folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vadeli Hesap Hakkında Bilgi

Vadeli Hesap Hakkında Bilgi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokYeleliBozkurt
    GokYeleliBozkurt's avatar
    Erkek

6 aylık düşünüosan altın iyi yatırım. fiziksel altın almaman tarafarıyım çünki çeyrekti yarımdı bilmemneydi bunları bozarken en az 4 tl zarar ediosun. herhangibir bankanın vadesiz altın hesabını kullan internet bankacılığını kullan internetten takip edip anında müdahale edebilirsin   satarkende  gram olarak 0,40 kuruş zararın olur. atıyorum hesabnda 5 gr altın yazar  aldığın altın gram olarak hesabında durur.istediğin zaman bozdurup alırsın internetten. hem fizksel altında  hırsızıydı saklama derdiydi bilmemnesiylede uğraşmazsın.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatosss
    fatosss's avatar
    Dişi
    DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

fatosss bunu yazdı
    fondaki mantık nedir mesala garanti bankası otomatik olarak elma fonu alıyordu ama bana hiçbirşey kazandırmadı

tşkler alper
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

Benim hem vadeli hem de altın hesabım var. altın kısa vadede (1-3 ay) faizle denk gibi bir şeydir. 3000 tl nin şu anki fazilerde ortalama aylık getirisi 21 tl civarındadır. Zaten faiz paranın değerini korumasına yönelik bi şeydir. Yatırım sayılmaz ama riski yoktur. Altın yükseliş trendindeydi bu ara durdu birkaç ay içinde düşmeye de başlyabilir ama 6 ay dokunmaycam diyorsan altın almanı tavsiye ederim. Zaman içinde altın yükselirse aylık 75lik gelirini altına yatırma beklet vadeli hesap açabilirsin istersen rda bekletirsin. Altın düşüşe geçince zararda gibi görünürsün ama o beklettiğin parayla düşük fiyattan altın alımı yaparsın.

Bu dediğim işlemleri interaktif bankacılık sayesinde basitçe yapabilirsin. Ben İş Bankasını kullanıyorum. Pratik geliyor. Ama altın alım satım fiyatları arasındaki fark fazla olabiliyor kötü yanlarından birisi de bu. Hangi banka olursa olsun. Hesabın varsa şubelerinden birisine gidip interaktif bankacılık açtırmak istediğini söyle. Telefona şifre isteme yöntemiyle interaktif bankacılığa giriş yapılıyor. Giriş yaptıktan sonra zaten güvenli bir internet sayfası üzerinden işlemlerini yapabiliyorsun.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArkiYaN
    ArkiYaN's avatar
    Erkek

B tipi likit fonu alırsan diğerlerine göre daha fazla kazanırsın.paranı biraz daha arttırırsan hazine bonosunu öneririm

Fak yu!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

aylık 30 tl alırsan iyi 

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokorecci
    kokorecci's avatar
    Erkek
    faize bulasma hiç git altın al koy kenara paranı faizle mındar etme...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Viole
    Viole's avatar
    Dişi

kokorecci bunu yazdı:
    faize bulasma hiç git altın al koy kenara paranı faizle mındar etme...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatosss
    fatosss's avatar
    Dişi
    ArkiYaN bunu yazdı:

B tipi likit fonu alırsan diğerlerine göre daha fazla kazanırsın.paranı biraz daha arttırırsan hazine bonosunu öneririm

biraz açarmisin B tipi fon ile hazine bonosunu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatosss
    fatosss's avatar
    Dişi
    sanırım altın en iyisi kuytul sanada teşekkür ederim bilgilendirmen için
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Otistiq
    Otistiq's avatar
    Erkek

İşinize karışmak gibi olmasın ama neden onu faiz veya türevleriyle değerlendiriyorsunz ki ?  Onunla iş kurun, olmadı yerinde kalsın en azından haram yerine helal yokma geçmiş olur boğazınızdan.

Hayallerim ve Kendim.
Toplam Hit: 6493 Toplam Mesaj: 40