folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Uzman Jandarma Sınavı

Uzman Jandarma Sınavı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    tuncaxxz bunu yazdı:
    -----------------------------

hasiktir ya büyükbabam tecavüzden 2,5 yıl yatmış :D

onun bi etkisi olur mu?

olur olur bal gibi olur etkiler en iyisi sen hiç uğraşma bak bana önümde son bir kez şansım var 21e basıyoz seneye a.q yaşlandık resmen daha 15 yaşındaydım ben

hayat çok kısa (anı yaşayacan a.q başka bişey yapamıyosan )

not: şurda kalmış bir hafta derse çalışsak bi fayda sağlarmı

geçen sene 3 ay çalıştık son bir hafta çalışmadık dinlendik nolacak halimiz

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Temennim sinavlarinizda basarisiz olursunuz, Lise1 de askeri lise nedir sahit olduktan sonra hicbir insan evladinini askeri liselere veya akademiye dusmesini istemem :D Torna oyarlar olm seni ona gore :D ...Bide bu tornavidanin koyu yok amk adama dedim adanaya geliyorsun alayim tren istasyonundan seni ,adam nenemi ozledim koye gidecem dedi ,koyunuz neresi diye sordum...akkapı dedi amk orasi sehrin sonuna dogru bir mahalle :D koy degil dedim...olm koyumuz yok bende kendimi tatmin ediyorum diyor :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    compü hacı ne yapalım aq yok köyümüz ezik büyüdük :)sınava kaza bela girdim zaten girmicektim son günü  basvuru yaptım girmesen içime dert olacaktı niye  girmedin falan filan yani sınavı kazansamdan büyük bi  ihtimalle gitmicem.Benim gözüm yükseklerde subay mesala :P

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

TorNaVida bunu yazdı:
    compü hacı ne yapalım aq yok köyümüz ezik büyüdük :)sınava kaza bela girdim zaten girmicektim son günü basvuru yaptım girmesen içime dert olacaktı niye girmedin falan filan yani sınavı kazansamdan büyük bi ihtimalle gitmicem.Benim gözüm yükseklerde subay mesala :P

hacı subaylığa lise 1 den başlıyorlar almaya orta3 sınavı önemli yani. he astsubay olup öyle yükselcem diyosan orası ayrı da zor biraz yinede hayırlısı olsun herşeyde

sınavı kazansak bile disiplin şart bizi şütlerler valla kazanırsak tabi mechul işte söyleniyoruz 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    ganimet bu üniversite bitiripte gitme olayı oluyo o nasıl hacım bilgin varsa biraz anlatırmısın

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IRF
    IRF's avatar
    Erkek
    Tarikatı temsil ettiğini unutma ! :D başarılar :)))

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

oks sınavından iyi bi puan alıyosun subaylığa başvuruyosun eleme filan tamamdır

üniv ile sözleşmeli olarak gidiyosun 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    üniversiteli nasıl oluyo yani :S hoca konuyu biraz açarmısın yani ben  üniversite bitince askere gidip orda kalmak istiyorum :( daha sonra nickimin altına Tarikat Subayı yazdıracam :) inşallah.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek

hoca asteg olarak gidersen askere orda kalman icin ayrı bi sınav var o sınavı gecmen lazım sınavı verdin diyelim büyük ihtimal kadrolu olarak almazlar sözlesmeli olarak kalırsın yani bu da istedikleri zaman sana tekmeyi basacakları anlamına gelir..

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bu sene ki sınav için şunları söyliyim;

matematik çok basitti kolaydı herkes fullemiştir türkçe biraz kastı tarihi zorlaştırmışlar hemde çok ne o ya şaşırtmalı yapmışlar

anayasa sorularıda öyle sanki biz meclise girecez peh peh neyse vatana millete hayırlı olsun yine şunuda belirteyim

bu seneki ortalama yükselecektir gecen sene 60 la aldılarsa bu sene 70 in üzerinde dir tahminim çünkü 100 binin üstünde girenler var fire verenler var

oysa sadece 3 bin kişi filan alınıyor onlarda mülakatlarda bazıları eleniyor a.q

dişim çürük ele vay be 

Toplam Hit: 5152 Toplam Mesaj: 43