Uzaylıların Dünyaya Gelip Yardım Edeceği Saçmalığı
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------
olumlu lakin bu akıl yürütmeye hiç gerek yok zira uzaylı diye bişe yok ABD nin korku endüstrisinin gözle görülür sonuçları var sadece
-----------------------------Benim bir sözüm vardır: Gerçekten bu sonsuz denilen koskoca evrenin sadece bizim için yaratıldığına inanacak kadar kibirli misiniz?
-
kapınızın arkasında daha önce hiçbir şekilde görmediğiniz birşey var ve bunu hayal etmenizi istiyorum. siz ne hayal ederseniz edin önceki tecrübelerinizi kullanırsınız. dolayısıyla sağlıklı bir yorum 'asla' yapılamaz.
-
solstice bunu yazdı:
CasTeaL bunu yazdı:
yassun bunu yazdı:
peki abi bunlara din nası gelmiş . islamı yaşamaları gerekiyo eger varlarsa. kıbleleri nere kabeye nası dönüyolar. deli saçması bence uzaylı .
-----------------------------Farklı gezegenlerdeki, farklı yaşam formlarının, farklı inanışı veya hiç inanmayışı, dünya üzerinde yaşanan dinlere en son darbeyi indirir.
-----------------------------ateizme indirceği darbeyide katmak lazım :)
-----------------------------fazla harun yahya izlemişsin =P
-
solstice bunu yazdı:
CasTeaL bunu yazdı:
yassun bunu yazdı:
peki abi bunlara din nası gelmiş . islamı yaşamaları gerekiyo eger varlarsa. kıbleleri nere kabeye nası dönüyolar. deli saçması bence uzaylı .
-----------------------------Farklı gezegenlerdeki, farklı yaşam formlarının, farklı inanışı veya hiç inanmayışı, dünya üzerinde yaşanan dinlere en son darbeyi indirir.
-----------------------------ateizme indirceği darbeyide katmak lazım :)
----------------------------- -
DarkSecret bunu yazdı:
yawuz bunu yazdı:
olumlu lakin bu akıl yürütmeye hiç gerek yok zira uzaylı diye bişe yok ABD nin korku endüstrisinin gözle görülür sonuçları var sadece
-----------------------------Benim bir sözüm vardır: Gerçekten bu sonsuz denilen koskoca evrenin sadece bizim için yaratıldığına inanacak kadar kibirli misiniz?
-----------------------------Evet yaratılmış varlıkların en mükemmeli ve şereflisi olarak bunu rahat bir şekilde tüm evrenin Allah ın bana hizmet etmesi için yarattığı nimetlerden oluştuğunu söyleyebilirim sen aksini iddia edebilir misin?
-
yawuz bunu yazdı:
DarkSecret bunu yazdı:
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------Evet yaratılmış varlıkların en mükemmeli ve şereflisi olarak bunu rahat bir şekilde tüm evrenin Allah ın bana hizmet etmesi için yarattığı nimetlerden oluştuğunu söyleyebilirim sen aksini iddia edebilir misin?
-----------------------------Dünya için konuşmuyoruz sana hizmet etmesi için sonsuz bir evren yaratması gerekmezdi.Ayrıca Hz. Muhammed olmasaydı zaten seni de yaratmayacakmış:)O kadar önemli olduğunu sanmıyorum.O kadar kibirliyim önemliyim diyosan bilemiycem ama sonsuz bi evrende sadece küçük bi toz tanesi olman için evrenin yaratıldığına inanıyorsan saygı duyarım yapçak bişe yok.
-
SyspioniC bunu yazdı:
bide şöyle düşünelim, peki insanoğlu başka bi gezegene giderse ne yapar ? sömürme ? koloni ? istila ?
---seçmeli kesim---
yanlissam düzeltin, kuran da insan dan daha üstün bi varlık olmadıgı söyleniyor değil mi?
o zaman rahatiz :D
-----------------------------Hayır yanlış biliyorsun :) "Biz insanları bazı varlıklardan üstün yarattık" tam olarak böyle olması gerekiyor..
-
DarkSecret bunu yazdı:
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------zaten bende evrende yalnız olmadığımıza inanıyorum.Benim inanmadığım uzaylıların bize yardım edeceği :)
-
çok büyük saçmalıklar bizlerde uzaylıyız bizde uzayda yaşamaya çalışıyoruz
-
uzaylı yok aga nesine kasıyonuz ya.. :) hem olsa nolur.. en fazla kökümüze kibrit suyu döker gider :)