Vadesiz Hesap İşlem Ücreti.
-
garanti affetmiyo demekki:)
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
IRET bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
-----------------------------öncelikle bankaların yaptıkları herşey yasaldır ama mantıklı olduğu anlamına gelmez yargıtayın kararı şudur ücret alıp almamak bankalara bırakılmıştır sadece sözleşmesinde bu ücretlerin alıncağını belirtmeyen bankalar bu parayı alamazlar we garanti bankası adına konuursam sözleşmenin 8. maddesinde 11 puntoyla bu ücretlerin alınacağı yazılıdır.
Şube personelimiz çok iyi bilgi donanımına maalesef sahip deildir sen hesabndaki parayı 7/24 çekebilirsin bunun için tek yapman gereken paracard istemek hesabına bağlı olucak zaten müşteri hizmetlerinden ya da şubedn bu kartı isteyebilirsin
Son olarak bankaya senin gibi dawa açan çok fazla ama sen bu ücret yansıdıktan sonra eğer kredi kartını kullandıysan yine hak iddia edemiosun çünkü kabul etmiş sayılıosun yasal olarata bu böle
-----------------------------müşteri ilişkileri bakımından garanti kadar iğrendiğim tiksindiğim ikinci bir banka yoktur, yengeye kol saati kredi kartı gönderiyorlar adrese geliyor, sonra hiç kullanılmadığı halde (cihazın kullanılacağı bir yer yok ne benzin istasyonu ne alışveriş merkezi :D ve hesap cihaz hiçbirşey bir kere bile kullanılmıyor, buna rağmen hesap işletim ücreti kesiliyor ve ekstre gönderiliyor, hesabı kapatmak istiyoruz hesap işletim ücreti ödeyin deniyor ulan hiç kullanılmayan hesap... neyse sözleşmenin orjinalini gönderin diyoruz dava açın diyorlar, niye dava açalım kardeşim sözleşmenin orjinalini gönderin ki bu hesap işletim ücreti nerede görünüyor bir görelim diyoruz ve yine dava açın diyorlar, :D kartın gönderilme biçimi de enteresan yengenin kartının açılışına telefonla dayı onay veriyor ulan bir kartın açılıp kapanmasına kişinin kendisi karar verir yani aslen yapılan işlem de hukuksuz işte böyle bir bankadır garanti bankası ve şiddetle tavsiye etmiyorum bu bankayı. şu anda çalışabildiğim tek sağlam banka ing olup sahiplerinin kim olduğuyla ilgilenmiyorum.
edit: şimdi bu kart ve hesabın açılışı yasal değil, hesap işletim ücreti yasal değil, bankanın yaklaşımı da etik değil. bankacıları ve sigortacıları vampirlere benzetirim ve uzak dururum.
öncelikle kişileri mesleklerine göre bu wampir bu insan die ayıramazsın çünkü bu ülkede herkes bi şekilde para kazanmak zorundabahsettiğin hesap kredili mewduat hesabıysa ewet bakiye ekside olduğu için onu ödemeden iptal edilmez illa bkonu hakkında bilgi istiosan wer bana müşteri numaranı bakiim durumuna ayrıca normal wadesiz hesapta hiç işlem yoksa para yansıtılamaz zaten yan illa para girişi olmuştur yoksa nası olucak
-----------------------------tamam hojam ben sana ilgili hesabı göndereyim sen ilgilen işime gelir... bankanız bu şekilde binlerce müşteriden kar elde ettiğini sanıyor ama sırf bu yüzen 2 hesabımı kapatıp işyerimle alakası olmayan ing maslak şubesine 50 bin küsür mevduatımı çekip aktardım, sigortacı ve bankacılara vampir yakıştırması yapma nedenime gelince bunu uzun uzun ayrı bir posta ele alacağım (gsm operatörlerinin kurumsal hat pazarlama elemanlarını da vampir listeme dahil ediyorum) bunlarla ilgili telefon kayıtlarını yakında youtube'a kusmayı ve güzel bir şikayet portalı oluşturmayı düşünüyorum elimde sadece garantiyle ilgili 853 kayıt var aihm davası için sağlam bir avukat arıyorum ve ciddi şekilde tazminat koparmak için başınızı ağrıtacağım,
şimdi sen diyorsun ki bakiye ekside olduğu için onu ödemeden iptal edilemez, bakiye nasıl eksiye düşüyor hesap hiç kullanılmadan? mesele burada! para girişi yok hareket sıfır ben sana yarın bu hesapla ilgili bilgileri vericem.
-
cagatay09 bunu yazdı:
garanti affetmiyo demekki:)
-----------------------------kredi kartı kullanacak arkadaşlar şunlara dikkat etmeli, aşağıda yazacaklarım amerika birleşik devletlerinde yaşayıp 1993 yılından beri kredi kartı kullanan bir dostumun kredi kartı kural listesi olup (bire bir) paylaşmayı borç bilirim;
1. İhtiyacın yoksa kredi kartı alma
2. Maaşının yarısını kira, faturalar, sağlık ve sigortaya harcıyorsan kredi kartı ile tek çekim yapacağın alışverişlerin aylık tutarı asla maaşının 1/2 sini aşmasın bir sonraki ay öderim dediğin tutarlar bir kaç ay sonra kıçına faiz olarak girecektir.
3. Kredi kartı ile taksitli alışverişler yaptıysan ve aylık ödemen maaşının 1/3 üne yaklaştıysa bu alışverişlerin borcu bitene kadar taksitli alışverişi kes, güzel karını karşına al yetersiz ama dürüst bir erkek gibi durumu açıkla, inan bana tanrının kredi kartı olsaydı o da aynısını yapardı.
4. Bir kişiye 1 kredi kartı yeter.
5. Nakit yerine kart kullandığında bunu bir yere not etmezsen harcamalarını kontrol altında tutamazsın.
6. Bankacılara telefonda asla asla asla hiç bir işlem için onay verme bu bankacıların en büyük oyunudur ve daima koca popona girer.
7. Bir banka sana güzel bir pazarlamacı gönderiyorsa kendini sakın onu hemen defet, sen onu beceremezsin banka seni becerir.
8. Habersiz gönderilen hiç bir kartı teslim alma, durumu bankaya bildir ve telefon konuşmasını kaydet.
9. İnternet alışverişlerin için sanal kart kullan.
10. Bankan işyerine yakın olsun.
11. Hesabınla ilgili yetkisiz işlem yapana anında dava aç.
12. Bankacılar sana sözleşmelerin standart olduğunu söyleyecektir, sözleşmenin tamamını oku, daima sunacakları farklı sözleşmeler vardır.
13. Arkadaşında olsa bankacıya güvenme, sen bir prim kapma aracısın.
14. Sigorta şirketin ve kredi kartını sana sunan banka aynı kuruluşa aitse primlerini o bankadan ve o karttan ödemeye bağlama; sigorta bitiminde sana haber vermeden primleri ödemeye devam edebilirler.
15. Asla otomatik ödeme yapma, ödemelerini internet şubesi üzerinden yap.
sigortacılar ve gsm ciler (vodaphone) için yazılanları da vardı onları da eklerim, ben uyguluyorum ve çok rahatım, mesela bankadan mı aradılar konu neydi efendim bir kampanya küt telefonu suratına kaparım...
-
irwa bunu yazdı:
NoktaliVirgul bunu yazdı:
peki irwa ben bişi soriyim:
garanti bankası personeliyim demişsin.
diyelim ki benim o bankada hesabım var.hesabımda da 50.000 tl param var. banka benim gibi birçok insanın parasını kredi yada borsa gibi şeylerde işleterek gelir elde etmiyor mu?
bu durumda benden 6 ayda kestiği 30 tl'nin bi anlamı yok. çünkü %1.2 faizle verdiği krediden (1.000 tlden hesaplıyorum) 1.012 tl para kazanıyor.
binlerce kredi başvurusu var ve günde 3 kişiye kredi verse benden 6 ayda alacağı parayı fazlasıyla çıkartmış oluyor.
banka senin gibi kişisel yaklaşmaz kimden ne kadar kar ederse o kadar karını arttırırhesabına elma hesabı tanımlaır oda senin adına sana para kaybettirmeden b tipi likit fon alır hem sana hem bankaya para kazandırır çünkü banka en çok b tipinden para kazanır ama hesap işletim ücretinde deflarca söledim gene sölüorum kiralık kasa tutuosunuz ona para weriosunuz e buda onun gibi we banka snden emanetçi parası almış oluo
-----------------------------zaten benim paramı işleterek kazanıyo. niye daha fazlasını almak için uğraşıyo.hatalı uygulama burda işte.
-
Bende tesadüf eseri 50 milyon yatırdığımın ertesi günü internetten alacağım bir ürüne bakiyem yetmeyince öğrendim. Üstelik yılda 2 defa bu para kesiliyormuş. Resmen kanını emiyorlar milletin. Bir ara öğrenci kartımla gidip şu durumu düzelteyim.
-
şubeye gidiyorsunuz yada çağrı merkezini arıyorsunuz ağzınızdan küfür çıkmadan ses tonuyla ana avrat küfür ediyormuş gibi konuşuyorsunuz sabırları kalmayana kadar devam ediyosunuz , kuzu kuzu iptal ediyorlar işlemi paranızı geri yatırıyorlar tamamen ısrarınıza kalmış 2 kere garanti bonus bikerede garanti vadesiz hesaptan iade ettirdim en sonunda iadeye rağmen gıcık olup kartlarıda iptal ettirdim.
-
HSBC aylik 2-3 tl falan kesiyor hesabimdan , yillik kestigini gormedim.
-
Arkadaşlar bir bomba daha geldi. dün gelen bonus kart ekstresinde yazanı aynn yazıyorum. '' 02.03.10 dan itibaren geçerli olacak şekilde kartınızın yıllık üyelik ücreti Bonus,Bonus Plus, Bonus Premium ve Bonus Platinum için sırası ile. 40 tl,45 tl,55 tl, ve 70 tv; ek kartlar için ise yine aynı sıra ile 20,22,27 ve 35 tl olarak güncellenmiştir.
arkadaşlar harbiden bu olaya gıcık olmaya basladım 1 ay içinde 75 lira güme gitti. bu konuda hakkımı arıyıcam.
irwa, hocam bn sana kredi kartı kart no sunu fln versem sen bana kredi kartının alındığından bu yanaki ekstreleri cıkarabilirmisin ?
2.ci bi sorumda imzaladığımız sözleşmeyi görme hakkımız var değilmi ? 10 yıl önceki sözleşme.