folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Uzman Jandarma Sınavı

Uzman Jandarma Sınavı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek

sınava ii kodum ama tarih kısmı gercekten kastı biraz hayırLısı oLsun..

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    sen ne diyon amk :) tarih gercekten çok  kastı.Cografya ise fiziki sormuslarda genel cografya sorsalardı güzel olurdu anayasayla zaten işim olmaz türkçe iyidi sözel olup 4 yıl mat görmeme ragmen 15 tane rahat yaptım :) Hayırlısı olsun...

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

TorNaVida bunu yazdı:
    -----------------------------
    sen ne diyon amk :) tarih gercekten çok kastı.Cografya ise fiziki sormuslarda genel cografya sorsalardı güzel olurdu anayasayla zaten işim olmaz türkçe iyidi sözel olup 4 yıl mat görmeme ragmen 15 tane rahat yaptım :) Hayırlısı olsun...

ula bi sınıfa 3 karı gelirmi yaw birisinin memeler:) delik var ortada eğildiği zaman zaten herkezin gözü onda genç 90-60-85 göbek o biçim içimden ulan ben senin hakkından gelirdim ya şu ssınav olmasaydı  soruya bak bi yandan bi yandan ortadan deliğe göz at insan gaza geliyor harıya bakcam diye sorulara ciddi oluyosun

diğerinin arka yuh ya sınav nerde kağıtlar nerde göz nerdeee birisi erkek fatma eh be

2 hafta sonra sonuçlar açıklanacak en çok tarihe güvendim a.q ne zor sordular

yok fermanı kim yazdırı yok türkler dağlarda ne yapmış (ne olacak gçebe yaşamış)

hadi bakalım inş foss çıkmayız 3 kişi girmiş ben şimdiden diyim kazanamıycam a.q tarih

yok yasama kimin sosyal hakkında yargıtayında o cumhurbaşkanlık sorusununda a.q

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

hacı hiç sorma yaw ben de sınav sorumlusu bi karı yüzünden aöf den sınıfta çaktım a.q. mun karısı pis azdırdı sınavda beni. karıya bakmaktan sınavı rezil ettim...

a.q. bi de bütünleme sınavıydı. 

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

Birakın uzman işi'ni size tavsiyem olursaniz Subay olun. Uzmanlıkla ast subaylıkla yemez orası olursan en büyük olucan.

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azimkar
    azimkar's avatar
    Erkek

arkadaş ne demek istiyon sen,sen astsubayların,uzman çavuşların konuölarını biliyormusun da böyle yorum yapıyorsun...

astsubayları uzmanları boş mu zannediyorsun..bi bak bakalım.özel kuvvetlerdeki astsubaylara uzmanlara,bak bi bakalım jandarma komando astsubaylra,uzmanlara.adam kendini yetiştirmesini biliyor.subay astsubay uzman bunların arasındaki tek fark hiyerarşidir.daha söylenecek çok şey var da neyse.......

Arabanızın önünedki çocuklar kazaya sebep olur, arkanızdakiler ise çocuğa... İnsanlar konuşur, aptallar gürültü yapar! Her problemin bir çözümü vardır.Fakat asıl sorun çözmenin zaman almasıdır... Eğer bir sorun varsa, kesin çözümü de vardır. Çözümü yoksa zaten sorun değildir! Uzun Olan Kuyu Değil , Kısa Olan İPTİR!! Hiç bir psikiatrist insanı tuvalet kadar rahatlatamaz. Sakın girme helaya başın girer belaya götürürler merkeze öptürüller herkese Hayatta dik durmayı öğren maksat gölgenin imajı düzelsin Helalara sigara izmariti atmayın.Biz sizin kültablalarınıza işiyormuyuz? Bukalemunun ikiz yavruları olmuş, isimlerini : Şukalemun, Okalemun koymuş Karanlıkta mehtapta oturmak iyidir... Ama mehtapla karanlıkta oturmak daha iyi! özlü sözlerden bir kısmı:))
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek
    mehmetcan bunu yazdı:

Birakın uzman işi'ni size tavsiyem olursaniz Subay olun. Uzmanlıkla ast subaylıkla yemez orası olursan en büyük olucan.

zaten herkes en büyük olma pesinde kostugu icin bu haldeyiz.. kazansanırsam önceLik hakkım var ama gidip gitmeyecegimi henüz bilmiyorum.. ama biriLerinin bu isi yapması lazım vatan icin, bayrak icin yapması lazım en büyük olmak icin degil.. lütfen bu yönden bakın en büyük olmak her seyi kurtarmaz..

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    Kahraman bunu yazdı:
    mehmetcan bunu yazdı:

zaten herkes en büyük olma pesinde kostugu icin bu haldeyiz.. kazansanırsam önceLik hakkım var ama gidip gitmeyecegimi henüz bilmiyorum.. ama biriLerinin bu isi yapması lazım vatan icin, bayrak icin yapması lazım en büyük olmak icin degil.. lütfen bu yönden bakın en büyük olmak her seyi kurtarmaz..

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    kardesim adam bi yerdede doğru diyo amk :( uzman jandarma paralı asker amk :) askere gidenler hep diyo uzman askerin paralısı  yani o kadarda ahım sahım bişeyi yok pırpırlar omuzda değil omuzun üstünde olcak :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

TorNaVida bunu yazdı:
    kardesim adam bi yerdede doğru diyo amk :( uzman jandarma paralı asker amk :) askere gidenler hep diyo uzman askerin paralısı yani o kadarda ahım sahım bişeyi yok pırpırlar omuzda değil omuzun üstünde olcak :)

ÖSYM  sitesinde sorular açıklanmış sanırım bi kontrol edin isterseniz 

Toplam Hit: 5145 Toplam Mesaj: 43