Vadeli Hesap Hakkında Bilgi
-
Merhaba arkadaşlar elimde yaklaşık 3000 lira para var bu paranın bir kısmını vadeye yatırmayı düşünüyorum ama hiç bilgim yok nedir bu vadeli hesap parayı yatırsam bana kârı zararı ne olur acaba?
-
3ooo tl nin getirisi fazla olmaz. ne kadar vadede kalacak paran ?
-
faiz olayı bitti hacı. baska sekilde değerlendirmeyi dene
-
aylık wadeye attığında wadesi gelmeden bozarsan sadece anaparanı alabilirsin ama 3bin tl nin sana getirisi çok olmaz fon alıp satabilirsin ya da daha farklı şekilde değerlendirebilirsin
-
3000tl vadede hıcbi işe yaramaz .. hıc dusunme bıle o konuyu :)
-
GokYeleliBozkurt bunu yazdı:
-----------------------------3ooo tl nin getirisi fazla olmaz. ne kadar vadede kalacak paran ?
-----------------------------
şimdilik 6 ay ama para aydan aya 750 lira daha artacak yani ilave yapabilirim -
mrphs bunu yazdı:
-----------------------------faiz olayı bitti hacı. baska sekilde değerlendirmeyi dene
mesela ne gibi -
altın hesabı al ona yatır bacım
altının durgun zamanları bu zamanlar 4-5 ay sonra kazandırmaya başlayacaktır
vadeli yerine fon tavsiye ederim
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------altın hesabı al ona yatır bacım
fondaki mantık nedir mesala garanti bankası otomatik olarak elma fonu alıyordu ama bana hiçbirşey kazandırmadı -
irwa bunu yazdı:
-----------------------------ne getirse getirsin sonuçta bankada boş boş duruyor o yüzden öyle düşündüm
-
fatosss bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
altın hesabı al ona yatır bacım
fondaki mantık nedir mesala garanti bankası otomatik olarak elma fonu alıyordu ama bana hiçbirşey kazandırmadı
-----------------------------fonların çeşitleri var bacımher bankanın fon kriteride farklıdır. dicem bankanla görüş ama orp çocuklarının 1. amacı bankaya kazandırmak onun için senin için iyi birşey söyleyeceklerini sanmam
altın al sen en iyisi :) 6 aylık dilimde düşünüyorsan 6 ay sonra iyi bir paraya satarsın