folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Uzun Yolda Hız Sınırını Çok Anlamıyorum

Uzun Yolda Hız Sınırını Çok Anlamıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

emrah serbeste uzuldum ama samımıyetsız olduguna ınanıyorm

behzat c yenı bolumlar gelecektı ınsallah bucadan yazar yıne de . 

orta serıtten gıtmek ben otobanda gıderken hızlıı gıderken 160 180 vs hızlardan orta serıtı tercıh edıyorum genellıkle otobanlarda ama tercıh etmemek gerekıyor 

en guvenlı serıt herzaman orta serıt fakat hızı orta serıtte yapmamak gerek 

olmak sorun degıl  baskasının olumune sebep olursanız bu vıcdan hesabından kurtulamaz ınsan 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Emra Serbes in olayı çok kötü olmuş. 130 140 a düştüğünü iddia ediyor ama sanmıyorum. Arabalar pert olmuş parçalanmış.

Yanlız adam ifadesinde bile aracın güvenlik özellikleri nedeniyle ufak sıyrıklarla kurtulduk diyor. Arabası ne marka ise tank gibiymiş maşallah.

Otobanda 18 saat tek başıma araç kullandım şükür tek bir kazaya denk gelmedim. Tabelaya bakıyorum 82 yazıyor ama yol yaldır yaldır gitmelik yavaşlıyorum. Az ilerde 50 yazıyor ama mümkün değil yavaşlamak dümdüz yolda hiç bir şey yokken frene basamıyorsun psikolojik olarak.

Ayrıca 140+ ile giderken yol daha hızlı bitiyor ve kaza yapılmayacakmış gibi geliyor. Tabi birinin hatasının ortalığı cehenneme çevirdiği bir olaya şahit olmadığım için bana böyle geliyor olabilir.

En azından şehirlerarası yollarda hız limitinin 120 ye çekilmesini istiyorum. 50 82 90 üzüyor. 

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı

Emra Serbes in olayı çok kötü olmuş. 130 140 a düştüğünü iddia ediyor ama sanmıyorum. Arabalar pert olmuş parçalanmış.

Yanlız adam ifadesinde bile aracın güvenlik özellikleri nedeniyle ufak sıyrıklarla kurtulduk diyor. Arabası ne marka ise tank gibiymiş maşallah.

Otobanda 18 saat tek başıma araç kullandım şükür tek bir kazaya denk gelmedim. Tabelaya bakıyorum 82 yazıyor ama yol yaldır yaldır gitmelik yavaşlıyorum. Az ilerde 50 yazıyor ama mümkün değil yavaşlamak dümdüz yolda hiç bir şey yokken frene basamıyorsun psikolojik olarak.

Ayrıca 140+ ile giderken yol daha hızlı bitiyor ve kaza yapılmayacakmış gibi geliyor. Tabi birinin hatasının ortalığı cehenneme çevirdiği bir olaya şahit olmadığım için bana böyle geliyor olabilir.

En azından şehirlerarası yollarda hız limitinin 120 ye çekilmesini istiyorum. 50 82 90 üzüyor. 

https://www.google.com.tr/amp/www.hurriyet.com.tr/amp/behzat-cnin-yazari-emrah-serbesten-son-dakika-itirafi-40593166

Haberde Camaro yazıyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

Almanya‘daki hiz tabelalari 5‘ten basliyor, 130‘a kadar. Küsürlü degil ve Türkiye gibi zart zurt aniden hizi düsürmen gereken durumlara sokmuyor sizi. Her durumda oldugu gibi bu konuda da bence dünyada bir numara.

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı

Kazadan bir gece önceki radyo konusmasinda Selanik’e nasil hizli gittigini gevsek gevsek anlatiyodu. 

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

hız tabelalarını neye göre yaptıklarını bilmiyorum ama her yere otoban muamelesi yapanda bizim millet - tek şerit/duble 3 hatta 5 e çıkar gene gidip bulur kaza yaparlar amk

o hız limitlerini neye belirliyorlar anlamadım ama bide şu yönden düşünüyorum sabırsız adam sizi mezara götürür!sizde ben bosarım arkodaş kimineymiş amk senin basmanda sıkıntı yok kaza yapmanda sıkıntı var zarar sadece sana değil herkese!

çok dikkatsiziz abi heleki bazen dikkat elden gidioyr istediğin kadar usta şöfşr ol sen olmasanda başkası illa yapıyor motorlarda var bir bakıyosun sn sinde adam yanında bitiveriyor o kadar yüksek hızda giderken sadece önüne bakmanda yetmiyor işte

Living Death
Toplam Hit: 7619 Toplam Mesaj: 67
hız sınırı