Vakit Gazetesinden İnciler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    Bu gazeteye inanıpta alan zihniyetin Cehennemden çıkmamasını isterim :) dua bile ederim..İpnelik bedava bu şerefsizlerle aynı zihniyeti taşıyan halkımız varsa da onlardan utanıyorum artık..

Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

aynı gazete diğer katlardaki kişilerin yılbaşı eğlencesine gittklerinden yani evde olmadıklarından dolayı facianın eşiğinden dönüldüğünü neden yazmamış?

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    Ben aslında hüseyin düzmez taraftarlarının ne düşündüklerini öğrenmek için açmıştım konuyu

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    astegmen
    astegmen's avatar
    Erkek

Allah rahmet eylesin mekan ları Cennet olsun

Bismillah Her Hayrın Başıdır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

o.ç cenabet gezerler yazdıkları habere bak

''İsrail'in Gazze'ye yönelik katliamına rağmen yılbaşını kutlayan duyarsız çevreler''

siz ne yaptınız ordakı muslumanlar ıcın :| dallamalar aman bişey yapmayın ordakı kucuk kız cocukları ıcın sakın, ölmek onlar ıcın daha ıyı  

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordstar
    lordstar's avatar
    Erkek
    hacı hoca takımı normal insanlardan daha sapıktır, kendilerini görmezler. bknz: hüseyin üzmez
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

abi herşeyi sie ettim 

Ankara'da yılbaşını kutlayan kızlı-erkekli 7 öğrenci, alkol alıp sızan doğalgazı farkedemeyince gaz zehirlenmesi sonucu hayatını kaybetti. Çankaya İlçesi Birlik Mahallesi'nde yeni yıl kutlamalarına katılan 7 üniversite öğrencisi, karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.''

bunu yazan adam geri zekalımı

küçük bir kimya bilgisinidemi yok ilk okulda öğretiyorlar :S

ve korbonmono oksit kokusuz ve renksizolduğundan dolayı ayıkkende zehirleyebilir

burada karbonmono oksit doğalgazın sanması ile oluşmuyormu yani bir ne kül değilmi :S 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

HolygaN bunu yazdı:
    -----------------------------
    FeRoCi bunu yazdı:
    yaa hep dışarıdan gösterdiler içeriyi neden göstermediler.. acaba sorusu geliyor akla.. ??

Sence ??? :)

evet çok merak ettim. :)

ayrıca kimin ne yazdığı pekte önemli değil amaçları belli zaten onlar yazar..biz söverikk  :) 

imzayı bıraktım basıyorum artık
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Filistin'de ölenleri ''Kardeşimiz'' şeklinde tanımlayan zihniyet, ülkemizin çocuklarını ''Duyarsız çevre'' olarak görüyor...

O'nlar savaşta ölmemiş, katliama kurban gitmemiş... İnsanları koruma iç güdüsünü, müslüman ya da Arap oldukları için değil, insan oldukları için, humanist palavlara kurban ederek,  üzüldüklerini ve bu eylemlerin ana maddesini ''Vicdan'' olarak değerlendiren aptal zihniyet, kişiler hakkındaki yorumunu ''Yılbaşı Eğlencesi'' başlığı altında yorumluyor...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ben muslumanim diyebilen bir insanin yazamayacagi kadar kin kusarak yazabilen,

insanlari insan olarak degilde senden benden olarak goren,

birinin acigini bulunca kendi(!) dusuncesinden degilse kim olduguna bakmadan agza alinmayacak sekilde kin kusan

ama kendi dusuncesindese ister tecavuzcu olsun ister hirsiz olsun ister sahtekar dolandirici olsun her zaman savunan

bu insanlari sadece KINIYORUM

ve iki gram acem kinasi hediye ediyorum

Allahim bu insanlari musluman olmasina karar verdigin zaman neden biraz akil fikir dusunce vermedin, neden bu insanlara muslumanligin 

din in bu olmadigini anlatacak duygu dusunce vermedin duygudan dusunceden muslumanliktan bi haber bu insanlara...

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
Toplam Hit: 7364 Toplam Mesaj: 53