folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Vakit Yazarı Tecavüz İddiasıyla Gözaltında!

Vakit Yazarı Tecavüz İddiasıyla Gözaltında!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

B.Ç.: EDEP YERLERİMİ ÖPÜYORDU

İlköğretim okulu öğrencisi B.Ç. emniyette ve adliyedeki ifadelerinde, Hüseyin Üzmez'in kendisiyle kurduğu ilişkiyi detaylarıyla anlattı.

Hüseyin Üzmez'in kendisini Mudanya'daki yazlık evinde yanına oturup okşayıp sevdiğini söyleyen B.Ç., "Edep yerlerimi defalarca öpüyordu" dedi. Üzmez'in daha ileri gidemeyip kısa sürede tatmin olduğunu öne süren B.Ç., bu ilişkilerden sonra sürekli ağladığını anlattı.

demek ki pili bitmese daha neler yapacaktı kıza :|

hadi ben yalan söylüyorum, kız da mı yalan söylüyor..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    kendi romanında kendinden 4o yaş küçüğe de aşık olmuş zaten :) hehey yüzyılın azgın tekesi :)
    işte vakit zihniyeti,küçücük çocukların 23 nisan görüntülerini sansürlüyen sapık zihniyetli bir gazete ve o gazeteyi okuyanlar,küçücük çocuğa uçkurlanırsınız siz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:
    -----------------------------

B.Ç.: EDEP YERLERİMİ ÖPÜYORDU

İlköğretim okulu öğrencisi B.Ç. emniyette ve adliyedeki ifadelerinde, Hüseyin Üzmez'in kendisiyle kurduğu ilişkiyi detaylarıyla anlattı.

Hüseyin Üzmez'in kendisini Mudanya'daki yazlık evinde yanına oturup okşayıp sevdiğini söyleyen B.Ç., "Edep yerlerimi defalarca öpüyordu" dedi. Üzmez'in daha ileri gidemeyip kısa sürede tatmin olduğunu öne süren B.Ç., bu ilişkilerden sonra sürekli ağladığını anlattı.

demek ki pili bitmese daha neler yapacaktı kıza :|

hadi ben yalan söylüyorum, kız da mı yalan söylüyor..

kız şey sanki anasını satiim ona bakarsan geçenlerde bi çocuk çıkmıştı ben barış mançoyum diyodu çocuk yalan mı söylüyodu biri girmiş aklına belki para vermiş belki başka bişey  bu kıza da öyle bişey yapılmış olamaz mı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek

İnş. yalandır. İnş. böyle bir olay olmamıştır. Adamı sevdiğimden değil tanımam etmem.  İnsanlık adına utandırıcı bir şey.

Ha bide İşi peygamberimize  uzandıran bikaç şahsiyet var.  son zamanlarda baya görüyorldum bu tarz konuşanları. bana kalsa güzel bi kalaylayacaktım. Ban yemekten falan korktuğumdan değil de bir ayet geldi aklıma.  İnanmayanlara küfür etmeyin  ederseniz onlarda Allaha ve resulune  daha fazla saygısızlasırlar anlamında bir şeydi. Aha işte   o yüzden bir yine birşey demiyorum ama varya denk  getirmiyim bi yerde. Yeter artık tak etti.

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

adam torunu yasindaki kizi taciz ediyor, bosaliyor sonra gidip abdest aliyor.

niye ?

abdestsiz gezmek gunah oldugu icin... 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    mont-blanc bunu yazdı:

Hüseyin Üzmez'i tanıyorum, tv de görmüştüm, yazar olduğunu falan bilirim, ama takip etmiyorum.. Böyle yazan, böyle konuşan üstelik de bu yaştaki bir adam böyle bir suç işlediği ortaya çıktığında ne hale düşeceğini kavrayabilecek birisidir.. Haberler sürekli olarak Anti-İslami metodlarla duyuruluyor ve bu yolla İslam'a saldırıya zemin hazırlanıyor ki bugün çoğu kişi bu iddia ve bu adamın üzerinden İslam'a saldırıyor..

Şahsen bu adamın böyle birşey yapabildiğine inanamıyorum ve inanmak da istemiyorum.. Ama eğer gerçekten yapmışsa diyecek bir lafım yok..

okadar seye ragmen halamı hoca yapmayın yaaa.... antı islammıs :) herıf alnen sapık bunu kabullenmek bukladarmı zor.... bazılarının 1 numralı serıatcısı.... ne bok olduklarını goruyoruz.... 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tomannie
    tomannie's avatar
    Erkek
    gerçekler acıdır arkadaşlar

ümidin kaybolması özgürlük demekti
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

İnsan ın fikri neyse szikride odur demişler.. Ben her zaman düşünmüşümdür bu insanlar daha 11 12 yaşlarındaki kız çacuklarına neden Türban taktırıyorlar? Demekki kendi gibilerden koruma adına atılmıs bi adım bi iç güdüymüş:)

Fakat şöle bişide var her ne kadar kendisini begenmesemde şu sıralar Türkiye de gizli bir savaş var sanki.. Herkes gizliden birbirine saldırıyor.. Belki hakikaten komplo kurbanıdır Hacı süikastçi :)

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dikdatoraa
    dikdatoraa's avatar
    Erkek
    yav hemen atlamayın bi komplo dönüyor işte

yenilmenin acısını yaşamadan kazanmanın zevkine hiç bir zaman varamazsınız... mağlubiyet son derece motive edicidir dibe vurduğunuzda en tepeden başka gidecek yeriniz kalmaz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    Komploysa komplo desın nıye ifade vermıyorda susuyor
Toplam Hit: 17750 Toplam Mesaj: 99