Vahşet Mardin"De Düğünde Katliam 44 Ölü
-
@ Bandit
dessasın dediklerini savunduğumdan değil ama onun ceddi benimde ceddim ki sen bnu dedikten sonra az sonrada biri çıkar senin 7 ceddine söver yani küfür yasaklanmasına rağmen halada küfür ediyosunuz anlamıyorum dessas yanlış bişey dediyse yanlış dedin de ki yanlış anlaşılma
-
Dessas bunu yazdı:
-----------------------------yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------Dessas bunu yazdı:
-----------------------------
eh ehu ehu gebrtsinler birbirlerini mallar . . .
-----------------------------ya hoca bende türkçüyüm ama bu nasıl bi zihniyet hangi ırktan olmak sebeptirki 3 yaşında ölmeye , lütfen biraz daha dikkat edelim konuştuklarımıza çünkü her çocuk masum dur kürt olsa bile
-----------------------------nasılsa büyümicek mi ha çocuk ha yaşlı hepsinin köküne kibrit suyu.. kötü gibi görünen bazı işlerde de hayır vardır .
büyüse belki yeni bi karayılan olup dağa çıkçak piçler
-----------------------------Dessas kandırılıp dağa çıkarılanlar kadar amerikanın oyuncağısın sen
-
RealKurdun memleketi ne olacak :|
-
Nüfus = 300
Killed People = 44
:S
-
kill bill de vardı böyle bi düğün basma sahnesi.
-
-
-
Sanıyorum ki, tbt yönetimi aramizda ne gibi karanlik dusunceli (faşo) insanlar olugunu gostermek icin gonderilen mesajları silmiyor :))
-
Feodal düzen aşiret hakimiyeti ve devlet ihmalinin toplanması ve çarpılması olayı.Allah rahmet eylesin ne diyelim.Türkiye Cumhuriyeti tarihinin gelmiş geçmiş bütün ama bütün hükümetlerinin bir sonucu bu olay.
-
bu basit bi iş değil hiç bi kan davasında ya da aile içi anlaşmada ...kadın çoluk çocuk imam bebek öldürülmez..ülkeyi kaosa sürüklüyorlar..