Uzun Bir Tasarım Aşamasından Sonra Sonunda Dövmeyi Yaptırdım
-
En yanları hariç beğendim hocam ama verdiğin para çok etmez o dövme o kadar
-
Psikoloğa görünmelisiniz.
-
Dovmeyi bu kadar abartmaya ne gerek var ? neyse sikilinca sildirmesinide dusunmusundur. klavyede i var sadece noktasizi yok yanlis anlamayin.
-
valla hocam gayet güzel olmuş, yapanın ellerine sağlık, yaptıranında koluna sağlık (=
bende yaptrdım dövme tabi öncesinde araştrdım, "dövme gusl'e engel değildir"'i gördüm ve yaptırdım.
ama Peygamberimiz de Allah'ta dövmeyi haram kılmıştır, bu bedeni bizden verdiği gibi almak istediği için.
bunu yaptırdıkdan sonra gördüm ama yaptırdıklarımda istediğim şeyler olduğu için çok fazla bi pişmanlık duymuyorum halada.
hocam sen bakma millete, eğer beğeniyosan, istediğin içinde yaptırdıysan sıkıntı olmaz gayet de hoş :)
-
Ben kendi kendime dövme yapmıştım, tabii benimki bu kadar orjinal değil :)
-
yaa aslıda dmenin fiyatı 1000 lira idi ama ben kartla çektim için komisyon bide ilaç çart curt aldım dan 1200 e çıktı. ayrıca buu vajinaya benzetelere diorum hayatınızda hiç vajina gördünüzmü? ayrıca şunuda dim dövme daha yeni üstündeki derinin ileşmesi için 4 5 güne ihtiyaç var 2 hafta sonrada dövme üstünde oluşan kabuğu atar işte asıl dövme ozaman ortaya çıkar şuan resimdeki dövmeyi oldukça kötü gösteriyo haftaya cebit te görüşürüz ozamana kadar daha iyileşmiş olur :))
-
dövme diyip gecmicekmissin.. pahaliymis yaw :)
bu kenardaki kirmizi yerler bilerekmi yapilmis, yoksa yeni diye ignenin izlerimi?
bide tam diger tarafa aynisini yaptir eline para gecerse.. tam mekanik adam olasin :P
yasamak arkadasin deidigi gibi kil olayini ortadan kaldir lütfen :D cok güldüm ya, sanat harikasi yerine killara bakiyon yasamak, ölme emi :D
umarim cabik slkllmazsin..
-
o kenardaki kızarıklar iğnenin kızarıklığı ama şimdi geçti baya okadar kırmızı deil,
ayrıca ben yaptım dövmeden sıkılmamak için tam 1.5 senedir. ne yaptıracama karar vermeye çalışıyodum. bu gördün dövme 1.5 sene kafa yormanın sonunda ortaya çıktı sıkılcamıda sanmıyorum.
artık bio-mechanic yaptırmicam ya bikaç ay sonra da ayama yaptırmayı düşünüyorum. şimdiden ne yaptırim die düşünmeye başladım :)
-
hocam o kirmizililar Geçmese keşke daha gerçekçi duruyor
-
Ne oldu şimdi bunu yaptırdın da, ödül mü verdiler sana