Uzaylıların Dünyaya Gelip Yardım Edeceği Saçmalığı
-
ben şöyle düşünüyorum gelirler yardım da ederler ama kaynaklarımı alırlar mesela şyöle düşün ;; senin yada benim elimde şu anda bir teknoloji var (pc den bahsediyorum) bu teknoloji ile sen istersen biraz uğraşarak milyon doalrlar çalabilir(hackerlık ile) istersen da senin benim şuan yaptığımız gibi bilgi alışverisi yapabilirsin seçim senin ...
-
Uzaylı denen şey görülene kadar veye yoktur diye ıspat edilene kadar vardır veya yoktur tartışması hep mulak'ta kalıcaktır.
- Bizi ziyarete gelmeleri onların bizden ileri teknoloji olduklarının kesin bir kanıtı olur.Eğer amacı bizim kaynaklarımızı sömürmekse eğer bunu çoktan yapabilirlerdi.
-Demekki onları engelleyen bişeyler var mesela bizde onların karşı koyamayacağı bir silah olabilir.Silah dediysem aklınıza Atom biyolojik G3 mp3 gibi silah değil hiç ummadığımız basit bişeyde olabilir diye tahmin ediyorum.
vede Merkez kaç kuvvetinden hareketle. Her gezegen dönüş hızıyla başka gezegenleri kendine çeker. Bu zinciri göz önünde bulundurursak sonuç şuki evrende ulaşamadığımız sayısız gezegen var olduğudur. Bunlarda herhangi bi canlının yaşaması Saçmada değil açıkçası.
-
düşünceler güzel fakat ;
"Açıkcası Eğer uzaylılar varsa ve dünyaya gelebiliyorlarsa bizden çok daha üstü bır ırktır. Teknolojisi bizden gelişmişse kesinlikle barışçıl değildir :)"
geldikleri işte ordan burdan videolarla tescillenmiş(tir) ama dünya dışı varlıklar & objeler her neyse..
barışcıl olmayacağına nasıl kanaat getirebiliyorsun ? " kesinlikle diyerek "
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------Oyy oyy şu konu yokmu..
Bizden ileri yada geri olmaları meselesi değilde insan zekası ile uzaylı yorumları yapılması...
Elma ile sandalyeyi karşılaştırmak gibi bişi..
-----------------------------katılıyorum (gülmekten de) ve ekliyorum.
ırak amerika benzetmesi de bi hayli güzel :D
nedense hiçbir bilgimiz olmayan konuda bukadar fikir yürütürken hep bizden çok ileri teknolojide olduklarını varsayıyoz. nedir arkadaş bu kompleks filan mı acaba :D ya ben tek başıma 50 uzaylıyı cebimden çıkarırım. analarını bellerim valla :D
ne öyle yeşil yeşil suratlar yanaktan çıkan dşler filan.. tek kelimeyle bağnazlık.. :)
-
apokontek bunu yazdı:
-----------------------------Uzaylıya hangi akla hizmetle inanıyorsunuz ya :)
Tobe Estagfirullah ...
-----------------------------
Hocam sen nasıl bu kadar eminsin olmadığına ? Bari insan olabilir mi ki der,şahsen ben öyle diyorum.Cahilliğinizi,okumadığınızı,araştırmadığınızı belli etmeyin lütfen.Ağır mı oldu ? evet olur,sen böyle insanların kendi düşüncelerini belirttiği,kendi mantıklarınca cevaplar yazdığı bir konuya böyle trollemesine bir giriş yaparsan daha ağırıda olur. "Evrende 100 milyar galaksi var. Böyle büyük bir yerde dünya, üzerinde hayat olan tek yer olamaz. Benim matematiksel beynime göre, tek başına sayılar uzaylıların varlığını mantıklı kılıyor. Esas mesele uzaylıların neye benzediğini çözmektir" Stephen Hawking bunu diyor.Gel gör ki senin matematiksel beynin inanmayın bunlara diyor.. -
trabs0n bunu yazdı:
Uzaylı denen şey görülene kadar veye yoktur diye ıspat edilene kadar vardır veya yoktur tartışması hep mulak'ta kalıcaktır.
- Bizi ziyarete gelmeleri onların bizden ileri teknoloji olduklarının kesin bir kanıtı olur.Eğer amacı bizim kaynaklarımızı sömürmekse eğer bunu çoktan yapabilirlerdi.
-Demekki onları engelleyen bişeyler var mesela bizde onların karşı koyamayacağı bir silah olabilir.Silah dediysem aklınıza Atom biyolojik G3 mp3 gibi silah değil hiç ummadığımız basit bişeyde olabilir diye tahmin ediyorum.
vede Merkez kaç kuvvetinden hareketle. Her gezegen dönüş hızıyla başka gezegenleri kendine çeker. Bu zinciri göz önünde bulundurursak sonuç şuki evrende ulaşamadığımız sayısız gezegen var olduğudur. Bunlarda herhangi bi canlının yaşaması Saçmada değil açıkçası.
-----------------------------Belkide bizi şu anda sömürmelerini engeleyen şey şu an sahip olduğumuz silahları onlara karşı kullanırsak belkide dünyaya zarar vereceğiz ve onların sömürecek birşeyi kalmayacak olmasıdır..
-
yassun bunu yazdı:
Melik bunu yazdı:
Şimdi başka Bir bakış açısıyla Bakalım
Ya teknolojileri bizden İleri Değilse ?
Bizden Herzaman ileri teknolojileri Diye Düşündük Ama sadece düşünceyse ?
düşük teknolojiyle dünyaya nası gelcekler melik ?
-----------------------------Dostum bende Onu söylüyorum,
Geliceklerini Nerden biliyoruz Teknolojileri Belki Bizden Geri
Gelemezler Diyorum.
Yada gelsin Amına koduklarım Onlarlamı uğraşıcaz.
-
Optik gorunme kadar yaniltici bir sey daha yoktur. Insani en cok kandirebilecek duyu organi da gozdur....
-
Melik bunu yazdı:
yassun bunu yazdı:
Melik bunu yazdı:
Şimdi başka Bir bakış açısıyla Bakalım
Ya teknolojileri bizden İleri Değilse ?
Bizden Herzaman ileri teknolojileri Diye Düşündük Ama sadece düşünceyse ?
düşük teknolojiyle dünyaya nası gelcekler melik ?
-----------------------------Dostum bende Onu söylüyorum,
Geliceklerini Nerden biliyoruz Teknolojileri Belki Bizden Geri
Gelemezler Diyorum.
Yada gelsin Amına koduklarım Onlarlamı uğraşıcaz.
-----------------------------geri ? :|
az bilimci olun lan. İnanın birşeylere :/
-
Dj_DooM3 bunu yazdı:
Optik gorunme kadar yaniltici bir sey daha yoktur. Insani en cok kandirebilecek duyu organi da gozdur....
-----------------------------bak o doğru işte