Vakit Gazetesinden İnciler
-
on numara kokuyor CO nasıl kokusuz ya..hoş bi koku kafa yapıo ondan ole
-
orgimaespect bunu yazdı:
-----------------------------Tuvalet kağıdı olarak bile olsa evimde bulundurmacağım bir gazete.alan para veren okuyan hangi amaçla alıyor para veriyor anlamıorm.
-----------------------------
ben bu mesajı bir yerlerden tanıyorum.daha önce açılan vakit konusunda biri yazmıştı :)izah etmeye çalışayım,neden alıyorum bu gazeteyi.
markete giderim nekadar gazete varsa spor haber ticaret vs hepsinden birer adet alırım, birinde olmayan haber diğerinde olabiliyor .Malum hepsinin çalışanları aynı değil,birinin işine gelmeyen haberi bir diğeri veriyor.
İnanır veya inanmazsın katılır veya katılmazsın eğer beynindeki düşünceler veya gerçekler okuduklarınla değişmeyecekse okumakta bir sakınca yok.
İncil okuyorum diye hristiyanlığı , tevrat okuyorum diye museviliği kabul etmişmi oluyorum?
-
gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------HaYVaN bunu yazdı:
Bok mu vardı sarhoş olmuşlar.
-----------------------------Sana mı soracaklar aq, milletin keyfinin kahyası mısın.
Ayrıca sarhoş olmasalar bile muhtemelen uyusalar farkına varamazlardı çünkü CO kokusuz, renksiz gaz
-----------------------------He amk. yukarıdaki aile de sarhoş olduğu için onlar da etkilendi değil mi. Saçma sapan konuşuon amk. Bu arada ölenlerden biri bizim alt sitede oturuyormuş. (Manisa). Allah rahmet eylesin....
-
zaten onlara göre onlardan baska müslüman yok bu ülkede!!!bizim şehitlerimize bu kadar sahip cıkmazken filistine neden bu kadar sahip cıkıyolar?? tabi filistne yapılanlar cok kotu tepki vermemiz gerekir ama bizm 7 öğrencimz ölmüşken bunlar yazılıosa bunlarn müslümanlgndan süphe duyuyo insan bi an!!!
-
gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Sana mı soracaklar aq, milletin keyfinin kahyası mısın.
Ayrıca sarhoş olmasalar bile muhtemelen uyusalar farkına varamazlardı çünkü CO kokusuz, renksiz gaz
-----------------------------Doğru banane amk. Ölürlerse ölsünler değil mi? Hata yaptım niye içmişler diye soraraktan.
-
kajmerpac bunu yazdı:
zaten onlara göre onlardan baska müslüman yok bu ülkede!!!bizim şehitlerimize bu kadar sahip cıkmazken filistine neden bu kadar sahip cıkıyolar?? tabi filistne yapılanlar cok kotu tepki vermemiz gerekir ama bizim 7 öğrencimz ölmüşken bunlar yazılıosa bunlarn müslümanlgndan süphe duyuyo insan bi an!!!
-----------------------------Bizim şehitleirmizede sahip çıkıyorlar , tabi sen gazeteye küfür etmekten okumaya zaman bulamadığın için bilmiyorsun.
Vakit gazetesi Aynı tepkiyi Dağlıca baskınından sonra Yılbaşı eğlencisi düzenleyenler içinde verdi ,
arkadaşın biri mahkeme suçlu bulmamış diyor , hangi mahkeme ? askeri mahkeme değil mi ? Arkesi mahkme suçlu bulduğunda otomatikman askeriye suçlanacaktı. Dağlıca baskını başlı başına bir rezaletti zaten . O baskına uğyan karakolun komutanının da aynı karakolda 2 ay sonra içkili Yılbaşı eğlencesi de resmen şehid olanalr askerlerle dalga geçmekti.
Ama siz devam edin Vakit gazetesine sövmeye , kurtulru Türkiye siz sövünce bu rezaletlerden.
-
orgimaespect bunu yazdı:
HaYVaN bunu yazdı:
işte zihniyet tam olarak bu :)
-----------------------------::)) katılıyorum güzel örnek
bu arada Karani Demir istifa etmiş gerçi onun için sorun degil yakında vakitte iş bulur kendine.. nasıl olsa aynı kafalar..
-
hüseyin üzmezcik küçük kızlarla gazoz içerken böyle haberlere dinsel yorumlar yapıyodu sanırım /:
hani gazozda da alkol vardı ya öyle diyorlardı /: -
takıcaksın bombaları ucuracaksın bunların binasını haftaya.
-
xz bunu yazdı:
----------------------------------------------------------
Doğru banane amk. Ölürlerse ölsünler değil mi? Hata yaptım niye içmişler diye soraraktan.
-----------------------------masum insanların ölümüne nasıl sevinebilirsin ki nasıl bir ruhhastası hal içindesin hayvanmısın gerçekten merak ettim, ama diyorsun zaten ne olduğunu. senin gibilerin ölümüne üzülemem mesela ya da bu vakitgillerin, insanlıktan çıktıklarını yaratık olduklarını alenen ilan ettikten sonra ...
-----------------------------Elemanı desteklemiyorum ama 100 lerce müslüman bombardıman altında masum olarak ölürken "Birbirini yesinler banane" diye yorum yazanlarıda gördüm burada bu da ayıp değil mi? Kaldı ki evlerinde 50 gr esrar da bulunmuş kimse bunu dile getirmiyor. Nasıl yaşarsan öle ölürsün demişler...