Uzun Saç Ve Bakımı
-
KrypT bunu yazdı
Kestim ben bro 3-4 ay oluyor.
iyiydi la seninkiler. memurmu oldun yoksa :W -
Helyum bunu yazdıKrypT bunu yazdı
Kestim ben bro 3-4 ay oluyor.
iyiydi la seninkiler. memurmu oldun yoksa :WYok lan 7 sene oldu ya, baydım artık.
-
Bende yazın taç takacak kadar uzatmıştım okul falan derken 3 numaraya vurdurdum vurdurmaz olaydım.Okulada ara verdik.Uzatsam müthiş olurdu.
Saçlar ile ilgili hazır konu açılmışken söyleyeyim kepek sorunu olan arkadaşlar varsa clear-men alsınlar kepek sorununa son.
İpek şampuanlarını alıp paranızı çöpe atmayın en fazla 2-3 kere yıkadım baktım kepekten saçlar görünmüyor:) çöpe attım. -
hiç tarzım olmadığı için bilemeyecem :)
çok kısa da yakışmıyor çok uzun da.. koca kafalı gibi oluyor.. en karizmatiği orta halli 5 6 falan benim için tabi -
Benim saçlarda Salvador Serinza gibiydi kestim 1 hafta önce bu rahatlığı özlemişim, yarım saatte yıkayıp kuruttuğum saç yerine 5 dakikada yıkanılıp kurutulan saç geldi.
-
Her Türlü Kfuaför malzemesi isteyen bana ulaşsın toptan,parekende...piyasadan ucuza... fön makinesi,bakım ürünleri....aklınıza ne gelirse ;)
-
Saç Uzatmak Seni Rahatsız Etmesin Sonra... Beni Rahatsız Ediyorda O Yüzden Dedim.. Uyurken felan Rahatsızlık sebebi oluyor.
-
saç olmayınca problem de olmuyor amk. :(
-
RETRET bunu yazdı
saç olmayınca problem de olmuyor amk. :(
Heya bu Konuda Kızların Sabrına Hayranım... Saçlarını Nede Çok Seviyorlar. Oysa Sen Ben Olsak Kökünden Makaslar Keser Atarız... :) -
çizik. bende uzatıyorum.