folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Vakit Yazarı Tecavüz İddiasıyla Gözaltında!

Vakit Yazarı Tecavüz İddiasıyla Gözaltında!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    78 yaşındaki Hüseyin Üzmez'in bir saat içinde Adliye'ye çıkarılması bekleniyor

26.04.2008 12:38

VAKİT Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez, Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde 14 yaşındaki L.Ç.'ye tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

78 yaşındaki Hüseyin Üzmez'in bir saat içinde adliyeye çıkarılması bekleniyor.

ÜZMEZ KİMDİR?

Hüseyin Üzmez, ilk silahlı sağ eylemcisi. 22 Kasım 1952 tarihinde, lise son sınıf öğrencisiyken, ‘‘Allah düşmanı’’ dediği Vatan gazetesi sahibi ve başyazarı Ahmet Emin Yalman'a 6 el ateş etti, ‘öldü' diye bıraktı. ‘‘Öldürmeye teşebbüs’’ suçundan 10 yıl tutuklu kaldı. Cezaevinden çıktıktan sonra lise ve hukuk fakültesini bitirdi. Özal hükümetinde Sağlık Bakanı Mehmet Aydın'ın özel müşaviri oldu. Milliyetçi Çalışma Partisi'nin genel başkan adayı oldu. Can Pazarı adlı aşk romanının aynı zamanda kahramanı olan Hüseyin Üzmez, üniversite öğrencisi ile yaşadığı aşkı romanlaştırdı.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    haber bir form sitesinde okudum tam küfüre başladım burada baslığı gördüm :) :D neyse ben kaldığım yerden devam edim..vay a... :)

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek
    bu adam öyle şey yapmaaazz :|

Orman Mühendisi //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek

THT2005 bunu yazdı:
    -----------------------------
    haber bir form sitesinde okudum tam küfüre başladım burada baslığı gördüm :) :D neyse ben kaldığım yerden devam edim..vay a... :)
    -----------------------------

doğruysa kaldığın yerden ben devam edebilirim. 

Abra Kadabra
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi
    Vay anasını :|

allcolorsarebeautiful.net
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek
    deniz gezmişi idam eden ülke bu herifi de idam etsin 

All is well
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    şerefsiz sapık

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dodobig
    dodobig's avatar
    Erkek

adam sünnet gereği yapmış. Peygamber değilmi 6 yaşında kızla nikahlanıp 9 yaşında gerdeğe giren.

şimdi bana provokasyon yapıyorsun deyip sıyrılmaya çalışmayın bukadar sığ düşünmeyin. Unutmayın ki

ben köktengriyede inansam bu forum herkese açık. 

www.atsizcilar.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    konuyu saptırmayın

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

bizdemi sünnet yapalım.....

---------------> Sacma ve aptalca

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dodobig
    dodobig's avatar
    Erkek

Ey Peygamber! Biz sana mehirlerini verdiğin eşlerini, Allah'ın sana ganimet olarak verdiklerinden elinin altında bulunan kadınları; seninle beraber hicret eden, amcanın kızlarını, halalarının kızlarını, dayının kızlarını ve teyzelerinin kızlarını sana helal kıldık. Ayrıca, diğer mü'minlere değil de, sana has olmak üzere, mehirsiz olarak kendini Peygamber'e bağışlayan, Peygamber'in de kendisini nikahlamak istediği herhangi bir mü'min kadını da (sana helal kıldık.) Mü'minlere eşleri ve sahip oldukları cariyeleri hakkında farz kıldığımız şeyleri elbette bilmekteyiz. Bütün bunlar, sana herhangi bir zorluk olmaması içindir. Allah çok bağışlayıcıdır, çok merhamet edicidir.

Ahzab Suresi (50)

o kadının kim olduğunu herkes biliyor. Peygamberin zamanında yaptığını şimdi yapanlar sapık oluyor.Bu tamamen arab kültürüdür.

Türklerde böyle pislik düşünceler  tarih boyunca olmadı taki islamla tanışıp arap kültürü damarlarımıza işleyinceye kadar.

edit: ordaki kadın 9 yaşında gerdeğe girdiği çocuk değil. bilen bilir. Evli kadın. 

''Türk’ler Arap'ların dinini kabul etmeden evvel de büyük bir millet idi. Arap dinini kabul ettikten sonra, bu din, ne Arapların, ne aynı dinde bulunan Acemlerin ve ne de Mısırlıların vesairenin Türk'lerle birleşip bir millet teşkil etmelerine hiçbir şekilde tesir etmedi.. Bilakis, Türk milletinin milli rabıtalarını gevşetti, milli hislerini, milli heyecanını uyuşturdu. Bu pek tabii idi. Çünkü Muhammed'in kurduğu dinin gayesi milliyetlerin fevkinde şamil bir Arap milliyeti siyasetine müncer oluyordu. Bu arap fikri ümmet kelimesi ile ifade olundu. Muhammed'in dinini kabul edenler, kendilerini unutmağa hayatlarını Allah kelimesinin her yerde yükseltilmesine hasr etmeğe mecburdular. Bununla beraber, Allah'a kendi lisanında değil Allah'ın Arap kavmine gönderdiği Arapça kitapla ibadet ve münacatta bulunacaktı. Arapça öğrenmedikçe Allah'a ne dediğini bilmeyecekti. Bu vaziyyet karşısında Türk Milleti bir çok asırlar ne yaptığını ne yapacağını bilmeksizin adeta bir kelimesinin manasını bilmediği halde Kuran'ı ezberlemekten beyni sulanmış hafızlara döndüler.''
    (Dil Tarih Yüksek Kurumu-Atatürk'ün El yazmaları 1998/ Prof Afet İnan)

“Evet Karabekir, Arapoğlu’nun yavelerini** Türk oğullarına öğretmek için Kuran’ı Türkçe’ye tercüme ettireceğim ve böylece de okutturacağım, ta ki budalalık edip de aldanmakta devam etmesinler..”
    Atatürk -Kazım Karabekir-Paşaların Kavgası Syf,159

** yave =saçma sapan söz

tekrar edit: böyle sert eleştirmemin sebebi son zamanlarda sübyancılıkların çok artması.  

www.atsizcilar.com
Toplam Hit: 17740 Toplam Mesaj: 99