folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vadesiz Hesap İşlem Ücreti.

Vadesiz Hesap İşlem Ücreti.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

IRET bunu yazdı:
    -----------------------------

irwa bunu yazdı:

öncelikle bankaların yaptıkları herşey yasaldır ama mantıklı olduğu anlamına gelmez yargıtayın kararı şudur ücret alıp almamak bankalara bırakılmıştır sadece sözleşmesinde bu ücretlerin alıncağını belirtmeyen bankalar bu parayı alamazlar we garanti bankası adına konuursam sözleşmenin 8. maddesinde 11 puntoyla bu ücretlerin alınacağı yazılıdır.

Şube personelimiz çok  iyi bilgi donanımına maalesef sahip deildir sen hesabndaki parayı 7/24 çekebilirsin bunun için tek yapman gereken paracard istemek hesabına bağlı olucak zaten müşteri hizmetlerinden ya da şubedn bu kartı isteyebilirsin

Son olarak bankaya senin gibi dawa açan çok fazla ama sen bu ücret yansıdıktan sonra eğer kredi kartını kullandıysan yine hak iddia edemiosun çünkü kabul etmiş sayılıosun yasal olarata bu böle

müşteri ilişkileri bakımından garanti kadar iğrendiğim tiksindiğim ikinci bir banka yoktur, yengeye kol saati kredi kartı gönderiyorlar adrese geliyor, sonra hiç kullanılmadığı halde (cihazın kullanılacağı bir yer yok ne benzin istasyonu ne alışveriş merkezi :D ve hesap cihaz hiçbirşey bir kere bile kullanılmıyor, buna rağmen hesap işletim ücreti kesiliyor ve ekstre gönderiliyor, hesabı kapatmak istiyoruz hesap işletim ücreti ödeyin deniyor ulan hiç kullanılmayan hesap... neyse sözleşmenin orjinalini gönderin diyoruz dava açın diyorlar, niye dava açalım kardeşim sözleşmenin orjinalini gönderin ki bu hesap işletim ücreti nerede görünüyor bir görelim diyoruz ve yine dava açın diyorlar, :D kartın gönderilme biçimi de enteresan yengenin kartının açılışına telefonla dayı onay veriyor ulan bir kartın açılıp kapanmasına kişinin kendisi karar verir yani aslen yapılan işlem de hukuksuz işte böyle bir bankadır garanti bankası ve şiddetle tavsiye etmiyorum bu bankayı. şu anda çalışabildiğim tek sağlam banka ing olup sahiplerinin kim olduğuyla ilgilenmiyorum.

edit: şimdi bu kart ve hesabın açılışı yasal değil, hesap işletim ücreti yasal değil, bankanın yaklaşımı da etik değil. bankacıları ve sigortacıları vampirlere benzetirim ve uzak dururum.

öncelikle kişileri mesleklerine göre bu wampir bu insan die ayıramazsın çünkü bu ülkede herkes bi şekilde para kazanmak zorunda

bahsettiğin hesap kredili mewduat hesabıysa ewet bakiye ekside olduğu için onu ödemeden iptal edilmez illa bkonu hakkında bilgi istiosan wer bana müşteri numaranı bakiim durumuna ayrıca normal wadesiz hesapta hiç işlem yoksa para yansıtılamaz zaten yan illa para girişi olmuştur yoksa nası olucak

dewdim dewrildim geldim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

pis bankacilar dolandirmayin insanlari:)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

NoktaliVirgul bunu yazdı:

peki irwa ben bişi soriyim:

garanti bankası personeliyim demişsin.

diyelim ki benim o bankada hesabım var.hesabımda da 50.000 tl param var. banka benim gibi birçok insanın parasını kredi yada borsa gibi şeylerde işleterek gelir elde etmiyor mu?

bu durumda benden 6 ayda kestiği 30 tl'nin bi anlamı yok. çünkü %1.2 faizle verdiği krediden (1.000 tlden hesaplıyorum) 1.012 tl para kazanıyor.
    binlerce kredi başvurusu var ve günde 3 kişiye kredi verse benden 6 ayda alacağı parayı fazlasıyla çıkartmış oluyor.

banka senin gibi kişisel yaklaşmaz kimden ne kadar kar ederse o kadar karını arttırır

hesabına elma hesabı tanımlaır oda senin adına sana para kaybettirmeden b tipi likit fon alır hem sana hem bankaya para kazandırır çünkü banka en çok b tipinden para kazanır ama hesap işletim ücretinde deflarca söledim gene sölüorum kiralık kasa tutuosunuz ona para weriosunuz e buda onun gibi we banka snden emanetçi parası almış oluo

dewdim dewrildim geldim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

Yapıkredi bankasında biraz yuklu param var.. 6 ayda bir kesinti yapılcakmıs hiç bilmiyordm.30 kusur kesmişler sanırım neyse.. ben simdi otomatik odeme talimatı verdigimde kesinti yapılcak mı yapılmıcak mı? ayrıyetten ben ogrenciyim... ogrenci belgemi götürsem sunsam onlerine :) ayrıyetten :)

20.000 tl için en uygun fon hangisidir? fon mu yapalım repo mu yapalım ??(yoksa ıkısıde aynı şeymi :)) bankacı arkadasımız cevaplarsa sevinirim :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

cagatay09 bunu yazdı:

dinime küfreden de müslüman olsa ,)) bankacı kişilik ,) ahın tuttu zate bugün rewirde yattım

dewdim dewrildim geldim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İnsanları mesleki gruplara göre sınıflandırmak ve bu da yetmezmiş gibi keyfine göre birilerine hakaret etmek kimsenin haddi değildir. Olamaz da. İşleri gereği yalan söylemek zorunda oldukları için bütün avukatlar yalancılık etiketiyle etiketlenmek zorunda değildir. Kaldı ki konu başından beri iyi niyetle sorulara cevap vermeye çalışan bir bayanı vampirlikle itham etmek hem Tahribat'ın form ahlakına hemde sosyal etiğe aykırıdır. Sizi sözünüzü geri almaya ve özür dilemeye davet ediyorum.

Saygılarımla

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

_Dert_ bunu yazdı:

Yapıkredi bankasında biraz yuklu param var.. 6 ayda bir kesinti yapılcakmıs hiç bilmiyordm.30 kusur kesmişler sanırım neyse.. ben simdi otomatik odeme talimatı verdigimde kesinti yapılcak mı yapılmıcak mı? ayrıyetten ben ogrenciyim... ogrenci belgemi götürsem sunsam onlerine :) ayrıyetten :)

20.000 tl için en uygun fon hangisidir? fon mu yapalım repo mu yapalım ??(yoksa ıkısıde aynı şeymi :)) bankacı arkadasımız cevaplarsa sevinirim :)

iki otomatik ödeme talimatı wer alınmaz...öğrenci belgesi bi işe yaramaz ,))

eğer risk istemiosan b tipi likit fon al ya da günlük repo yap yada tahwile yönelebilirsin kesain garantili dersen hazine bonosuda olabilir

kazanacağın tutar= alıcağın risk

dewdim dewrildim geldim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

cagatay09 bunu yazdı:

dinime küfreden de müslüman olsa ,)) bankacı kişilik ,) ahın tuttu zate bugün rewirde yattım

esseklerin ahini aldin benim degil:)))))))))

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

_Dert_ bunu yazdı:

iki otomatik ödeme talimatı wer alınmaz...öğrenci belgesi bi işe yaramaz ,))

eğer risk istemiosan b tipi likit fon al ya da günlük repo yap yada tahwile yönelebilirsin kesain garantili dersen hazine bonosuda olabilir

kazanacağın tutar= alıcağın risk

cevabın ıcın saol.. hemen gıdeyım yarın otomatık odeme talımatı vereyım.. bankanın otomatık yonlendırdıgı fonda devam etsın para... sence hangi banka daha iyi :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

cagatay09 bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:

cagatay09 bunu yazdı:

esseklerin ahini aldin benim degil:)))))))))

bugünde dedim yine diorum eşşeksin hemde en pisinden ,)) bide uyuşuksun başka bişi diememiştim o ara ahınla uraşıodum ,) iğne yapmasınlar die kaçtım o ağrı içinde ama yakaladılar ,(

dewdim dewrildim geldim
Toplam Hit: 10396 Toplam Mesaj: 49