Uzaylıların Dünyaya Gelip Yardım Edeceği Saçmalığı
-
koskoca galaxide sadece dünyadaki yaşamdan ibaret olduğunu sanmıyorum
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
trabs0n bunu yazdı:
-----------------------------Belkide bizi şu anda sömürmelerini engeleyen şey şu an sahip olduğumuz silahları onlara karşı kullanırsak belkide dünyaya zarar vereceğiz ve onların sömürecek birşeyi kalmayacak olmasıdır..
-----------------------------Hocam Uzaylıdan bahsediyoruz hani 5 yılda bir G.t'm kadar uzaklıkta olan ay'a adam gönderebilen bir insan ırkından değil. :D
Bizi osuruklarıyla saniyenin tirilyonda biri zaman öldürebilecek kapasiteleride vardır bu Godomanların.
Yok ya bunlar bizle kanka olmaya geliyor kesin .Yada kızlardan yeni bi ırk oluşturacaklar.('bne değillerdir umarım ) :D
Bakalım gelsinler bi anlarız dertleri neymiş. Elinden işemesinlerde :D
-
yukarıdada yazdım. insan, hayvan, uzaylı farketmez.Bu doğanın kanunudur..Büyük balık küçük balığı yer....
bu sözü not alın :D"doğanın kanunu karşısında insan, hayvan, uzaylı farketmez"
-
İnsanların gördüğü bir anda kaybolan objeler, pilotların gördüğü süper uçan cisimlerin sonic uçak denemeleri olduğu anlamak kesin kanıtlanmasa da zor değildir.Büyük ülkeler bildiğimiz teknoloji ilerlemesini her zaman en az 10 yıl ilerden yürütüyor.Buda bir teori..
Halkı korkuyla yönetmek çok daha kolaydır.11 eylül bunun bir örneği mesela.Korkulacak bir düşman, ya da anlaşılmaz gizli tehlikeler olunca özgürlük diye bağıranların sesi kısılıyor.Devlet halk üzerinde çok daha güçlü oluyor.Tanımlanmayan objelerin (ufo) bize gösterilmesi bu yüzden olailir.Bu da teori...
Area 51 bölgesinde çalıştığını iddia eden bob lazer'ın tarif ettiği uçan araçlar, aylar önce bir köylü tarafından bulunan (ismi yok) küçük bir yaratıkla çelişiyor.bob lazar malum aracın kontrol kısmıda 3 tane minyatür koltuğun olduğunu söylüyor.Kesinlikle insanların sığamıyacağı büyüklükte koltuklar.. Bu da teori..Bob lazar'ın söyledikleri asla kanıtlanmadı...
-
peki abi bunlara din nası gelmiş . islamı yaşamaları gerekiyo eger varlarsa. kıbleleri nere kabeye nası dönüyolar. deli saçması bence uzaylı .
-
yassun bunu yazdı:
peki abi bunlara din nası gelmiş . islamı yaşamaları gerekiyo eger varlarsa. kıbleleri nere kabeye nası dönüyolar. deli saçması bence uzaylı .
-----------------------------uzaylılarla ilk dialog şöyle olur herhalde;
İnsan temsilci : hi
Uzaylı : hi
İnsan temsilci: I say again ok ? eshedu en la ilahe illallah...
Uzaylı: ...
Bomba yorum yazmışsın hocam (: Güzel bir bakış açısı.. ((:
-
yassun bunu yazdı:
-----------------------------kıble saçma olabilir mi peki?
-
yassun bunu yazdı:
-----------------------------Dinazorların dini varmıydı ? :) yada cem yılmazın Da dediği gibi ilkel kabilelerin :)
-
syntr bunu yazdı:
-----------------------------yassun bunu yazdı:
anlamadım orasını kıble nası saçma oluyo ? -
syntr bunu yazdı:
yassun bunu yazdı:
-----------------------------Sorun yine din çatışmasına dönecek Şimdi girdirtme beni donlastiğine ve kola kapağına tapan arkadaşım diye. ?