Vahşet Mardin"De Düğünde Katliam 44 Ölü
-
İdam farzdır..
-
Dessas bunu yazdı:
-----------------------------yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------Dessas bunu yazdı:
-----------------------------
eh ehu ehu gebrtsinler birbirlerini mallar . . .
-----------------------------ya hoca bende türkçüyüm ama bu nasıl bi zihniyet hangi ırktan olmak sebeptirki 3 yaşında ölmeye , lütfen biraz daha dikkat edelim konuştuklarımıza çünkü her çocuk masum dur kürt olsa bile
-----------------------------nasılsa büyümicek mi ha çocuk ha yaşlı hepsinin köküne kibrit suyu.. kötü gibi görünen bazı işlerde de hayır vardır .
büyüse belki yeni bi karayılan olup dağa çıkçak piçler
-----------------------------belkide ziya gökalp olacak belkide deniz gezmiş olacak vs. vs. belkilerle yola çıkılmaz hoca faaliyet göster bana anne karnında bebeler ölmüş sen hepsi gebersin diyorsun nasıl bir zihniyettesin allah aşkına ya
-
kimse kimseyi kandırmasın kesinlikle pkknın işi nie dersen bu tür köylerde pkk kamp kurar erzak yiyecek toplar kesin o kişilerle husumeti oldu teröristlerin ve sonuç bu ..
-
devlet utansın oy için gıdıyor sadece oralara ama hıc kımse bu vahset olayları durdurmak icin gıtmıyor yazık
-
temelinde eğitimsiz bırakılan bir sistemin sonuçlarından biridir bu
giden öğretmen tayini için gün saydıkça
yapılan okullar tek kattan fazla olmadıkça
vuran vurmuş ben de vurayım zihniyeti oldukça
terör olayının kökü kazınmadıkça
bu kadar büyük olmasa da buna benzer olaylar sıradan sonuç olacaktır
insanlık dramıdır bu yaşanan
-
ulas bunu yazdı:
devlet utansın oy için gıdıyor sadece oralara ama hıc kımse bu vahset olayları durdurmak icin gıtmıyor yazık
-----------------------------ne diyorsun hoca devlete bu olaylar olmadan önce vahiy mi geliyor sanki..devlet yıllardır yatırım yapmaya çalışıyor okullar açıyor doğuya ama pkk belası bu köprüleri bombalıyor..sonra doğulu vatandaşlar çıkıp yok efendim buraya hiç yardım gelmiyor diyerek bölücülerle iş birliğine giriyorlar ulan bu adamlar size yardım gelmemesine yatırım yapılmamasına sebep oluyor.
eğer yatırım dersen istanbul kadar tarihi olan trabzonada hiç yatırım yapılmıyor hemde osmanlıdan beri kültür dersen trabzonlularda kültür açısından geri kaldı ama milli duygularını yitirmediler hoca insanlık duygularını yitirmediler bunu yapanlar insan değilki sen onlara yardım edesin
-
yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------@adamgibi
yok çağrıştırmıyor... çoğu kürdün soy ismi yada isminden belli olur kullandıkları isimler arapça yada türkçe isimler soy isimse çelebi bana kürt olma ihtimali olduğu kadar olmama ihtimali oldunuda düşündürüyor benimde olaya bakışım bu ha bişe fark edermi dersen farketmez katliam kime yapıldıysa ve haklı sebebi yoksa benim gözümde suçtur
-----------------------------Tanidigim Celebi adinda bir aile var ve Kurt Alevileri kendileri sevgili kardesim yalnizturk.
-
nihat bunu yazdı:
-----------------------------yalnizturk bunu yazdı:
eh ehu ehu gebrtsinler birbirlerini mallar . . .
-----------------------------ya hoca bende türkçüyüm ama bu nasıl bi zihniyet hangi ırktan olmak sebeptirki 3 yaşında ölmeye , lütfen biraz daha dikkat edelim konuştuklarımıza çünkü her çocuk masum dur kürt olsa bile
-----------------------------nasılsa büyümicek mi ha çocuk ha yaşlı hepsinin köküne kibrit suyu.. kötü gibi görünen bazı işlerde de hayır vardır .
büyüse belki yeni bi karayılan olup dağa çıkçak piçler
-----------------------------belkide ziya gökalp olacak belkide deniz gezmiş olacak vs. vs. belkilerle yola çıkılmaz hoca faaliyet göster bana anne karnında bebeler ölmüş sen hepsi gebersin diyorsun nasıl bir zihniyettesin allah aşkına ya
-----------------------------Iste bu yuzden irkcilik tehlikelidir, irkcilik insanligi yok eder; ama sana biraz bahsedeyim, Ziya Gokalp azili bir irkci degildir, sevecen bir Turkcudur.
-
yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------@ xz
katıldığım nokta şu kürt halkı kızdığında dünyanın gördüğü en acımasız ve silahlı halkıdır kim ne derse desin kardeşim şimdi yok biz kürdüz iyi insanlarız diceksiniz ben kötü insan demiyorum bakın en ufak kavgalar bile doğuda aşiret olayına dönüyo ve çatışmalar çıkıyor, en ufak ters bişe söylesen kürtlerle ilgili çatışmalar , küfürler ortalık karışıyo , Aşiret sistemini Atatürk kaldırmıştır halada bu sistemi savunan kürtleride kusra bakma normal insan seviyesinde görmem.... 3-5 terörist asit kuyusuna atıldı die yapmadıklarını bırakmadılar yıllardır peki bu vahşetin hesabını kim sorcak_? vaktinde doğudagörev yapan bi polis komşumuz anlatıyo sokakta yürürken eşiyle adamın biri çarpıyo bunlara kasıtlı barıyo gel lan buraya die karısı zor sakinleştiriyo ve dediği aynen şu kenanı ben sakinleştirmesem o adamı orda döverdi sonra o bölgede daha duramazdık aşiret hep oralar ve çok adi insanlar kenanı sağ bırakırlar bizi öldürürlerki acı çeksin die bunu diyen orda yıllarca görev yapmış bi polisin eşi daha yüzlerce örnek verebilirim bu konuyla ilgili
-----------------------------Katiliyorum, Kurtler cok ofkeli bir ulustur.
-
Devlet bir şekilde olayın nasıl olduğunu failleri bulup işi çözecektir. Burada suç analizi yapmanın anlamı yok bence. Olay çok üzücü. İnsani değerler bakımından da en alt seviyede. Cinayetin bile normali ve anormali vardır. Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Korku kültürü bir kez daha pekişmiş oldu.