Uzaya Gidecek İlk Turk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    antivir-US bunu yazdı
    sosyopatmanik bunu yazdı
    antivir-US bunu yazdı

adam uzayda namaz kıldı diye bütün dünya kanalları haberlerde bunu yayınlayacak, müslümanlar sevinecek, cavurlar belki de terörist damgası vuracak. Ama büyük olay olacak...

sorması ayıp uzayda önce bir su içsin sonra abdest alsın yerçekimsiz ortamda. normal ayakta durmayı öğrensin sonra secdeye gitsin. yerçekimsiz ortamda secdeye rükuya nasıl gidecek ?

önemli olan niyet etmek :)

ha şöyle olur, koli bandı ve araba bagajlarında kullanılan çengelli lastiklerden de alsın yanına, seccadeyi yere bantlasın, kendi ayaklarına da lastiği geçirip bi yere kendini sabitlesin kılsın namazını.

Abdest de kolay, büyükcene bi kilitli poşat alsın yanına bi damacana su, girsin naylonun içine cıs cıbıldak suyu da döksün içine biri kilitlesin ağzını, niyet ettim niyetlendim deyip hoplasın çalkalansın debelensin dursun içinde hem banyo yapmış olur hem abdets almış olur :)

itiraz etmeyin işte fıstık gibi fikir :)

tabi heryer oksijen zaten :D gusül bile alır

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    antivir-US bunu yazdı
    sosyopatmanik bunu yazdı
    antivir-US bunu yazdı

adam uzayda namaz kıldı diye bütün dünya kanalları haberlerde bunu yayınlayacak, müslümanlar sevinecek, cavurlar belki de terörist damgası vuracak. Ama büyük olay olacak...

sorması ayıp uzayda önce bir su içsin sonra abdest alsın yerçekimsiz ortamda. normal ayakta durmayı öğrensin sonra secdeye gitsin. yerçekimsiz ortamda secdeye rükuya nasıl gidecek ?

önemli olan niyet etmek :)

ha şöyle olur, koli bandı ve araba bagajlarında kullanılan çengelli lastiklerden de alsın yanına, seccadeyi yere bantlasın, kendi ayaklarına da lastiği geçirip bi yere kendini sabitlesin kılsın namazını.

Abdest de kolay, büyükcene bi kilitli poşat alsın yanına bi damacana su, girsin naylonun içine cıs cıbıldak suyu da döksün içine biri kilitlesin ağzını, niyet ettim niyetlendim deyip hoplasın çalkalansın debelensin dursun içinde hem banyo yapmış olur hem abdets almış olur :)

itiraz etmeyin işte fıstık gibi fikir :)

hocam madem önemli olan niyet etmek biz de kıçımızı kıbleye dönüp kılalım olur mu böyle şey :) tamam çoğu şeyde niyet de İslam'a göre Allah'ın mekanı Kabe oraya dönmesi lazım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Uzaya falan çıkmaz hocalar boşa ümitlenmeyin.

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    sokoban bunu yazdı

Uzaya falan çıkmaz hocalar boşa ümitlenmeyin.

bu adamda tansiyondan tut kalp şeker herşey vardır

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

İşte böyle böyle beyin göçü oluyo. Bu sene uzaya göndeririz sonraki sene marsa falan. Nerde parlak fikir sahibi insanımız var hepsi alıp başını gidiyo. 

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ern3st
    Ern3st's avatar
    Erkek

fıkra gibi ak 

kahrolsun bağzı şeyler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek
    BarisYigit bunu yazdı

Keywords : izmir , islam , akp , uzay , ibadet

#direnalien

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

bir yüzbaşı abimizle sohbet ediyorduk kuzey deniz saha komutanlığının orda aklıma geldi muhabbeti ;

yemek duası ediyorlarmış, dua da gençler artislik olsun diye Tanrımıza hamdolsun yerine artislik yapıp, Allahımıza  hamdolsun diye bağırıp yemek duasını 2. kanaldan değiştirmeye calışmışlar.

yemek sonunda kimseyi dışarı cıkartmamış, bir bir tespit etmiş kimin dediğini.

bunları bi güzel tokatlamış, ve verdiği cevap aynen şuydu ( bana söylenen )

millet uzaya çıkıyor, sen hala allah - tanrı kavgasındasın. tanrı hepimizin tanrısı allah hepimizin allahı ikisi de aynı şey bunları öğrenin artislik peşinde koşmayın diye telkinde bulunmuş..

/ yani ne kadar boş işlerle uğraştığımızın farkındamısınız?

hem müslüman olacaksın, hem yüzyıllarca viyanadan tut trablusgarp sınırına kadar bir çok yere hakim olacaksın. ilimi irfanı öğreteceksin.

sonra böyle abudik gubudik insanlarının eline düşeceksin, biri fetva verecek biri eğitim diyecek. yok laiklik falan vay amk neyse ya.

hayırlısıyla gitsin, hayırlısıyla gelsin.

ama böyle BOŞ gitmesin.

Amd-x tarafından 22/Ağu/13 18:59 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Amma laf yapmissiniz, namaz kilmak icin imkan olmadigi zamanlarda kibleye donme zorunlulugu kalkiyor. Arti teyemmum denilen bir sey var ki abdest yerine geciyor. 

Yercekimsiz ortamda kosu bandina da biniyorlar agirlik da calisiyorlar, secde ruku neden zor olsun?

Sabit bir yerde kilamaz en fazla, havada ucarken kilar. Daha da guzel olur :)

Seccadenin ustundeymis altindaymis cok da onemli olacagini sanmiyorum orda. 

Heyecanla unutmasin da namaz kilmayi :-)

...said addicted.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

giderde gelemez gibime geliyor 

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
Toplam Hit: 6097 Toplam Mesaj: 51