Vakit Gazetesinden İnciler
-
Bu gazeteye inanıpta alan zihniyetin Cehennemden çıkmamasını isterim :) dua bile ederim..İpnelik bedava bu şerefsizlerle aynı zihniyeti taşıyan halkımız varsa da onlardan utanıyorum artık..
-
aynı gazete diğer katlardaki kişilerin yılbaşı eğlencesine gittklerinden yani evde olmadıklarından dolayı facianın eşiğinden dönüldüğünü neden yazmamış?
-
Ben aslında hüseyin düzmez taraftarlarının ne düşündüklerini öğrenmek için açmıştım konuyu
-
Allah rahmet eylesin mekan ları Cennet olsun
-
o.ç cenabet gezerler yazdıkları habere bak
''İsrail'in Gazze'ye yönelik katliamına rağmen yılbaşını kutlayan duyarsız çevreler''
siz ne yaptınız ordakı muslumanlar ıcın :| dallamalar aman bişey yapmayın ordakı kucuk kız cocukları ıcın sakın, ölmek onlar ıcın daha ıyı
-
hacı hoca takımı normal insanlardan daha sapıktır, kendilerini görmezler. bknz: hüseyin üzmez
-
abi herşeyi sie ettim
Ankara'da yılbaşını kutlayan kızlı-erkekli 7 öğrenci, alkol alıp sızan doğalgazı farkedemeyince gaz zehirlenmesi sonucu hayatını kaybetti. Çankaya İlçesi Birlik Mahallesi'nde yeni yıl kutlamalarına katılan 7 üniversite öğrencisi, karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.''
bunu yazan adam geri zekalımı
küçük bir kimya bilgisinidemi yok ilk okulda öğretiyorlar :S
ve korbonmono oksit kokusuz ve renksizolduğundan dolayı ayıkkende zehirleyebilir
burada karbonmono oksit doğalgazın sanması ile oluşmuyormu yani bir ne kül değilmi :S
-
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------
FeRoCi bunu yazdı:
yaa hep dışarıdan gösterdiler içeriyi neden göstermediler.. acaba sorusu geliyor akla.. ??
Sence ??? :)
-----------------------------evet çok merak ettim. :)
ayrıca kimin ne yazdığı pekte önemli değil amaçları belli zaten onlar yazar..biz söverikk :)
-
Filistin'de ölenleri ''Kardeşimiz'' şeklinde tanımlayan zihniyet, ülkemizin çocuklarını ''Duyarsız çevre'' olarak görüyor...
O'nlar savaşta ölmemiş, katliama kurban gitmemiş... İnsanları koruma iç güdüsünü, müslüman ya da Arap oldukları için değil, insan oldukları için, humanist palavlara kurban ederek, üzüldüklerini ve bu eylemlerin ana maddesini ''Vicdan'' olarak değerlendiren aptal zihniyet, kişiler hakkındaki yorumunu ''Yılbaşı Eğlencesi'' başlığı altında yorumluyor...
-
ben muslumanim diyebilen bir insanin yazamayacagi kadar kin kusarak yazabilen,
insanlari insan olarak degilde senden benden olarak goren,
birinin acigini bulunca kendi(!) dusuncesinden degilse kim olduguna bakmadan agza alinmayacak sekilde kin kusan
ama kendi dusuncesindese ister tecavuzcu olsun ister hirsiz olsun ister sahtekar dolandirici olsun her zaman savunan
bu insanlari sadece KINIYORUM
ve iki gram acem kinasi hediye ediyorum
Allahim bu insanlari musluman olmasina karar verdigin zaman neden biraz akil fikir dusunce vermedin, neden bu insanlara muslumanligin
din in bu olmadigini anlatacak duygu dusunce vermedin duygudan dusunceden muslumanliktan bi haber bu insanlara...