Uzun Bir Tasarım Aşamasından Sonra Sonunda Dövmeyi Yaptırdım
-
derinin iyileşmesi için nekadar zaman lazım ?
-
Çok güzel de kalıcı olması can sıkıcı , istediğim zaman kurtulamayacaksam benim için lekeden ibarettir .
-
tebrikler belkide ömür boyu cenabet gezme şansın var gerçi bu kafadaysan gusul aldıgında şüphelidir..
dövmeyle ilgili yorumum ise ; afedersin ama jilet yiyip bir anda yarılmış vajina gibi duruyor ,her an içinden bi bebek fırlıcakmıs gibi bi havası var ,2 .kez tebrikler
-
Adamı niye tetikliyorsunuz hoca adam beğenmiş yaptırmış işte.
abdest konusu yıllardır heryerde duyuyorum görüyorum ama tam bir kanıya varamadım.
Güzel olmuş hocam bu arada.
-
ben pek beğenmedim yaptırırsam daha orjinal ve sade bir şey düşünüyorum.
-
Dövme iğrenç diyebilirim. İnsan doğru düzgün birşey yaptırır. Gerçi 10-15 sene sonra pişman olduğunu lazerler silmeye paran yeter sanırım. Bu saçma şeye 1200 değmez
-
sen millete bakma herkes kendi begenisini başkasındada görmek ister. fikir orjinal olmuş tabi benim yorumuma göre üzerinde dahada durulabilirmiş
-
Bılgınız dahılınde olmayan konular hakkında ne kadar garıp yorumlar atıyorsunuz.
http://www.youtube.com/watch?v=3nTKDGqdY0k
Gayet sanatsal bı calısma her yıgıdın harcı degıl o kadar ayrıntılı bır dovme yapmak. Hayırlı olsun hocam
-
yandan bakınca vajinaya mı benziyo yoksa ben mi çok abazayım :D neyse dalga geçmek için söylemedim kol senin karar senin hayırlı olsun hocam :D
-
AntiSeptiK bunu yazdı:
-----------------------------
yandan bakınca vajinaya mı benziyo yoksa ben mi çok abazayım :D neyse dalga geçmek için söylemedim kol senin karar senin hayırlı olsun hocam :D
-----------------------------