folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vahşet Mardin"De Düğünde Katliam 44 Ölü

Vahşet Mardin"De Düğünde Katliam 44 Ölü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

Dessas bunu yazdı:
    -----------------------------
    eh ehu ehu gebrtsinler birbirlerini mallar . . .

ya hoca bende türkçüyüm ama bu nasıl bi zihniyet hangi ırktan olmak sebeptirki 3 yaşında ölmeye , lütfen biraz daha dikkat edelim konuştuklarımıza çünkü her çocuk masum dur kürt olsa bile

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ne kadar cahil var ülkemizde maalesef bu tür haberleri duydukça insanlığımdan utanıyorum herşeyi bu kadar basit gören insanlar var kesinlikle çözülmesi gereken bir sorun bu eğitimsizlik yoksa bu gibi olaylar bitmez bu ülkede

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dessas
    Dessas's avatar
    Erkek

yalnizturk bunu yazdı:

Dessas bunu yazdı:

ya hoca bende türkçüyüm ama bu nasıl bi zihniyet hangi ırktan olmak sebeptirki 3 yaşında ölmeye , lütfen biraz daha dikkat edelim konuştuklarımıza çünkü her çocuk masum dur kürt olsa bile

nasılsa büyümicek mi ha çocuk ha yaşlı hepsinin köküne kibrit suyu.. kötü gibi görünen bazı işlerde de hayır vardır .

büyüse belki yeni bi karayılan olup dağa çıkçak piçler 

hiphop-man hiphop-man miğfer eXplation!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TEINER
    TEINER's avatar
    Erkek

Şu tarihten itibaren ne bilime ne sanata zerre kadar katkısı olmamıs 21.yy da bile hala berdel,töre,beşik kertmesi,başlık parası gibi 1000lerce yıl öncesinin toplum yapısını yasamayı sürdüren bunun üzerine + deger koyamayan,egitilmeleri için gönderilen ögretmenlerin mezar taslarıya neredeyse gökdelen inşaa edilecek olan,yapılan okullarda kürdistan diye isyan cıkartıp okullara zarar veren,44 kişinin ölümüne sebep olan feolatiyi yıllardır bizzat yasayarak görmesine ragmen hala cıkıpta bir yerde yanlıslık var diyemeyen,kaçakcılık,fuhus,uyusturucu,gasp vb şuç ve terörden baska bu ülkeye katısı olmayan insanları da kimse kusura bakmasın kalkıpta sadece "egitimsiz" diyerek aklayıp paklayamam.Bunu yapanlarda da art niyet ararım.Hayvan iç güdüleri ile yasayıp en ufak bir tartısmada kan döken,toplum yasantısında hala kabile kuralları işleyen her ırk ve her topluluk gebermeye mahkumdur

Zayıflar,kazanmak için bizleri kendi gücümüzden utadırmaya mahkumdurlar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    bide ölenler kürtmü bundan haberimiz yokki çelebi soy adı bana hiç kürt soy ismi gibi gelmiyor

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

TEINER bunu yazdı:

Şu tarihten itibaren ne bilime ne sanata zerre kadar katkısı olmamıs 21.yy da bile hala berdel,töre,beşik kertmesi,başlık parası gibi 1000lerce yıl öncesinin toplum yapısını yasamayı sürdüren bunun üzerine + deger koyamayan,egitilmeleri için gönderilen ögretmenlerin mezar taslarıya neredeyse gökdelen inşaa edilecek olan,yapılan okullarda kürdistan diye isyan cıkartıp okullara zarar veren,44 kişinin ölümüne sebep olan feolatiyi yıllardır bizzat yasayarak görmesine ragmen hala cıkıpta bir yerde yanlıslık var diyemeyen,kaçakcılık,fuhus,uyusturucu,gasp vb şuç ve terörden baska bu ülkeye katısı olmayan insanları da kimse kusura bakmasın kalkıpta sadece "egitimsiz" diyerek aklayıp paklayamam.Bunu yapanlarda da art niyet ararım.Hayvan iç güdüleri ile yasayıp en ufak bir tartısmada kan döken,toplum yasantısında hala kabile kuralları işleyen her ırık her topluluk gibi gebermeye mahkumlar.

bu yasta bu kadar  seyı cozmusun yazdıgın herseyden emın bı halın var senı takdır  edıyorum gibi yorumlar  beklıyorsan  cok beklersın senın  dusuncene  sahıp arkadslar  cok  ölenlerın arkasında  piç  gebersin serefsizler  gıbı  kelımeler kullananlardan  bahsedıyorum .yazık  cok  yazık

kontra bisiklet
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

yalnizturk bunu yazdı:
    bide ölenler kürtmü bundan haberimiz yokki çelebi soy adı bana hiç kürt soy ismi gibi gelmiyor

:d:d:d  soyısmındenmı tanıyorsun  kürtleri  benım soyısım   yıldırak   bısey cagrıstırıyomu  ?

kontra bisiklet
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

@adamgibi

yok çağrıştırmıyor... çoğu kürdün soy ismi yada isminden belli olur kullandıkları isimler arapça yada türkçe isimler soy isimse çelebi bana kürt olma ihtimali olduğu kadar olmama ihtimali oldunuda düşündürüyor benimde olaya bakışım bu ha bişe fark edermi dersen farketmez katliam kime yapıldıysa ve haklı sebebi yoksa benim gözümde suçtur

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

yalnizturk bunu yazdı:

@adamgibi

çok çağrıştırmıyor... çoğu kürdün soy ismi yada isminden belli olur kullandıkları isimler arapça yada türkçe isimler soy isimse çelebi bana kürt olma ihtimali olduğu kadar olmama ihtimali oldunuda düşündürüyor benimde olaya bakışım bu ha bişe fark edermi dersen farketmez katliam kime yapıldıysa ve haklı sebebi yoksa benim gözümde suçtur

bellı etmesemde  seni severım yalnıztürk  :|

kontra bisiklet
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek
    Dessas bunu yazdı:

SENİN 7 Ceddinede yapsınlar aynısını o zaman görüyüm seni  şerefsiz....

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
Toplam Hit: 9506 Toplam Mesaj: 65