Vadeli Hesap Hakkında Bilgi
-
yok be ne ağlayacağım şey diyorum şimdilik kısa vade ama kazandırırsa devam ederim altın kafama yatıyor kışın alıp yazın bozdurmak en iyisi sanırım sizce nasıl olur mantıklımi +hiç kafam çalışmıyor bu işlere
-
AnaMuhalefet bunu yazdı:
-----------------------------
DJ_Alper bunu yazdı:
AnaMuhalefet bunu yazdı:
Yılda yüzde 8.5 faiz var :)
Yani arkadaşların dediği gibi 3000 lira için ayda ort. 20-25 ytl gelirin olur. Yılda 250 lira falan yapar.
Diğer vasıtaları önermişler, ya onların da ahım şahım bir fazlalığı yoktur. O yüzden bak kafana göre seç birini yatır. Fark yapmaz yani, bu garanti diğerlerinde çok az da olsa kazanamama riskin var.
-----------------------------demişsinde geçen sene altın önerdiğim arkadaşlarım sevgilim ve ben %30 kar yaptık
3000de bu 900 lira eder altın herzaman kazandırır yeterki doğru zamanda al doğru zamanda sat 10 gün sonra kıpırtılar başlayarak hafif yükseltme eğilimine girecek
Altın fiyatları düşerse ağlayan kızcağımızı kapına gönderirim sonra :)
Çok az da olsa riske karşılık kızın aklını bulandırmayın diye belirttim, o açıdan dedim.
Kısa vade sorduğu için pek fark etmez dedim.
-----------------------------altın için orta vade önerdim zaten düşerse ederse giderse ...
böyle düşünen biri ne girişimci olur ne yatırımcı ozaman yastık altına koy ya çalınırsa.. bankaya yatır ya banka batarsa..
herzaman risk vardır altın düşse bile 3 lira düşer ama tekrar yükselir . kendi bileceği iş no probles
-
fatosss bunu yazdı:
yok be ne ağlayacağım şey diyorum şimdilik kısa vade ama kazandırırsa devam ederim altın kafama yatıyor kışın alıp yazın bozdurmak en iyisi sanırım sizce nasıl olur mantıklımi +hiç kafam çalışmıyor bu işlere
-----------------------------Mantıklı :) kışın altın alımları düşer. yazın alışlar başlar, dolasıyla değerlenir. Değerliyken de satmak gerekir.
-
Sanırım bankalars kültçe olarak veriyordu altına yatırım yapmaya karar verdim ama son 1-2 aydır piyasa ne durumda bilmiyorum çıkışami geçti yoksa düşüştemi ? + iş bankası veya garanti bankasına gitmeden bankamatik yada interaktif işlemlerden hesap açabilirmiyim ?
-
yokmu yardım edecek
-
fatosss bunu yazdı:
yokmu yardım edecek
-----------------------------bacım daha ne yardım edecez :)
-
3000 cebinde dursun moruk banka işi yaş
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------fatosss bunu yazdı:
yokmu yardım edecek
-----------------------------bacım daha ne yardım edecez :)
son sorum için dj -
byercie bunu yazdı:
-----------------------------3000 cebinde dursun moruk banka işi yaş
eyvallah ihtiyar