Uzman Jandarma Sınavı
-
sınava ii kodum ama tarih kısmı gercekten kastı biraz hayırLısı oLsun..
-
sen ne diyon amk :) tarih gercekten çok kastı.Cografya ise fiziki sormuslarda genel cografya sorsalardı güzel olurdu anayasayla zaten işim olmaz türkçe iyidi sözel olup 4 yıl mat görmeme ragmen 15 tane rahat yaptım :) Hayırlısı olsun...
-
TorNaVida bunu yazdı:
-----------------------------
sen ne diyon amk :) tarih gercekten çok kastı.Cografya ise fiziki sormuslarda genel cografya sorsalardı güzel olurdu anayasayla zaten işim olmaz türkçe iyidi sözel olup 4 yıl mat görmeme ragmen 15 tane rahat yaptım :) Hayırlısı olsun...
-----------------------------ula bi sınıfa 3 karı gelirmi yaw birisinin memeler:) delik var ortada eğildiği zaman zaten herkezin gözü onda genç 90-60-85 göbek o biçim içimden ulan ben senin hakkından gelirdim ya şu ssınav olmasaydı soruya bak bi yandan bi yandan ortadan deliğe göz at insan gaza geliyor harıya bakcam diye sorulara ciddi oluyosun
diğerinin arka yuh ya sınav nerde kağıtlar nerde göz nerdeee birisi erkek fatma eh be
2 hafta sonra sonuçlar açıklanacak en çok tarihe güvendim a.q ne zor sordular
yok fermanı kim yazdırı yok türkler dağlarda ne yapmış (ne olacak gçebe yaşamış)
hadi bakalım inş foss çıkmayız 3 kişi girmiş ben şimdiden diyim kazanamıycam a.q tarih
yok yasama kimin sosyal hakkında yargıtayında o cumhurbaşkanlık sorusununda a.q
-
hacı hiç sorma yaw ben de sınav sorumlusu bi karı yüzünden aöf den sınıfta çaktım a.q. mun karısı pis azdırdı sınavda beni. karıya bakmaktan sınavı rezil ettim...
a.q. bi de bütünleme sınavıydı.
-
Birakın uzman işi'ni size tavsiyem olursaniz Subay olun. Uzmanlıkla ast subaylıkla yemez orası olursan en büyük olucan.
-
arkadaş ne demek istiyon sen,sen astsubayların,uzman çavuşların konuölarını biliyormusun da böyle yorum yapıyorsun...
astsubayları uzmanları boş mu zannediyorsun..bi bak bakalım.özel kuvvetlerdeki astsubaylara uzmanlara,bak bi bakalım jandarma komando astsubaylra,uzmanlara.adam kendini yetiştirmesini biliyor.subay astsubay uzman bunların arasındaki tek fark hiyerarşidir.daha söylenecek çok şey var da neyse.......
-
mehmetcan bunu yazdı:
-----------------------------Birakın uzman işi'ni size tavsiyem olursaniz Subay olun. Uzmanlıkla ast subaylıkla yemez orası olursan en büyük olucan.
zaten herkes en büyük olma pesinde kostugu icin bu haldeyiz.. kazansanırsam önceLik hakkım var ama gidip gitmeyecegimi henüz bilmiyorum.. ama biriLerinin bu isi yapması lazım vatan icin, bayrak icin yapması lazım en büyük olmak icin degil.. lütfen bu yönden bakın en büyük olmak her seyi kurtarmaz.. -
Kahraman bunu yazdı:
mehmetcan bunu yazdı:
-----------------------------Birakın uzman işi'ni size tavsiyem olursaniz Subay olun. Uzmanlıkla ast subaylıkla yemez orası olursan en büyük olucan.
zaten herkes en büyük olma pesinde kostugu icin bu haldeyiz.. kazansanırsam önceLik hakkım var ama gidip gitmeyecegimi henüz bilmiyorum.. ama biriLerinin bu isi yapması lazım vatan icin, bayrak icin yapması lazım en büyük olmak icin degil.. lütfen bu yönden bakın en büyük olmak her seyi kurtarmaz..-----------------------------
-
kardesim adam bi yerdede doğru diyo amk :( uzman jandarma paralı asker amk :) askere gidenler hep diyo uzman askerin paralısı yani o kadarda ahım sahım bişeyi yok pırpırlar omuzda değil omuzun üstünde olcak :)
-
TorNaVida bunu yazdı:
kardesim adam bi yerdede doğru diyo amk :( uzman jandarma paralı asker amk :) askere gidenler hep diyo uzman askerin paralısı yani o kadarda ahım sahım bişeyi yok pırpırlar omuzda değil omuzun üstünde olcak :)
-----------------------------ÖSYM sitesinde sorular açıklanmış sanırım bi kontrol edin isterseniz