folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Uzerinde Elektron Tasiyan Organik Bakteri Uretilebilir Mi?

Uzerinde Elektron Tasiyan Organik Bakteri Uretilebilir Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrkps
    mrkps's avatar
    Erkek

dizide nasıl yapmışlar.

bakterilerle içli dışlıyımdır. basit birşeyse müsait bir zamanda lab da denerim..

böyle birşey mi :) 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek

farz edelimki elektiriği bakır kadar iyi ileten bakteri bulduk

bunun kablosuz iletim ile nasıl bir alakası olacak ki?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saposcol
    saposcol's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

konuyu görür görmez limitless de görmüş dedim : ) bari konuyu anlatsaydın daha açıklayıcı olurdu.

şöyle ki, şehirde elektirikler gidiyor. başroldeki hapçı delikanlı da rüzgar enerjisi ile elektirik üreten tesisin jeneratörünü kontrol ettiğinde renkli bir bakteri türü ile karşılaşıyor. kontrol ettiğinde bu bakteriler girdiği sistemin elektronlarını tüketiyor ve dolayısıyla elektrik kesintiye sebep oluyordu.

Hakedeni hayatıma sokarım, haketmeyenin hayatına sokarım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek

Tüm canlılarda atom olduğunu ve atom yapısında da elektronların bulunduğunu düşünürsek elektron taşıyan bakteri üretilebilir (nokta) Bakterilerle elektrik iletilebilir mi dersen; evet, organik herşey elektriği iletir. Ölmemelerini sağlayacak bir yöntem bulabilirsen, iletim hattı yerine, pil olarak kullanabilirsin. Ya da akü gibi bileşik kullanmak yerine direkt bakteri kullanabilirsin. Tabi o kadar bakterinin üreteceği ısıyı ve nihayetinde verimliliği de düşünmek lazım. Mutasyon ihtimali ile insan ya da başka canlıların sağlığına zararlı hale gelmeyeceklerini de garantilemek gerekiyor. Belki de nükleer santrallerin sebep olduğu kirlilikten daha beter bir kirlilik üretecek.

Not: Şuan klavyemdeki bakterilere Ankara-Misket öğretiyorum. 

Errare Humanum Est
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    mitekondri ve bakterilerdeki mezosom`larda elektron taşıma sistemi( ETS) var zaten değil mi? zarlarIn yapısında. şu elektron fırlatma olayı ilginçmiş. ^^//

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 1751 Toplam Mesaj: 16
kablosuz elektrik