Uzun Bir Tasarım Aşamasından Sonra Sonunda Dövmeyi Yaptırdım
-
Bilinmeyen bunu yazdı:
-----------------------------
Ne oldu şimdi bunu yaptırdın da, ödül mü verdiler sana
-----------------------------e sende şimdi bu yorumu yazdın da noldu ödülmü verdiler a.q
-
metalkolik bunu yazdı:
Bilinmeyen bunu yazdı:
Ne oldu şimdi bunu yaptırdın da, ödül mü verdiler sana
-----------------------------e sende şimdi bu yorumu yazdın da noldu ödülmü verdiler a.q
-----------------------------ilk ben sordum
-
benim tarzim degil ama farkli bir sey olmus siradan degil,cok begendim ben
-
eyw. hocam saolasın ama işte anlayana
-
güzel olmuş hacı
-
Ulan yaptırır yaptırmaz size ne andaval herifler. Dövme yaptırma hakkındaki engin fikirleriniz kimsenin sikinde değil. Adamın dövme yaptırdığına değil, dövmesine yorum yapın yapacaksanız. Yumuşak götlü Winnie The Pooh jenerasyonu sizi. Dövmeye gelirsek 1200 tl bence pahalı. Ha senin paran vardır verirsin ona karışmam da, bok gibi lan bence. Olmamış yani.
-
1200 tl bu dövme için normal, gidip kasap gibi tiplerde yaptıramayacağına göre . güle güle taşı , bu dallamalara da kulak asma sen
-
SweeneyTodd bunu yazdı:
AntiSeptiK bunu yazdı:
yandan bakınca vajinaya mı benziyo yoksa ben mi çok abazayım :D neyse dalga geçmek için söylemedim kol senin karar senin hayırlı olsun hocam :D
----------------------------- -
Gerek varmıydı bence yok sen menmunmusun evet o zaman sorun yok bize ne düşer bilmem,
-
arkadaşlar bakım dövme tam olması gerektiği gibi oldu, yapan adam gerçekten çok ince çalıştı hiçbir detayı atlamadı. eğer dövme hakkında bilgi sahibi iseniz baınca anlarsınız. He kötü görünmesinin nedenini bida soluyorum. telefonla flash ile çekilde o yüzden kötü görünüyo ayrıca üstündeki kabuğu atmadı daha, attığı zaman renklerde oturacak yerine ozaman çok daha gerçekçi görünecek