Uzaya Gidecek İlk Turk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kaybolur orda amqk .)))

http://tahribat.com/Forum-Uzay-Neden-Karanlik-182964/

sonra da uzaya cikan ilk AKUT ekibi diye mansetler okuruz .D

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek
    hojucuk bunu yazdı
    astronotumuzun uzay yolculugu oncesi beklentileri: firsat buldugu taktirde uzayda 2 rekat sukur namazi kilmak, turk bayragi, kuran, seccade goturmek.

astronotumuzun uzay yolculugu sonrasi beklentileri:  geldikten sonra reklam, izmir’de bulunan uzay ussu’nde calisma, universitelerden konferans teklifleri.

Anlamadım ki şef değil mi arkadaş neden konferas teklifi versinler ki. Uzaya namaz kılmaya mı gidecek işin özü? Garipsedim cidden, daha vasıflı, alakalı biri gitseymiş keşke.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theagartaman
    theagartaman's avatar
    Erkek
    yerçekimsiz ortamda tuvalet ihtiyacını nasıl giderecek

bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=AFOBFVVGjZM

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

adam uzayda namaz kıldı diye bütün dünya kanalları haberlerde bunu yayınlayacak, müslümanlar sevinecek, cavurlar belki de terörist damgası vuracak. Ama büyük olay olacak...

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sosyopatmanik
    sosyopatmanik's avatar
    Erkek
    antivir-US bunu yazdı

adam uzayda namaz kıldı diye bütün dünya kanalları haberlerde bunu yayınlayacak, müslümanlar sevinecek, cavurlar belki de terörist damgası vuracak. Ama büyük olay olacak...

sorması ayıp uzayda önce bir su içsin sonra abdest alsın yerçekimsiz ortamda. normal ayakta durmayı öğrensin sonra secdeye gitsin. yerçekimsiz ortamda secdeye rükuya nasıl gidecek ?

at avrat silah
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek
    BarisYigit bunu yazdı

Keywords : izmir , islam , akp , uzay , ibadet

#direnalien

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Çok şanslı birisiymiş,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    sosyopatmanik bunu yazdı
    antivir-US bunu yazdı

sorması ayıp uzayda önce bir su içsin sonra abdest alsın yerçekimsiz ortamda. normal ayakta durmayı öğrensin sonra secdeye gitsin. yerçekimsiz ortamda secdeye rükuya nasıl gidecek ?

önemli olan niyet etmek :)

ha şöyle olur, koli bandı ve araba bagajlarında kullanılan çengelli lastiklerden de alsın yanına, seccadeyi yere bantlasın, kendi ayaklarına da lastiği geçirip bi yere kendini sabitlesin kılsın namazını.

Abdest de kolay, büyükcene bi kilitli poşat alsın yanına bi damacana su, girsin naylonun içine cıs cıbıldak suyu da döksün içine biri kilitlesin ağzını, niyet ettim niyetlendim deyip hoplasın çalkalansın debelensin dursun içinde hem banyo yapmış olur hem abdets almış olur :)

itiraz etmeyin işte fıstık gibi fikir :)

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

la ne adamlarsınız astronot kıyafeti olmadan nasıl duracaklar orada nasıl abdest alacaklar üstünden mi :D

Toplam Hit: 6100 Toplam Mesaj: 51