Uzaya Gidecek İlk Turk
-
kaybolur orda amqk .)))
http://tahribat.com/Forum-Uzay-Neden-Karanlik-182964/
sonra da uzaya cikan ilk AKUT ekibi diye mansetler okuruz .D -
hojucuk bunu yazdı
astronotumuzun uzay yolculugu oncesi beklentileri: firsat buldugu taktirde uzayda 2 rekat sukur namazi kilmak, turk bayragi, kuran, seccade goturmek.astronotumuzun uzay yolculugu sonrasi beklentileri: geldikten sonra reklam, izmir’de bulunan uzay ussu’nde calisma, universitelerden konferans teklifleri.
Anlamadım ki şef değil mi arkadaş neden konferas teklifi versinler ki. Uzaya namaz kılmaya mı gidecek işin özü? Garipsedim cidden, daha vasıflı, alakalı biri gitseymiş keşke.
-
yerçekimsiz ortamda tuvalet ihtiyacını nasıl giderecek
-
-
adam uzayda namaz kıldı diye bütün dünya kanalları haberlerde bunu yayınlayacak, müslümanlar sevinecek, cavurlar belki de terörist damgası vuracak. Ama büyük olay olacak...
-
antivir-US bunu yazdı
adam uzayda namaz kıldı diye bütün dünya kanalları haberlerde bunu yayınlayacak, müslümanlar sevinecek, cavurlar belki de terörist damgası vuracak. Ama büyük olay olacak...
sorması ayıp uzayda önce bir su içsin sonra abdest alsın yerçekimsiz ortamda. normal ayakta durmayı öğrensin sonra secdeye gitsin. yerçekimsiz ortamda secdeye rükuya nasıl gidecek ?
-
BarisYigit bunu yazdı
Keywords : izmir , islam , akp , uzay , ibadet
#direnalien
-
Çok şanslı birisiymiş,
-
sosyopatmanik bunu yazdıantivir-US bunu yazdı
sorması ayıp uzayda önce bir su içsin sonra abdest alsın yerçekimsiz ortamda. normal ayakta durmayı öğrensin sonra secdeye gitsin. yerçekimsiz ortamda secdeye rükuya nasıl gidecek ?
önemli olan niyet etmek :)
ha şöyle olur, koli bandı ve araba bagajlarında kullanılan çengelli lastiklerden de alsın yanına, seccadeyi yere bantlasın, kendi ayaklarına da lastiği geçirip bi yere kendini sabitlesin kılsın namazını.
Abdest de kolay, büyükcene bi kilitli poşat alsın yanına bi damacana su, girsin naylonun içine cıs cıbıldak suyu da döksün içine biri kilitlesin ağzını, niyet ettim niyetlendim deyip hoplasın çalkalansın debelensin dursun içinde hem banyo yapmış olur hem abdets almış olur :)
itiraz etmeyin işte fıstık gibi fikir :)
-
la ne adamlarsınız astronot kıyafeti olmadan nasıl duracaklar orada nasıl abdest alacaklar üstünden mi :D