Vakit Gazetesinden İnciler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

7 üniversite öğrencisinin, öğrenciliği sittir edin 7 yaşamın gittiği olaya vakit yorumu;

''İsrail'in Gazze'ye yönelik katliamına rağmen yılbaşını kutlayan duyarsız çevreler, çeşitli rezaletlerin yanı sıra facialara da sebep oldu. Ankara'da yılbaşını kutlayan kızlı-erkekli 7 öğrenci, alkol alıp sızan doğalgazı farkedemeyince gaz zehirlenmesi sonucu hayatını kaybetti. Çankaya İlçesi Birlik Mahallesi'nde yeni yıl kutlamalarına katılan 7 üniversite öğrencisi, karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.''

Anaokulunda okuyan kız çocuklarının resimleri sansürleyen zihniyetten ne beklenebilir, yada nasıl küfredilebilir ki. Sözde müslaman takımının insanları nasıl dinden iğrendirdiklerinin en güzel örneklerinden biridir. 

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

Ecel gelmiş baş ağrısı bahane.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    Birde kızlı-erkekli demek, onlar kesin cehennemlik :P:P

Her Hakkım Saklıdır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

Kızlı erkekli olsa yine iyi 4 erkek 3 kız.

ahanda garanti oldu.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omerali
    omerali's avatar
    Erkek
    bu gazteyi yapanin da alaninda yayinlanmasina izin verenin de  ta a.......a   ko.......im. 99 depreminden sonrada boyle denmisti...dinsizler binalarin altinda kaldi denmisti....kopek herifler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

bir tek bunlar ölmeyi haketti demediği kalmış.Yani ne alakası var kardeşim israilin saldırısıyla bu gençlerin yılbaşı kutlamasının?hadi onuda geçtim kızlı erkekli ne oluyor? Yani ölen gençlere Allah rahmet eylesin demeleri için hepsinin hemcinsmi olması lazım?Bu kadar salaklık bu kadar aymazlık olur.İsrailin saldırılarına duyarsız kalan çevreler mi sebeb olmuş yani filistine yapılan saldırılara.ne yapalım kardeşim elimize taş sopa alıp israilemi yürüyelim?kendimizi canlı kalkanmı yapalım?koskoca birleşmiş milletler ses çıkarmıyor o kadar devlet lideri araya girmeye çalışıyor ateşkes için israil sikine takmıyor biz ne yapalım.8 milyonluk bir ülke nasıl bu kadar güce ulaşıyor,amerikayı nasıl kendine bağımlı hale getiriyor? önce bunu öğrensinler sonra o duyarsız kalan çevreler lafını bir daha kullansınlar.

biz bu şerefsizlerin ne bok olduğunuda yaptıkları haberlerle gerçekleştirmek istedikleri emellerininde biliyoruz.Gençlerimize Allah rahmet eylesin.sonuçta bu ülkede alkol almasa da sobadan veya doğalgaz zehirlenmesinden ölen bir sürü insan var.

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TaNeR
    TaNeR's avatar
    Erkek
    a..a..s..s şerefsizleri yazarları  sübyancılık yapınca  gıkları çıkmaz  müslüman kesilirler  bi yerde  can yakan yuva yıkan bişey oldumuda  Bahane  türetirler...

Gönlündeki Yaraların Kanını Dindir, Yüzde Yüz TÜRK Olduğun Gün Cihan Senindir..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    yaa hep dışarıdan gösterdiler içeriyi neden göstermediler.. acaba sorusu geliyor akla.. ??

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    FeRoCi bunu yazdı:
    -----------------------------
    yaa hep dışarıdan gösterdiler içeriyi neden göstermediler.. acaba sorusu geliyor akla.. ??
    -----------------------------

Sence ??? :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek
    Bu kökten ırkçı diyorum faşist  zihniyetdeki adamların alayını onların zihniyeti gibi kesi ceksin Yobazlar 4 katdaki insaları uyarın alt katdaki gençler yılbaşı kutladıgı için uyarmadın onlar yılbaşı kutladı müslüman değil ozaman gebersinler Zihniyet bu adamlardaki lafa gelince allah din iman kuran bunlar müslümansa ben müslüman değilim zaten bunlar müslümanlıgıda yozlaştırdılar beyni yıkanmış koyunlar gibiler allaha havele ediceksin bunlar yapıcak bişeyok ölen gençlerin ailerine baş sağlıgı diliyoruz allah rahmet eylesin

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    besmelesiz
    besmelesiz's avatar
    Erkek

Keşke forumdaki ilk öesajım olmasaydı,

Bunların allah bin belasını versin, sülalelerini sıraya dizip araplara si.tirmek lazım bu kanı bozuk ruh hastalarının.... 

bu günde içmek için bi bahane bulduk yarına allah kerim
Toplam Hit: 6861 Toplam Mesaj: 53