Vahşet Mardin"De Düğünde Katliam 44 Ölü
-
Dessas bunu yazdı:
-----------------------------
eh ehu ehu gebrtsinler birbirlerini mallar . . .
-----------------------------ya hoca bende türkçüyüm ama bu nasıl bi zihniyet hangi ırktan olmak sebeptirki 3 yaşında ölmeye , lütfen biraz daha dikkat edelim konuştuklarımıza çünkü her çocuk masum dur kürt olsa bile
-
Ne kadar cahil var ülkemizde maalesef bu tür haberleri duydukça insanlığımdan utanıyorum herşeyi bu kadar basit gören insanlar var kesinlikle çözülmesi gereken bir sorun bu eğitimsizlik yoksa bu gibi olaylar bitmez bu ülkede
-
yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------Dessas bunu yazdı:
-----------------------------ya hoca bende türkçüyüm ama bu nasıl bi zihniyet hangi ırktan olmak sebeptirki 3 yaşında ölmeye , lütfen biraz daha dikkat edelim konuştuklarımıza çünkü her çocuk masum dur kürt olsa bile
-----------------------------nasılsa büyümicek mi ha çocuk ha yaşlı hepsinin köküne kibrit suyu.. kötü gibi görünen bazı işlerde de hayır vardır .
büyüse belki yeni bi karayılan olup dağa çıkçak piçler
-
Şu tarihten itibaren ne bilime ne sanata zerre kadar katkısı olmamıs 21.yy da bile hala berdel,töre,beşik kertmesi,başlık parası gibi 1000lerce yıl öncesinin toplum yapısını yasamayı sürdüren bunun üzerine + deger koyamayan,egitilmeleri için gönderilen ögretmenlerin mezar taslarıya neredeyse gökdelen inşaa edilecek olan,yapılan okullarda kürdistan diye isyan cıkartıp okullara zarar veren,44 kişinin ölümüne sebep olan feolatiyi yıllardır bizzat yasayarak görmesine ragmen hala cıkıpta bir yerde yanlıslık var diyemeyen,kaçakcılık,fuhus,uyusturucu,gasp vb şuç ve terörden baska bu ülkeye katısı olmayan insanları da kimse kusura bakmasın kalkıpta sadece "egitimsiz" diyerek aklayıp paklayamam.Bunu yapanlarda da art niyet ararım.Hayvan iç güdüleri ile yasayıp en ufak bir tartısmada kan döken,toplum yasantısında hala kabile kuralları işleyen her ırk ve her topluluk gebermeye mahkumdur
-
bide ölenler kürtmü bundan haberimiz yokki çelebi soy adı bana hiç kürt soy ismi gibi gelmiyor
-
TEINER bunu yazdı:
-----------------------------Şu tarihten itibaren ne bilime ne sanata zerre kadar katkısı olmamıs 21.yy da bile hala berdel,töre,beşik kertmesi,başlık parası gibi 1000lerce yıl öncesinin toplum yapısını yasamayı sürdüren bunun üzerine + deger koyamayan,egitilmeleri için gönderilen ögretmenlerin mezar taslarıya neredeyse gökdelen inşaa edilecek olan,yapılan okullarda kürdistan diye isyan cıkartıp okullara zarar veren,44 kişinin ölümüne sebep olan feolatiyi yıllardır bizzat yasayarak görmesine ragmen hala cıkıpta bir yerde yanlıslık var diyemeyen,kaçakcılık,fuhus,uyusturucu,gasp vb şuç ve terörden baska bu ülkeye katısı olmayan insanları da kimse kusura bakmasın kalkıpta sadece "egitimsiz" diyerek aklayıp paklayamam.Bunu yapanlarda da art niyet ararım.Hayvan iç güdüleri ile yasayıp en ufak bir tartısmada kan döken,toplum yasantısında hala kabile kuralları işleyen her ırık her topluluk gibi gebermeye mahkumlar.
-----------------------------bu yasta bu kadar seyı cozmusun yazdıgın herseyden emın bı halın var senı takdır edıyorum gibi yorumlar beklıyorsan cok beklersın senın dusuncene sahıp arkadslar cok ölenlerın arkasında piç gebersin serefsizler gıbı kelımeler kullananlardan bahsedıyorum .yazık cok yazık
-
yalnizturk bunu yazdı:
bide ölenler kürtmü bundan haberimiz yokki çelebi soy adı bana hiç kürt soy ismi gibi gelmiyor
-----------------------------:d:d:d soyısmındenmı tanıyorsun kürtleri benım soyısım yıldırak bısey cagrıstırıyomu ?
-
@adamgibi
yok çağrıştırmıyor... çoğu kürdün soy ismi yada isminden belli olur kullandıkları isimler arapça yada türkçe isimler soy isimse çelebi bana kürt olma ihtimali olduğu kadar olmama ihtimali oldunuda düşündürüyor benimde olaya bakışım bu ha bişe fark edermi dersen farketmez katliam kime yapıldıysa ve haklı sebebi yoksa benim gözümde suçtur
-
yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------@adamgibi
çok çağrıştırmıyor... çoğu kürdün soy ismi yada isminden belli olur kullandıkları isimler arapça yada türkçe isimler soy isimse çelebi bana kürt olma ihtimali olduğu kadar olmama ihtimali oldunuda düşündürüyor benimde olaya bakışım bu ha bişe fark edermi dersen farketmez katliam kime yapıldıysa ve haklı sebebi yoksa benim gözümde suçtur
-----------------------------bellı etmesemde seni severım yalnıztürk :|
-
Dessas bunu yazdı:
SENİN 7 Ceddinede yapsınlar aynısını o zaman görüyüm seni şerefsiz....