folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Uzun Yolda Hız Sınırını Çok Anlamıyorum

Uzun Yolda Hız Sınırını Çok Anlamıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pala
    pala's avatar
    Erkek

Şöyle bir durum var İstanbul dan Rize ye gidiyorsanız hız sınırına takılmanıza gerek  kalmıyor. Mesela Samsun da Ordu da ve Giresunda radara girdiğinizde sistem sizin uzun yolda gittiğinizi anlıyor ve radar cezası yazmıyor. Bizze uzun yıllardır bu yollarda gidip gelen bir kişiden duydum. İlk başta bende şaşırdım ama gerçektende bu şekildeymiş. Kısa mesefade radar cezası yiyebilirsiniz ancak uzun yolda sistem ceza yazmamaktadır. 

Bulunduğun yerden memnun değilsen yerini değiştir. Ağaç değilsin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    pala bunu yazdı

Şöyle bir durum var İstanbul dan Rize ye gidiyorsanız hız sınırına takılmanıza gerek  kalmıyor. Mesela Samsun da Ordu da ve Giresunda radara girdiğinizde sistem sizin uzun yolda gittiğinizi anlıyor ve radar cezası yazmıyor. Bizze uzun yıllardır bu yollarda gidip gelen bir kişiden duydum. İlk başta bende şaşırdım ama gerçektende bu şekildeymiş. Kısa mesefade radar cezası yiyebilirsiniz ancak uzun yolda sistem ceza yazmamaktadır. 

Ben de istanbuldan orduya gelen bir aracın girdiği radarlar neticesince toplam 2-3 bin liralık cezayı kapıda bulduğunu duyduydum geçenlerde :D

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayga
    Tayga's avatar
    Erkek
    piiiranha9242 bunu yazdı

işiniz acilse ön plakayı cart diye söküp hız limitlerini aşarak yolunuza devam edebilirsiniz, silikonla yine yapıştırılır sonra  ,

polis görürsede -plakam düştü sanayiye gidiyom , petrole gircem felan uydurursun bişeyler 

tabi sadece kameralı elektronik hız kontrol noktaları için uygundur bu yöntem ,

yol kenarında ekip otosuyla pusmuş radardan kaçış yok ama onlarda radarın 2 km önüne uyarı levhası koyarlar, kenara üçgen hız kontrol yazar 

onu gördünmü hızını azaltacan,,

Onu koymuyorlar hocam tuzak radarlar aniden beliriyor hiz kontrol yazan yerde zaten kimse hiz yapmiyor 

Bazende seyir halinde gezici radarlar var onlar allaha emanet .)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

kurallarla ılgılı anlamadıgım o kadar cok sey var ki 

her biri için konu acsamsitede baska aktif konu kalmaz 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Nacizane tavsiye:

Bindiginiz canavarin bir olum makinasi oldugunu bir an aklinizdan cikarmayin. dunyanin heryerinde trafikte olum oranlari diger butun sebeplere nazaran daha yuksek.

Lutfen altinizdaki makinayi sadece "bir yerden bir yere gitmek icin" kullanin. "bir yerden bir yere hizli gitmek", "hiz tutkusu yasamak", "bir yere yetismek" vb. icin degil. Kosabiliyoruz diye heryere kosarak gitmiyoruz. Arabada gecen zamana sabretmeye ALISIN, modern hayatin bir gercegi bu. 

All I need is a possibility.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Valla ben en son çözümü, tom tom navigasyon vardı, onun ekranında hız sınırları yazıyo, hangi yolda ne hızla gitmen gerektiği güncel olarak veriyordu.. Onu takip ederek hızımı ayarlıyordum, onca Türkiyede dolaştım evime ceza felan gelmedi.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

İşin garip tarafını söyleyim,

Bugüne kadar her yolda araba kaçla gidiyorsa o kadar hızlı gittim.

Hiç ceza gelmedi.

İstanbul-İzmir 3 saat yaptım 2 defa.

Ankara'ya da yardırdım.

Gel gelelim sürekli kurallara uymaya gayret eden, hız sınırlarına dikkat eden arkadaşlara ceza geliyor.

Trajikomik.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Kurallara uymayarak sadece kendiniz ölüyorsanız benim için sorun yok .. geberin

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayga
    Tayga's avatar
    Erkek

Millette kural hastasi olmus mk sanki herkes makas atarken kaza yapiyor .)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

cok sıkımde olmuyoı acıkcası

robınsoncrouse saolsun Allah razı olsun:) sımdıye kadar rahat 10 k cezadan kurtuldum

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 7164 Toplam Mesaj: 67
hız sınırı