Uzaya Gidecek İlk Turk
-
Adam uzaya gidecek takılınan nokta: adam namaz kılacakmış. tüm dalgalar: adam namaz kılacakmış.
amk gören de burdaki herkes astronot sanar. ne biliyim ya bu denli düşünceler çok sakat inanmıyosanız gidin sevişin bişe yapın inanan adama niye bulaşıyorsunuz.
okadar saygı duyduğum adamın kalmadı saygısı falanı ya
nasıl bir kafa yapısıdır bu amk.
-
posting error occured. alttan devam.
hojucuk tarafından 23/Ağu/13 06:30 tarihinde düzenlenmiştir -
by_Tet bunu yazdı
Adam uzaya gidecek takılınan nokta: adam namaz kılacakmış. tüm dalgalar: adam namaz kılacakmış.
amk gören de burdaki herkes astronot sanar. ne biliyim ya bu denli düşünceler çok sakat inanmıyosanız gidin sevişin bişe yapın inanan adama niye bulaşıyorsunuz.

uzaya gidecek bu adamin takildigi nokta ne peki ?
daha yola cikmadan trubune oynamak mi yahut dini istismar olabilir mi ? , koyarsin yolluguna oteberini goturursun vakti gelince yerinde seklini yaparsin.
Ercan Kaygısız; ''Üçüncü çocuğu uzayda yapmak istiyorum'' (Ercan Kaygısız, Başbakan’ın üç çocuk isteğini, uzayda gerçekleştirmek istediğini, Türkiye’nin ilk uzaylı bebeğinin babası olmaktan büyük bir mutluluk duyacağını da şu sözleriyle anlattı: ’Başbakanımızın üç çocuk projesine ben de katılmak isterdim. Bizim hanımı burada ikna edemedim,belki uzayda ikna ederim. Keşke, hanımımla birlikte uzaya gidebilsek ve üçüncü çocuğumuz Türkiye’nin de ilk uzaylı bebeği olabilse… Bunu tüm kalbimle diliyorum. Ancak ben tek kişi olarak uzay yolculuğunu kazandım.)
abd sxc havalimanindan xcor aerospace'in lynx mkll mekigi ile uzaya ucacak adam 3.cocuk, seccade kafasinda. cahil bir kuklanin o testleri gecipte ucmasini allah nasip etmesin haci! uzaya giden kobay maymunlar bile egitilebilir cinsten.
senin anlayacagin turk'u temsil edecek insan kriteri bu tipler degil.
-
adam uzayda dogucak çocugun uzaylı olucaganı ıdüşünüyo vay amk bari bi marslı filan bulda ona çak .
acaba uzayda sex nasıl olur yerçekimsiz ortamda filan her türlü pozisyonu denersin -
Baracuda bunu yazdı
adam uzayda dogucak çocugun uzaylı olucaganı ıdüşünüyo vay amk bari bi marslı filan bulda ona çak .
acaba uzayda sex nasıl olur yerçekimsiz ortamda filan her türlü pozisyonu denersinYerçekimsiz ortamı denemek istiyorum hocam bende :D
Bu arada kıble olayı cidden güzel billur olmuş :D Ek olarak adam tribüne oynuyor gidince namaz kılıcam falan diyerek. Yok geldiğimde reklam şeyiydi yok uzay üssünde görevdi :D Bi siktirsin gitsin amk :D
O kadar yakına giderse hem ayın ortadan ikiye yarıldıktan sonra birleştiği yerleride görmüş ve inancına + point kazandırır :)
Dipnot : İnançlı arkadaşlar üzerinize alınmayın sadece küçük bir şakadır. Siz nasıl maymun muhabbeti yaptığınızda ters cevap vermiyorsam sizde sakin ve duyarlı olun :) Saygı önemlidir :) -
by_Tet bunu yazdı
olay inanan adama bulaşmak değil :) inanç insanın içinde olan birşeydir, inanç kişi ile Tanrı(Allah) arasındadır. Sen eğer şekilcilik yapıyorsan bu inanç değildir, tam aksine senin inancına göre günahtır. Neyse işin dini yanı bitarafa, haber zaytung haberi olmasın amk?
-
MaviGozluDev bunu yazdı
kıbleyi nası bulucakmış :)
dünyaya doğru dönmesi yeterli olacaktır sanırım :P
-
ufo gönderiyo ... bu abi beyaz show'a çıkmıştı..
kıble diye dalga geçenler.. orman vs gibi yerlerde kıbleyi bilmiyorsanız hergangi bir yöne dönüp namaz kılabilirsiniz..
abdest durumuna gelecek olursan teyemmüm alır çok mu zor ?
yunusdogan tarafından 23/Ağu/13 10:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Geçenlerde burada bir adam videoları vardı uzay mekiğinde gitar çalıyor , nasıl uyuduğunu gösteriyor falan vs. yani bunlar yapılıyorsa namaz da kılınır garipsencek bir şey yok.Ama bizim milletin zaten uzaya gidip sırlarını keşfedecek hali yok ya anca namaz kılar geri döner.Bir de anlamadığım buraya gelince uzay üssünde çalışmak istiyormuş abi hedeflerini çok yüksek tutuyor :)
-
ulan hayatımın fırsatı çıkmış şöyle konuyla alakasız adamlar gidiyor
XpertVision tarafından 23/Ağu/13 10:56 tarihinde düzenlenmiştir
edit: mesele namaz kılması değil amk napıyorsa yapsın banane.