Vadeli Altın Hesabı
-
Neyse mürid - getiriyi karlı bişey yaptı.
Ben şöyle özetleyeyim
1 dolar
1 euro
1 altın
Maaşını elden geldiği kadar bunlara yatıracaksın. V3 götü sıkacaksın . 1 alabiliyorsan 1.5 için kendini sıkacaksın
Belki fazladan gelen olursa birazda borsa eklenebilir
Sonra hayallerin üstüne çıkarsan. Ev , arsa , dükkan, taksi plakası diye ilerlersin
Ben 20 yıldır tl de olup kazanan duymadım.
Aracı kurum olarak 150.000 TL. Altı ve hesap işletim ücreti olmayan bankalar tercih edilmeli.
150k devlet garantisi için . Hesap işletimde mesela Enpara her hesabı açtım . Birikim dolar euro vadeli vadesiz altın. Masraf 0 .
samaccc tarafından 08/Tem/20 12:00 tarihinde düzenlenmiştir -
turkz bunu yazdısamaccc bunu yazdı
ya beste fon tutturmak önemli. o kadar iyi isen zaten borsa da takıl . daha temiz para var.
bes fonlarından son 5 yılda kaç tanesi kar getirdi ? ( dolar - euro karşısında ) kendimizi kandırmanın anlamı yok . TL ile getiri ÇÖP
ben yatırım yaparken neden komisyon vereyim ?
yatırım yaparken neden ödemeyi fi tarihine vadeli yapayım ?
ismi bile YALAN ve kandırma içeriyor
Gerçek ismi BİREYSEL YATIRIM DANIŞMANLIĞI .
bu sistemde emeklilikle alakalı hiç bir şey yok . tek bağlantı emeklilik yaşında taksitli biriken kadar para ödemendir .
https://www.youtube.com/watch?v=hAsk43NIEXA
bunu iyi dinle
Videoyu 1.5 dakika filan dinledim ana fikri bes emeklilik değildir evet bence de değildir sorun yok. BES çok mantıklı bir yatırım aracıdır.
Sen de şimdi şu linke göz at: https://www.anadoluhayat.com.tr/bireysel-emeklilik/fonlarimizin-performansi/fon-getiri-analizi-fon-getirileri
Son 5 yılda altın fonunun getirisi %261,97
yatırdığın ana paranın %25'i hediye o %25 içinde %261,97 getiri kazandın.
Hani nerede çöp? :) Biraz araştırın ve yazdıklarımı tekrar okuyun.
kardeşim 2015 yılında gram altın 97 lira. şimdi ise 397 lira. hesapla bakalım kaç katına çıkmış?
sen hala hangi matematikle bu fonu savunuyorsun? kaç kişi gördüm kazancı eksi bakiye olarak gözüken.
bu fona para bağlayacağına 2-3 kere bariz hareketlerde al sat yapsan paranı 10a katlardın o 5 yılda. hala %261 diye algı yapıyorsun bir de.
husnuweb tarafından 08/Tem/20 11:59 tarihinde düzenlenmiştir -
Artık içeriği hatalı yanlı mesajlara cevap vermiyorum. Konudaki son mesajım toparlayayım. Amacım en azından konuyu okuyan bir kaç kişiye doğru yatırım yapma konusunda yol göstermek. Özetle, orta ve uzun vadeli yatırım yapmayı düşünüyorsanız BES (bireysel emeklilik sistemi) araştırın. Girişte ve aralıklarla yatırdığınız tasarruflarınız tercihinize göre belirli yatırım fonlarında tutulur. Bu yatırım fonları profesyonel yatırım danışmanlarınca yönetilir. Yılda belirli miktarda yatırım tercihinize göre birikimleriniz için fon değişikliği yapabilirsiniz. Hepsinden öte bu sistemi diğer yatırım araçlarından daha kazançlı kılan özelliği %25 devlet katkısıdır. Bu katkı ve seçeceğimiz fonlar ile kazanabileceğiniz getirisini belli vade şartlarını sağlayarak almaya hak kazanırsınız. Kazandığınız paraya sahip çıkın ve iyi araştırın. Sevgiler :)
-
turkz bunu yazdı
Artık içeriği hatalı yanlı mesajlara cevap vermiyorum. Konudaki son mesajım toparlayayım. Amacım en azından konuyu okuyan bir kaç kişiye doğru yatırım yapma konusunda yol göstermek. Özetle, orta ve uzun vadeli yatırım yapmayı düşünüyorsanız BES (bireysel emeklilik sistemi) araştırın. Girişte ve aralıklarla yatırdığınız tasarruflarınız tercihinize göre belirli yatırım fonlarında tutulur. Bu yatırım fonları profesyonel yatırım danışmanlarınca yönetilir. Yılda belirli miktarda yatırım tercihinize göre birikimleriniz için fon değişikliği yapabilirsiniz. Hepsinden öte bu sistemi diğer yatırım araçlarından daha kazançlı kılan özelliği %25 devlet katkısıdır. Bu katkı ve seçeceğimiz fonlar ile kazanabileceğiniz getirisini belli vade şartlarını sağlayarak almaya hak kazanırsınız. Kazandığınız paraya sahip çıkın ve iyi araştırın. Sevgiler :)
hocam sen bes ile alakalı bir yerde mi çalışıyorsun ?
-
Altın fiyatları, yatırımcıların dikkatlerinin halen Fed'in para politikasına yaklaşımındaki değişiklikte olması ile dalgalandı. Bende altın vadeli hesap açalı 2 yıl oldu. Şimdiye kadar güzel karlar aldık komisyonlar haricinde. Bende buradan altın fiyatlarını takip ediyorum: https://piyasa.paratic.com/altin/
-
PathfindeR00 bunu yazdıturkz bunu yazdı
hocam sen bes ile alakalı bir yerde mi çalışıyorsun ?
asdaskdaşsdkjaşksjdaşkj
iki kardeşi de tanımam, ama mesajı okurken aynı şey geçti aklımdan akdjşkajdşkas
-
turkz bunu yazdı
profesyonel yatırım danışmanları kurumsal şirketlerde kölelik yapan keko beyaz yakalılar değil mi?
daha onlar kendi götünü doğrultamıyor
-
husnuweb bunu yazdıturkz bunu yazdı
profesyonel yatırım danışmanları kurumsal şirketlerde kölelik yapan keko beyaz yakalılar değil mi?
daha onlar kendi götünü doğrultamıyor
iste bu!
-
snncr bunu yazdı
Altın fiyatları, yatırımcıların dikkatlerinin halen Fed'in para politikasına yaklaşımındaki değişiklikte olması ile dalgalandı. Bende altın vadeli hesap açalı 2 yıl oldu. Şimdiye kadar güzel karlar aldık komisyonlar haricinde. Bende buradan altın fiyatlarını takip ediyorum: https://piyasa.paratic.com/altin/
paratic
-
hocam kullanmadığım ama duymuş olduğum bir mobil uygulamadan bahsetmek isterim goldtag
kendisi Kuveyt Türk alt yapısında aylık altın alıp biirkim yapabileceğin bir sistem, alım- satım ya da birine gönderimde bulunabilirsin
internet siteleri : https://www.goldtag.org/
Webrazzi Tanıtım Yazıları : https://webrazzi.com/2021/01/08/altin-alim-satimini-dijitallestiren-girisim-goldtag/