amına koyim. Milliyetçilik ayağına kazanacaklar.
-
xzxz bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
Destek çıkılmayan hiç bir eser değerli olamaz..
Sen desteğini çık iyi olsun..
Biz türk halkı olarak, kosteklik genimizde var.
Bu filme gidene Rus hatun dağıtıyorlar deseler, izlenim olarak rekora gider.
Yada ota boka küfür eden tiplere gidin bol bol küfür dinleyin.
bir eser destek çıkıldı diye değerli olmaz , değerli olduğu için destek çıkılır. barış manço şarkısında derki , altın çöpe düşse değerini kaybetmez tenekeyi parlatsan çeyrek altın etmez
mevzuyu zaten rus hatuna nasıl bağladın onu anlamış değiliz, abazanlık başına mı vurdu yoksa dünya tarihinde kadın karşılığı izletilen filmlere verebileceğin bir örnek mi var ?
filmin fragmanından bile saçmalık akıyor , bilimkurgu izleyicisi bu saçmalığa götüyle gülecektir , aha beyinsiz türkler falan diyecektir , buna mı destek çıkalım ?
Bold aldığım yeri okuyunca, aklıma DEVRİM arabasına karşı çıkan beyinsiz halk toplumu geldi.
Neyse hocam, Türkler vizyona bokta koysalar gider izlerim.
6 7 TL ile ben fakir olmam, topluluk kazandırır.
-
Para olmadıktan sonra pixar'ın animasyonlarıyla yarışmak mümkün değil. Eline kalem alıp çizilen şeyler değil bunlar.
O gördüğümüz animasyon filmleri milyon dolar harcanarak yapılıyor.
Eleman ve işçilik kalitesi paradan sonra gelir.
-
Bişeyler yapılmaya çalışılıyor desteklenmesi gereken bi film diyelimde arkadaş daha filmin isminde mantık hatası var hele şu görseller gerçekse zaten komedi,
O mühendislik tasarımıyla yapılan şehir silüetinin yanındaki boğaz köprüsü o tarihte artık öylemi olur a.k, bide televizyon diye bişey var hala şimdiki bülten stilinde bide haber yapıyolar,
Destek olacağınıza köstek oliyürsünüz eki eki, tamamda bileeeeeeer, animasyon yada görsel teknolojide yetersiz olabilirsinde senaryo yada mantıktamı üretemiyorsun.
Zodiac tarafından 19/May/14 17:09 tarihinde düzenlenmiştir -
Bilimkurgu ögeleri barındıran filmleri sevsem de daha önce pek fazla animasyon film izlemedim. Ancak film ne bileyim yetersiz gibi sanki fragmanına bakınca. Ben de isterim yaptıkları işe destek olmak ama bu film olmamış. E berbat bir şeye destek olursam insanlar ne der sonra :)
Şimdi berbat derken animasyon kalitesinden bahsetmiyorum. Filmin akışından, senaryosundan vs bahsediyorum. Konu: uzayda malzeme keşfine çıkan Murat kaptan ve adamlarının hiç beklenmedik anda kendilerini bir uzay savaşının ortasında bulması. Fragmanı açıp bakıyorsun petrolden bahsediyor, Türkiye yükseldi ABD battı diyor. Ne bileyim. İşi azıcık kaliteli yap gerekirse Türkiye yok oldu de ama işi kötü yapıp Türkiye dünyaya egemen oldu dersen olmaz. Bu bünye yemez.
-
ülkemiz insanı böyle birşey yapmış iyi kötü neyse ne destek olalım.Inşallah devamıda gelir faydalı olur.
-
Crysis'in trailerı bile daha iyi bana soracak olursanız ve dendiği gibi bundan sonra animasyon işine girmeyecekse adama destek verip vermemeniz hiçbir şey değiştirmeyecek. Çok seyircisi olursa adam parasını kazanır köşeye çekilir parasını yer. Yakındaki bi sinemaya gelirse bi haftasonu gider izlerim yok gelmezse destek olayım diye götümü yırtamam kimse kusura bakmasın.
-
nedir abi bu amerikan aşıklığı yaa. adamlar ne güzel yapmışlar işte. ince belli çay bardağı falan. kaçtane ülkede gördünüz siz ince belli çay bardağı. adamlar Türk'lüğün reklamını en iyi şekilde yapmışlar. film de emeği geçenlerin hepsini tebrik etmek lazım. destek olmak için bende gitmeyi düşünüyorum.